Böyle bir konu açtırdın ya bana, sana helal olsun sevgilim.

brenda chenowith

Kır zincirini, kes iplerini.
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.690
3.429
53
Arkadaşlar size çok basit gelecek bir konuyu açıyorum hemen. Benim twitter yüzünden bir dava sürecim var bilen bilir. Bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum, sevgilimin de yalnızca 3 kişiyi takip ettiği fotoğrafının olmadığı bir twitter hesabı vardı. Ben de kullanmıyorum dedim ama yine fotoğrafsız ve sevgilim dışında kimseyi takip etmediğim gündemi takip etmek için kullandığım yeni bir hesap açmıştım. İkimiz de bu amaçla kullanıyorduk yani. Yeni bir düzen kuruyoruz el etek çekiyoruz demiştik. O söylemişti bunu ben de tamam dedim.

Daha bugün akşam saatlerinde konu günlük haberlerden sosyal medyaya geldi ben de öylesine ortada hiçbir şey yokken (içime doğmuşsa demek ki) "hayatım iyi ki artık kullanmıyoruz, sadece okuyoruz kimseyi takip etmiyoruz sırf başa dert çoğu da nitelikli değil hep geyik muhabbeti." dedim. O da gayet içten bir şekilde "Evet ya çok saçma zaten." dedi. Konu kapandı.

Az önce girdim yine haber okumak için, bir baktım tweet atmış benimki favladım hemen, sonra profiline girdim. "Fotoğraf koymak çok saçma." diyen, asla bunu yapmayan ve bu akşam daha da uzaklaşalım o ortamlardan diyen kişi fotoğraf koymuş. Bir şey demedim güzel de fotoğraf ben çekmiştim bakarken gülümsedim inanın. Ama sonra bir baktım yüzlerce kişi takip edilmiş, bazıları da geri takip yapmış. Profili kilitliydi onu açmış. İnanın kıskanç biri değilim ben, sorunum dalga geçer gibi "Evet yaa kullanmayalım." deyip böyle bir şey yapması. Çıldırdım tabii. Tartıştık. Ben seni aldattım mı diyor? Ne alaka konu senin değişmen diyorum asla neye kızdığımı anlamıyor.

Ona çok güveniyordum, aşırı derecede. Daha akşam konuştuğumuz konu hakkında böyle davranmamalıydı. Ki ona söyledim sosyal medyayı sen benden önce de aktif kullanmazdın ama ben geri çektim diye sen kendini geri çekmesen de olur demiştim yoo ben hep böyleydim asla değişmem demişti ama değişti. Bunları tesadüfen, havadan sudan konuşurken söylediğimizi de hatırlatıyorum böyle bir problemimiz hiç olmamıştı.

Üzülüyorum, bir şeyler söyleyin. İlk defa kavga ettik. Beni çok severdi o hiç kırmazdı. Neden dikkat etmedi?

Zaten psikolojim harap, ne yemek yiyorum ne uyuyorum. Birkaç sene aldı birine tekrar güvenmem. Zırıl zıırl ağlıyorum. Neden ya? Açıkça düşüncesini söylese kızmazdım ben ona öyle biri değilim pranga takmıyorum ki sana. Neden dalga geçtin? Uzun ama okuyun lütfen boğuluyorum şu an. Nasıl davranayım buna ben şimdi?

Konuşun.. sorun ona.. sakince.. belki farklı düşündü.. eskisi gibi kullanmayacagim ama yine olsun dedi.. size niye söylemedi ben de anlamadım aranızda geçmiş bu konu.. her şey bi yana.. siz iyi olun.. uyku yemek bunlari halledin.. iyi hissetmiyorsunuz daha da uzmesin sizi başkaları..

Sakin ol yahu. Belki de önemsememiştir. Orası sanal bir ortam sonuçta. Takip etseler nee etmeseler ne yani?
Mesajlı arkadaş iş çevirmeli bir şey olsa hadi neyse de buluttan nem kapmayalım.

Sen haklısın kesinlikle
iki yüzlülük bu bildiğin
Hiç beklemezdim. Belki çok basit bir şey ama bunu yapan bunu başka bir konuda da yapar. Korkum o. Hala ağlıyorum, hala özür mesajları atıyor. Kapattım diyor. Şimdi kapatması neyi değiştirir ki? Kapatma bu saatten sonra çok ciddiyim dedim. Terk mi ediyorsun beni diyor, sandalyede oturuyorum öyle ne terki ne bir şeyi bana zaman ver dedim ama durmadan mesaj atıyor.

Sakin ol yahu. Belki de önemsememiştir. Orası sanal bir ortam sonuçta. Takip etseler nee etmeseler ne yani?
Mesajlı arkadaş iş çevirmeli bir şey olsa hadi neyse de buluttan nem kapmayalım.

Haklısınız onun da savunması bu "Aldattım mı?", "Birine mesaj mı attım?" ya kardeşim konu aldatma değil ben kıskançlığımdan kızmadım ki, ben sen söylediklerinin tam tersini yapıyorsun diye kızdım. Bugün konu sosyal medya olur yarın daha önemli bir şey olur, kişilik özelliği buymuş demek ki. Buna üzülüyorum hem de çok üzülüyorum.

