- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Sizi tanimiyorum ve konuyu ve yorumlarinizi okuyunca bende olusan profil bu oldu.Hee yaniliyorsunuz diyorsaniz da, konunun basinda twitterla alakali bir dava surecim var yazmissiniz.Muhtemelen ilk basta bu duyarliligin icine girip kendisi teklif etti size.Ama bu alinan karar khk olmadigi icin de sonradan bildigini okudu.Cok fazla buyutulecek bir durum degil bence.Uzatip halihazirda yipranmis psikolojinizi daha da bozmayin.Kendinize etmeyin.
Bu yüzden bi süre bekleyin.. siz de o da hassas zamanlar içinde net olamiyorsunuz.. Bu konuyu kapatın bi süre.. bakmayın da hesabina.. karşılıklı olarak.. toparlaninca çok farklı ve kolay halledersiniz.. sizi seven ama biraz anlık karar veren biri gibi geldi bana.. sizi uzdugu için tutusmus paçası.. debelenmis..
Sanki onu ben baskılamışım gibi oldu, kararı alan o ama ben kendimi kıskanç ve baskıcı bir kadın gibi görmeye başladım. Bu süreçte buna hiç ihtiyacım yoktu. Bu yaptığına hiç gerek yoktu.
Başta söylemesi gerekeni en sonda söylemiş-Mavi Saatlerdir yazıp duruyor, sorunumu anlatıyorum fazla depresifleşiyor. Sonunda ağzından aldım beklediğim cevabı "canım istedi takip ettim, özür dilerim." Sabahtan beri bu cevabı istiyordum hala yok spor yazarı, yok sanat insanı diyor normal insanlardı ya bir de görüyorum yani. Çocuk muyum aptal mıyım ben? Sana ne zaman baskı yaptım ya da? Sen kendin o türlü kullanımı doğru buluyordun. Hesabını kapatmış, özür dilerim seni üzdüğüm için diyor ama benim içim almıyor şu an. Artık ona duyduğum sonsuz güven yok.
taylor Anlatmaya çalıştım, delirmiş gibi özürler diliyor. Benim istediğim özür değil yaptığı hatanın ne olduğunu anlaması. Özür diliyor ama ben bunu unutmayacağım. Basit gibi geliyor ama sürekli bahsettiği fikir aslında öyle olmayan biri bu, diğer konularda da böyledir muhtemelen. Artık ilişkim benim için eski değerinde değil, bu biraz acı verdi.
Başta söylemesi gerekeni en sonda söylemiş
Kötü bir niyet yok aslında senin zor zamanın olduğu için tepkinden korkusuna saçmalamış
Şimdi anladı esas sorunu bir daha söylediğinin aksi şekilde davranacağını sanmıyorum
Hemen kafanda değersizleştirme
Sende çok hassas bir dönemdesin o yüzden çok büyük gözüküyor gözüne
Bu konuyu uzatıp aranızı soğutmayın
Kız dur sakin ol bu genele yayılacak bir durum değil öyleİnanılmaz kırıldım, bu konuda fikri değişirse her konuda değişebilir. Benim ondan uzakta olma ihtimalim var, neler değişecek ben arkamda ne bırakacağım? Delirmemek mümkün değil.
Saatlerdir tartışıyoruz, özür diliyor sonra arkasından ne yaptım ki ben kötü bir amacım yoktu diyor. Ancak anlaşabildik, anca empati yapabildi. Ben olsam akşam o konuşmanın üstüne bunu görsem ben de tepki gösterirdim tutarsız davranmışım dedi. Yalan ve tutarsızlık iyi değil. Zamanla geçer ama ilk defa bu kadar kırıldım daha önce bu ya da başka bir sorun yaşamadık ilişkimizde. Nazar boncuğu olur umarım, umarım düzelir.Kız dur sakin ol bu genele yayılacak bir durum değil öyle
klasik olacak ama değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. sizde karşınızdaki kişide zamanla değişecek elbet.
sizi konu hakkında iyi anlıyorum. dışardan bakınca hiçbir şey yok gibi geliyor ama önemsiz sayılabilecek ancak rahatsız edici saçma bir yalan var. siz buna kırgınsınız. o ne dese içiniz kolay ikna olmayacak. bazen lüzumsuz görünen şeyler fazlaca yaralayıcı olabiliyor. erkeklerden bunu anlamasını beklemek biraz zor. anlamamalarıda iyi bir yandan. kendilerini çok akıllı,kadınlarıda saf gördüklerinden mütevellit abuk yalanlar söyleyip elleri ayakları dolanıyor sonradan. kolay yakalanıyorlar bir nevi. erkeklerin kadınları anlayamaması olayını koz olarak kullanıyorum ben :)
kıskanç olmakta kötü bir şey değil kendinizi kısıtlamayın bu konuda da. olayı büyütmeyin. ona içinizdekileri söyleyin konuşun ama konuşmamazlık vs yapmaayın. zamanla daha iyi kavrayabilirsiniz durumu.
klasik olacak ama değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. sizde karşınızdaki kişide zamanla değişecek elbet.
sizi konu hakkında iyi anlıyorum. dışardan bakınca hiçbir şey yok gibi geliyor ama önemsiz sayılabilecek ancak rahatsız edici saçma bir yalan var. siz buna kırgınsınız. o ne dese içiniz kolay ikna olmayacak. bazen lüzumsuz görünen şeyler fazlaca yaralayıcı olabiliyor. erkeklerden bunu anlamasını beklemek biraz zor. anlamamalarıda iyi bir yandan. kendilerini çok akıllı,kadınlarıda saf gördüklerinden mütevellit abuk yalanlar söyleyip elleri ayakları dolanıyor sonradan. kolay yakalanıyorlar bir nevi. erkeklerin kadınları anlayamaması olayını koz olarak kullanıyorum ben :)
kıskanç olmakta kötü bir şey değil kendinizi kısıtlamayın bu konuda da. olayı büyütmeyin. ona içinizdekileri söyleyin konuşun ama konuşmamazlık vs yapmaayın. zamanla daha iyi kavrayabilirsiniz durumu.
Şaka mısınız?Kızlar yok, bana sürekli kendi kendine o siteyi gömen yerin dibine sokan insan sıkışınca her şeyi döküldü. Beni korumak için yapmış da bilmem neymiş de. Yani kendi her zaman o siteyi sevmiş aslında. Kimbilir böyle kaç tane yalanı vardı. Bir de ben istesem de fenomen olamam yeteneğim yok dedi bu da belirleyici oldu eskiden fenomen dediği insanlarla dalga geçerdi.
Ne büyütmüş gözünde artık ben de kullanamıyorum ya beni eksik görecek, konu kapansın diye hesabını kapattı ya da gözünde kezban saygısız bir kıskanç kadın olacağım. Bu iki algıyı da yıkamam.
Ayrılık konuşması yaptım. Hala yapma etme diyor ama bu hisleri bertaraf edemem. Konu basit ama balık baştan kokar. Umarım bir mucize olur da samimiyetine inanırım, onu kaybetmek istemiyorum. Ama inanmıyorum da söylediklerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?