Arkadaşlar size çok basit gelecek bir konuyu açıyorum hemen. Benim twitter yüzünden bir dava sürecim var bilen bilir. Bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum, sevgilimin de yalnızca 3 kişiyi takip ettiği fotoğrafının olmadığı bir twitter hesabı vardı. Ben de kullanmıyorum dedim ama yine fotoğrafsız ve sevgilim dışında kimseyi takip etmediğim gündemi takip etmek için kullandığım yeni bir hesap açmıştım. İkimiz de bu amaçla kullanıyorduk yani. Yeni bir düzen kuruyoruz el etek çekiyoruz demiştik. O söylemişti bunu ben de tamam dedim.
Daha bugün akşam saatlerinde konu günlük haberlerden sosyal medyaya geldi ben de öylesine ortada hiçbir şey yokken (içime doğmuşsa demek ki) "hayatım iyi ki artık kullanmıyoruz, sadece okuyoruz kimseyi takip etmiyoruz sırf başa dert çoğu da nitelikli değil hep geyik muhabbeti." dedim. O da gayet içten bir şekilde "Evet ya çok saçma zaten." dedi. Konu kapandı.
Az önce girdim yine haber okumak için, bir baktım tweet atmış benimki favladım hemen, sonra profiline girdim. "Fotoğraf koymak çok saçma." diyen, asla bunu yapmayan ve bu akşam daha da uzaklaşalım o ortamlardan diyen kişi fotoğraf koymuş. Bir şey demedim güzel de fotoğraf ben çekmiştim bakarken gülümsedim inanın. Ama sonra bir baktım yüzlerce kişi takip edilmiş, bazıları da geri takip yapmış. Profili kilitliydi onu açmış. İnanın kıskanç biri değilim ben, sorunum dalga geçer gibi "Evet yaa kullanmayalım." deyip böyle bir şey yapması. Çıldırdım tabii. Tartıştık. Ben seni aldattım mı diyor? Ne alaka konu senin değişmen diyorum asla neye kızdığımı anlamıyor.
Ona çok güveniyordum, aşırı derecede. Daha akşam konuştuğumuz konu hakkında böyle davranmamalıydı. Ki ona söyledim sosyal medyayı sen benden önce de aktif kullanmazdın ama ben geri çektim diye sen kendini geri çekmesen de olur demiştim yoo ben hep böyleydim asla değişmem demişti ama değişti. Bunları tesadüfen, havadan sudan konuşurken söylediğimizi de hatırlatıyorum böyle bir problemimiz hiç olmamıştı.
Üzülüyorum, bir şeyler söyleyin. İlk defa kavga ettik. Beni çok severdi o hiç kırmazdı. Neden dikkat etmedi?