Neden diyorum özür dilerim diyor, sakince soruyorum o sakin kalmıyor. Ben özür istemiyorum, mantıklı bir açıklama bekliyorum madem istiyordun e konuştuk istiyorum deseydin ya bana. İyi niyetiniz için teşekkür ederim size.

Hayir.Acikca dusuncesini soyleseydi kizardiniz.Bu bir.
Beraber karar aldik kullanmiyoruzun alt metni "ben istedim,sevgilim beni kiramadi ve kabul etti".
Anlayabiliyorum valla ben sevgilinizi.Istedi takip etti,fotograf koydu.Size onceden soyleseydi de siz buna yakin tepki verecektiniz kuvvetle muhtemel.Gelecegi gormus resmen..
Unutmayin ki her ne kadar ortak kararimiz desenizde degil ve bu sorun bence sizin twitter kisitlamaniz sebebiyle patlak verdi.

Edit:Size verdigi cevaplar,ozur dilemeleri bile sevgilinizin uzerinde kurdugunuz otoriteyi acikca gosteriyor.

Bence bu kadar buyutecek bisey yok.muhtemelen sizin twiter nedeniyle davalik olmabizdan dolayi sizi geri planda tutmak istiyor bunun icinde kendide size destek olmak icin bak bende kulanmiyorum demis olabilir.
Tipki rejim yapan birinin yaninda yemek yemedigimiz gibi.bence iyi niyetli bir yaklasim.

Sosyal medyalar insanlarin arasini bozmaya yetiyorda, artiyor bile.. sakin olmazsaniz eger, saglikli bir sekilde dusunemezsiniz.. oncelikle bir guzel sakinlesin, sonra icinizden ne geciyorsa sevgilinize soylersiniz..

Merhaba, beni tanımıyorsunuz. Alt metin bu değil ancak ben de benzer konulara benzer yorumlar yaptığımdan sizi anlayabiliyorum. Kendi söyledi, kendi istedi, kendi bunun çok büyük bir güvenlik açığı olduğundan dem vurup durdu sürekli.

Ben çok takipçili bir hesaptım o sitede. O hep az takipçiliydi, artık sen de böyle kullan ben de iyice dikkat edeyim dedi. Bu kararı o aldırdı sayılır ortak az bile kalıyor.

Bana en büyük probleminiz değişmesi değil de size yalan söylemiş olması gibi geldi. İyi ki kimseyi takip etmiyoruz dediğinizde evet demiş. Ayrıca sanırım sizi anlamıyor değil, sadece suç bastırmaya çalışıyor.

Çocuk gibi istediğini yapmış dayanamamis aciklayamiyor da.. kızım 4 yaşında.. annecim kizacagimi bile bile niye yaptın dediğimde " çok istedim dayanamadim" diyor:) size direkt söyleyememis bu kötü tabiki haklısınız kandirir gibi konuşmuş ama siz yine sakin kalın bi süre.. çok guvendiginiz biri de olsa hata yapar herkes..

Evet de onu sıkmışım demek ki bunca zaman, hep o şekilde kullanırdı dava durumundan önce de. Nasıl baskılamış kendini benim yüzümden. Ben ne kötü bir insanım, benim yüzümden bana yalan söylemiş bu insan.

Sanki onu ben baskılamışım gibi oldu, kararı alan o ama ben kendimi kıskanç ve baskıcı bir kadın gibi görmeye başladım. Bu süreçte buna hiç ihtiyacım yoktu. Bu yaptığına hiç gerek yoktu.

Onu üzmek de istemiyorum istiyorsa kullansın. Bir arkadaşımız özür dilemesi bile otoritenizi gösteriyor demiş şu an hassas bir süreçteyim üzülmemi istemediğinden hemen konu kapansın istiyor ama ilk defa böyle bir tutarsızlığını gördüm. Geçmiyor hemen.

Ayrıca sakince konuştum istiyorsan kullan dedim, ben sen istemiyorsun sanıyordum her zaman dedim vesaire.
Hayır istemiyorum diyor da bu davranışlar istemeyen birinin davranışı değil basbayağı istiyormuş. Sırf ben kullanmayayım başına iş gelmesin diye istediği bir şeyden mahrum kalmış, rol yapmış yani. Düşündükçe afakanlar basıyor.

Sizi tanimiyorum ve konuyu ve yorumlarinizi okuyunca bende olusan profil bu oldu.Hee yaniliyorsunuz diyorsaniz da, konunun basinda twitterla alakali bir dava surecim var yazmissiniz.Muhtemelen ilk basta bu duyarliligin icine girip kendisi teklif etti size.Ama bu alinan karar khk olmadigi icin de sonradan bildigini okudu.Cok fazla buyutulecek bir durum degil bence.Uzatip halihazirda yipranmis psikolojinizi daha da bozmayin.Kendinize etmeyin.

Bu yüzden bi süre bekleyin.. siz de o da hassas zamanlar içinde net olamiyorsunuz.. Bu konuyu kapatın bi süre.. bakmayın da hesabina.. karşılıklı olarak.. toparlaninca çok farklı ve kolay halledersiniz.. sizi seven ama biraz anlık karar veren biri gibi geldi bana.. sizi uzdugu için tutusmus paçası.. debelenmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…