Böyle bir konu açtırdın ya bana, sana helal olsun sevgilim.

Hanımefendi konularımı göz ardı edebilirsiniz, kimseye zorla okutmuyorum. Üslubunuz hoş değil. Yine de son cümledeki tavsiye için teşekkür ederim.
Üslubum sizi kendinize getirmek için gayet yerinde bence.
Dostum değilsiniz,düşmanım değilsiniz üzerinizden yorum yapıp ahkam da kesmiyorum.
Bu şekilde devam ederseniz hayatınızdaki adamı kaybedersiniz ve sonraki ilişkilerinizde de tutturmama olasılığınız yüksek.
Sadece size zarar,sadece size.

Bana yalan söylediği için ayrıldım, ayrıldığım için de üzüldüm. Size sebep saçma gelmiş olabilir ama yalan bence oldukça geçerli bir sebeptir.
Belki barışırım büyük konuşmayayım ama doğru bir karar aldığımı düşünüyorum. Yorumlarınızın hepsi için teşekkür ederim en azından gece kendimi yalnız hissetmedim.

Ay yalan söylememiş ki ne abartmışsın. Ayrıldıgın iyi olmuş adam nefes alsın.
Yalan söyledi maalesef söylememiş olmasını dilerdim. Ben trip atabilen bir insan değilim belki bu da doğru değil ama açıkça yalan söyledi, kullanmıyorum dediyse kullanmamış olmasını bekliyor insan. Dalga geçer gibi böyle söylemesine gerek yoktu. Yine de düşüncenize saygılıyım belki de gerçekten benden daha iyisini hak ediyordur, teşekkür ederim.

Neden konu açmam bu denli rahatsız etmiş insanları. Açmam artık. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Ya ne demek açmam artık . İnternet burası sonsuz yani . İstersen saat başı açabilirsin.
Bir zahmet burada da özgür olalım .

Durum biraz farklı aslında. Siz "kullanmanı istemiyorum" dememişsiniz. "Ben de sevmiyorum zaten, iyi böyle" demek yerine "ben seviyorum ya kullanacağım" dese de bir tepki göstermezdiniz. Eğer bundan rahatsız olacak bir yapınız olsaydı sevgiliniz çekinmiş, yalana itilmiş diye düşünebilirdik ama ortada hiçbir baskı unsuru yok. O zaman da aklıma (çirkin bir tabir biliyorum ama) size yaranmak istemiş olması geliyor. Kendini daha çok sevdirmeye çalışmak ya da gözünüzde değerini artırmaya çalışmak gibi bir amacı olabilir. Belki kendisi bile farkında olmadan, bilinçsizce bunu yapmıştır bilemiyorum. Ama yalan söylemiş olması hoş değil tabi ki. Ayrılık olacak kadar ciddi bir meseleyse sizin için bizlere laf düşmez. Yine de bugüne kadar erkek arkadaşınızdan bahsettiğinizde sizi çok mutlu ettiğini hissettiriyordunuz. Bir süre uzak kalın belki yoluna girer işler.

Durum biraz farklı aslında. Siz "kullanmanı istemiyorum" dememişsiniz. "Ben de sevmiyorum zaten, iyi böyle" demek yerine "ben seviyorum ya kullanacağım" dese de bir tepki göstermezdiniz. Eğer bundan rahatsız olacak bir yapınız olsaydı sevgiliniz çekinmiş, yalana itilmiş diye düşünebilirdik ama ortada hiçbir baskı unsuru yok. O zaman da aklıma (çirkin bir tabir biliyorum ama) size yaranmak istemiş olması geliyor. Kendini daha çok sevdirmeye çalışmak ya da gözünüzde değerini artırmaya çalışmak gibi bir amacı olabilir. Belki kendisi bile farkında olmadan, bilinçsizce bunu yapmıştır bilemiyorum. Ama yalan söylemiş olması hoş değil tabi ki. Ayrılık olacak kadar ciddi bir meseleyse sizin için bizlere laf düşmez. Yine de bugüne kadar erkek arkadaşınızdan bahsettiğinizde sizi çok mutlu ettiğini hissettiriyordunuz. Bir süre uzak kalın belki yoluna girer işler.

