Böyle bir konu açtırdın ya bana, sana helal olsun sevgilim.

Buradaki bazı hemcinslerime anlatamadım ama o hatasını anladı sağ olsun. Dünden beri yapmadığı kalmadı ben de yumuşadım hemen ilk defa ayrılık kelimesini kullandım beni ısrarla anlamıyordu çünkü.

Nasıl davranmak istiyorsa öyle davranması gerektiğini ama biraz daha açık olmasının şart olduğunu söyledim. Benim kapattırdığımı sanan arkadaşlara tekrar söylüyorum açık şu an ve canı isterse kapatır ancak beni uzaklaştırmak için ya da tadımız kaçmasın diye şunu asla yapmam deyip yapmaya kalkamaz Yalana giriyor çünkü. Tüm gece uyumadım şu anda da işteyim. Bayağı pişman o üzülünce ben de üzüldüm.

Tatlıya bağlanacak gibi kızlar, her şey için teşekkür ederim. -Mavi -Mavi böyle oldu kuzucuk.

Bence de bir şans vermelisin brenda chenowith brenda chenowith :) ben seni anladim aslında biz duygusal insanlarız, nerde ne tepki vereceğimiz bazen belli olmuyor :) ben de dün burda flortum olan bey hakkinda güzel şeyler söylerken mesajda soyledigi bir söz yüzünden gece mahvoldu o üzüldü ben ayrı üzüldüm neyse hallettik sabahleyin :KK70: anliyorum seni sinek küçük ama mide bulandırır derler ya insanlara guvememiyorsun. Tam birine güveniyorsun hata payı vermiyorsun o insana yani hic tolere hakkı tanımıyorsun geçmişin hesabını ona kesiyorsun yaptığı küçük birşey ona kotu sonuçlara mal oluyor. Tamam bir hata yapmış , ama şöyle dusun o an söylemek istedi soyleyemedi hani ne gerek var ağzımızın tadı bozulmasın gibisinden :KK70: bence sans ver ama kirginligini goster, biraz burnu surtsun.

Çok abarttım bu aralar manyadım zaten ama yalandan çok korkuyorum sanırım bir daha cesaret edemez hala oldukça soğuğum burnundan geldi :)
Ya bari o üzmesin diyorum işte, siz anladınız beni.

Buradaki bazı hemcinslerime anlatamadım ama o hatasını anladı sağ olsun. Dünden beri yapmadığı kalmadı ben de yumuşadım hemen ilk defa ayrılık kelimesini kullandım beni ısrarla anlamıyordu çünkü.

Nasıl davranmak istiyorsa öyle davranması gerektiğini ama biraz daha açık olmasının şart olduğunu söyledim. Benim kapattırdığımı sanan arkadaşlara tekrar söylüyorum açık şu an ve canı isterse kapatır ancak beni uzaklaştırmak için ya da tadımız kaçmasın diye şunu asla yapmam deyip yapmaya kalkamaz Yalana giriyor çünkü. Tüm gece uyumadım şu anda da işteyim. Bayağı pişman o üzülünce ben de üzüldüm.

Tatlıya bağlanacak gibi kızlar, her şey için teşekkür ederim. -Mavi -Mavi böyle oldu kuzucuk.
Kuzum tamam olması gerektiği gibi olmuş geç oldu ama esas sebebi anladı bir dahada yapacağını sanmıyorum
Gibisini bırak tatlıya bağlansın
Öpüyorum

Back
X