Böyle bir konu açmaya utanıyorum ama.

genelde ilk üç ay olabiliyor ama sonrasında pek yasak yok gibi.ama bende de öyle olmuştu.adam bebeğe bişey olacak diye yanaşamamıştı:KK70:

Iliskiye girmem bir risk olusturmaz degil mi diye soracaksin.
Ben iliski yasaak demekle cinsel birlesmeyi mi yoksa benim orgazm olmamimi kast ediyorsunuz diye bile sordum
Sonucta seks birlesme disinda baska sekillerde de yasanir.
oww sen level atlamışsın.iyi sormuşsun. büyük cesaret.

Kızlar 5 aylık hamileyim 6.aya girdim ilk doktorum düşük riskinden cinsel ilişki yasak dedi ama düşük tehlikemi atlattık çok şükür. Şimdi doktorumu değiştirdim ve cinsel ilişkiyi soramıyorum çok utanıyorum. Normalde çok istekli değilim ama hormonlardan istek had safhada eşim bana yanaşmıyor bebeğe birşey olmasından korkuyor. Doktora nasıl soracağım çok utanıyorum.
Ben eşle münasebet diye sormuştum öyle sorabilirsiniz

Yani 6 aylık hamile olduğuna göre doktor şu zamana kadar seks yaptığını anlamıştır bence :D

Kızlar 5 aylık hamileyim 6.aya girdim ilk doktorum düşük riskinden cinsel ilişki yasak dedi ama düşük tehlikemi atlattık çok şükür. Şimdi doktorumu değiştirdim ve cinsel ilişkiyi soramıyorum çok utanıyorum. Normalde çok istekli değilim ama hormonlardan istek had safhada eşim bana yanaşmıyor bebeğe birşey olmasından korkuyor. Doktora nasıl soracağım çok utanıyorum.
birlikte olmak yasakmı şeklinde sorabilirsin ama bence olmayın ben 4 aydan sonra birlikte olmadım korktum bir şey olur diye

Doktoruma alisigim belki ondan.ama iliski yasak kelimesi cok kapsamli bende biraz fazla soran biri olunca soruverdim gitti:KK48:
ne cevap aldın merak ettin harbi çok iyi soru. derler ya soru sormak sanattır doğru soruyu sorun diye. ksatedilen yasak hangisi bence orgazmda yasaktır.

ne cevap aldın merak ettin harbi çok iyi soru. derler ya soru sormak sanattır doğru soruyu sorun diye. ksatedilen yasak hangisi bence orgazmda yasaktır.
Orgazm yasak diye baslayip kasilmalarin bisi bisi diye bilimseline girdi.romantik sevismeler bu donem icin ideal diye bitirdi.anladim anlayacagimi : ) gecen haftada cinsellige kaldigi yerden devam etmenizde mahsur kalmamis riskin sona erdi artik dedi bu defa ben bisi sormadim : ))

:rolleyes:
Orgazm yasak diye baslayip kasilmalarin bisi bisi diye bilimseline girdi.romantik sevismeler bu donem icin ideal diye bitirdi.anladim anlayacagimi : ) gecen haftada cinsellige kaldigi yerden devam etmenizde mahsur kalmamis riskin sona erdi artik dedi bu defa ben bisi sormadim : ))
sen yine orgazm olma :rolleyes::rolleyes:

;) Önceden düşük tehlikesi varmış şimdi de ereken doğum riski olabilir diye on görmeye bilir doktor canım bize 6. Aydan sonra doktorum erken doğum riski olur diye ilişki yok.demsiti bı sorunum yoktu ama yine de sor o doktor çekinme canım istiyorsan :)))

Benim hamileligim sizin gibiydi aynen. Surekli igne ilac. Ama 6.aydan sonra yasak kalkti. Tabi 32.haftamda erken dogum riski olustu yine yasaklandi.
Sormaktan cekinmeyin. Bir kadin dogum uzmani emin olun her gun nelerle ugrasiyor. Sizin sorunuz ona saati sormak kadar normal gelecektir.
Esinizle denerseniz de pozisyon olarak en uygununu secin. Internetten arastirin. Yardimci olacaktir.

Risk görünüyordu hala devam ediyor mu bir problem var mı diye sor. Varsa o zaten söyler.

Back
X