Fazlaca öfkelendim, geçer belki. Ama şu an ona zarar veririm o da üzülür boş boş meseleler. Bu ara ben biraz hassasım. İlginiz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu konuya ne için takıldım onu da anlatayım. Ondan çok çok uzakta olma durumum var yakın zamanda. Ve düşünsenize sizin yanınızda konusu geçtiğinde işim olmaz dediği her şeyi yapıyor, her yere gidiyor vesaire. Bunu yapan insan kendini farklı tanıtıyor olabilir mi diye endişeliyim.
Ben bir şey dayatmadım ona tekrar ediyorum. Sadece gözüm arkada kalacak mı acaba giderken. Zor meseleler bunlar. Konu kapandı artık herkese tekrar teşekkürler.

Arkadaşlar bu konuya ne için takıldım onu da anlatayım. Ondan çok çok uzakta olma durumum var yakın zamanda. Ve düşünsenize sizin yanınızda konusu geçtiğinde işim olmaz dediği her şeyi yapıyor, her yere gidiyor vesaire. Bunu yapan insan kendini farklı tanıtıyor olabilir mi diye endişeliyim.
Ben bir şey dayatmadım ona tekrar ediyorum. Sadece gözüm arkada kalacak mı acaba giderken. Zor meseleler bunlar. Konu kapandı artık herkese tekrar teşekkürler.
Ayrıldın mi ?
Bak mesela biri sana hergün konu açıyorsun demiş hemen açmam artık demissin.
Bu senin duygusal olarak kirildigini gösterir . Abarttigini gösterir. Hayatında tanimadigin tanismayacagin biri He He de geç
Bana da luzumsuzun biri hep arkadaşlarınla ilgili konu açıyorsun demişti cevabını verdim banimi aldım ama çok da tinnn yani .
Bu kadar hassas , kirilgan olma .

Ayrıldın mi ?
Bak mesela biri sana hergün konu açıyorsun demiş hemen açmam artık demissin.
Bu senin duygusal olarak kirildigini gösterir . Abarttigini gösterir. Hayatında tanimadigin tanismayacagin biri He He de geç
Bana da luzumsuzun biri hep arkadaşlarınla ilgili konu açıyorsun demişti cevabını verdim banimi aldım ama çok da tinnn yani .
Bu kadar hassas , kirilgan olma .
Keske olabilse. Bende oyleyim malesef. Herkesi herseyi önemsiyorum üzülüyorum icsellestiriyorum. Olmuyor diger türlüsü.

Ayrıldım ama Çiçek miçek göndermiş, ulaşmaya çalışıyor. Bir konuşma da yaptık zamana bırakıyorum.

Ayrıca hassas insanlar olarak teletubbies misali sarılsak mı ne yapsak.
@Eolo ile sarılın =) ben de somurtkan somurtkan sizi izleyim. Bir şans vermelisin bence .

@Eolo ile sarılın =) ben de somurtkan somurtkan sizi izleyim. Bir şans vermelisin bence .
Bence de bir şans vermelisin brenda chenowith brenda chenowith :) ben seni anladim aslında biz duygusal insanlarız, nerde ne tepki vereceğimiz bazen belli olmuyor :) ben de dün burda flortum olan bey hakkinda güzel şeyler söylerken mesajda soyledigi bir söz yüzünden gece mahvoldu o üzüldü ben ayrı üzüldüm neyse hallettik sabahleyin :KK70: anliyorum seni sinek küçük ama mide bulandırır derler ya insanlara guvememiyorsun. Tam birine güveniyorsun hata payı vermiyorsun o insana yani hic tolere hakkı tanımıyorsun geçmişin hesabını ona kesiyorsun yaptığı küçük birşey ona kotu sonuçlara mal oluyor. Tamam bir hata yapmış , ama şöyle dusun o an söylemek istedi soyleyemedi hani ne gerek var ağzımızın tadı bozulmasın gibisinden :KK70: bence sans ver ama kirginligini goster, biraz burnu surtsun.

Eğer ille kullanmayalım diye üstüne baskı kurup kabul ettirdiyseniz bu yaşadığınız normal.
Adam belli ki kullanmak istiyor ama size uymak zorunda kalmış.
Bu kadar üstünde durmanın ne anlamı var, bırakın güveniyosanız ne istiyosa onu yapsın.

Valla evlenirken benim herif ben de kullanmıyorm ztn deyip benimkileri sildi şimdi bürsürü sos. Medya hesabı var gicik değilmi benimde var. Ama takipteym ensede olmak lazm

Ayrıldım ama Çiçek miçek göndermiş, ulaşmaya çalışıyor. Bir konuşma da yaptık zamana bırakıyorum.

Ayrıca hassas insanlar olarak teletubbies misali sarılsak mı ne yapsak.
kuzum bu ne ne yaptın sen
Ayrıldım derken
Akşam böyle bırakmamıştım seni

Back
X