Böyle bir konu açmaya utanıyorum ama.

Sungate170308

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
203
112
18
36
Kızlar 5 aylık hamileyim 6.aya girdim ilk doktorum düşük riskinden cinsel ilişki yasak dedi ama düşük tehlikemi atlattık çok şükür. Şimdi doktorumu değiştirdim ve cinsel ilişkiyi soramıyorum çok utanıyorum. Normalde çok istekli değilim ama hormonlardan istek had safhada eşim bana yanaşmıyor bebeğe birşey olmasından korkuyor. Doktora nasıl soracağım çok utanıyorum.

Öyle mi dersiniz. Aslında çok normal bie konu ama insan çok çekiniyor birde doktor erkek olunca. Sanki bunun derdine mi düştü der diye.
Yok canım senin kendi bedeninle ilgili risklerini bilmeye hakkın yok mu? Ya da cinsellik kadar doğal ve olağan bir şey yok mutlaka sor ve hiç de çekinme hayat devam ediyor bende hamileyim hamilelik hastalık değil

Öyle mi dersiniz. Aslında çok normal bie konu ama insan çok çekiniyor birde doktor erkek olunca. Sanki bunun derdine mi düştü der diye.
Bunun derdine düşmesek niye evlenelim kaynana görünce dili çekmeye mi:halay:
Hiç utanma, utanacak bir konu değil ki

Yok canım senin kendi bedeninle ilgili risklerini bilmeye hakkın yok mu? Ya da cinsellik kadar doğal ve olağan bir şey yok mutlaka sor ve hiç de çekinme hayat devam ediyor bende hamileyim hamilelik hastalık değil
Tamam canım gittiğimde soracağım muhakkak. Doğru diyorsun 5 aydır ilişki yok aramızda valla arkadaş gibi olduk.

Emin olun bunun derdine mi düştü diye sizi sorgulamaz. Aksine eğer yasak devam ediyorsa ve siz sormadan yapar da bebeğe zarar verirseniz o zaman vicdan azabı yaşarsınız.
Gittiğimde sorayım doğru söylüyorsunuz zaten doktor izin vermeden yapmam. 5 aydır cinsel ilişki yok aramızda eşimle.

2 tane çocuğum var. Ikisinde de doğuma kadar ilişki olmadi. Doktor hep sıkı sıkı tembihliyordu. Bence sorun bunda çekinecek hiçbişey yok.

Kızlar 5 aylık hamileyim 6.aya girdim ilk doktorum düşük riskinden cinsel ilişki yasak dedi ama düşük tehlikemi atlattık çok şükür. Şimdi doktorumu değiştirdim ve cinsel ilişkiyi soramıyorum çok utanıyorum. Normalde çok istekli değilim ama hormonlardan istek had safhada eşim bana yanaşmıyor bebeğe birşey olmasından korkuyor. Doktora nasıl soracağım çok utanıyorum.

Yasak olan bir şey var mı diyin, o söyler :-)
Eşler de her şeyden korkuyorlar malesef. :işsiz: Rüyalarda yaşıyorum ben artık.

Utanmayın. Konu açarsınız önceki doktorum düşük riskinden ilişkiyi yasaklamıştı hala devam ediyor mu tehlike diye sorun. Dediğiniz gibi hormonlar bi sapıtıyor. İlk bende utanmıştım sonra sordum artık. Ama tehlike devam etseydi doktorun söylerdi zaten.

Back
X