Böyle bir konu açtırdın ya bana, sana helal olsun sevgilim.

Kızlar yok, bana sürekli kendi kendine o siteyi gömen yerin dibine sokan insan sıkışınca her şeyi döküldü. Beni korumak için yapmış da bilmem neymiş de. Yani kendi her zaman o siteyi sevmiş aslında. Kimbilir böyle kaç tane yalanı vardı. Bir de ben istesem de fenomen olamam yeteneğim yok dedi bu da belirleyici oldu eskiden fenomen dediği insanlarla dalga geçerdi.
Ne büyütmüş gözünde artık ben de kullanamıyorum ya beni eksik görecek, konu kapansın diye hesabını kapattı ya da gözünde kezban saygısız bir kıskanç kadın olacağım. Bu iki algıyı da yıkamam.

Ayrılık konuşması yaptım. Hala yapma etme diyor ama bu hisleri bertaraf edemem. Konu basit ama balık baştan kokar. Umarım bir mucize olur da samimiyetine inanırım, onu kaybetmek istemiyorum. Ama inanmıyorum da söylediklerine.
Fazla abartiyorsun . Bu şekilde hayat geçmez. Bu kadar sert olmamalisin.

Arkadaslar brenda israrla ben kisitlamadim kendisi istedi kapatmayi kullanmamayi dedikce neden hala baskıcı biriymis gibi yorum yapiyorsunuz? Su an onun dert ettigi kiskanclik veya adamin twitter kullanmasi degil. Brendaya bastan kendisi kapatalim dedigi halde yalan soyleyip kendisi gizlice kullanmaya devam etmesi. Konu sahibi istiyor ki soyleseydi en azindan haber verseydi yalan söylemeseydi. Burda mevzu "yalan". Kullanmayi sevdigi halde bana yalan soylemis , bastan dalga geçtiği seye ozenmis bu adam her konuda yalan soyleyebilir her konuda fikri aslinda bambaska olabilir diye dusunuyor. Guveni sarsildi. Olay bu. Ki bence sonuna kadar haklı.

Arkadaslar brenda israrla ben kisitlamadim kendisi istedi kapatmayi kullanmamayi dedikce neden hala baskıcı biriymis gibi yorum yapiyorsunuz? Su an onun dert ettigi kiskanclik veya adamin twitter kullanmasi degil. Brendaya bastan kendisi kapatalim dedigi halde yalan soyleyip kendisi gizlice kullanmaya devam etmesi. Konu sahibi istiyor ki soyleseydi en azindan haber verseydi yalan söylemeseydi. Burda mevzu "yalan". Kullanmayi sevdigi halde bana yalan soylemis , bastan dalga geçtiği seye ozenmis bu adam her konuda yalan soyleyebilir her konuda fikri aslinda bambaska olabilir diye dusunuyor. Guveni sarsildi. Olay bu. Ki bence sonuna kadar haklı.
Eski konulardan haberdarsaniz zaten twitterdan mimli bu arkadaş. %90 kendi dayatmalari ile aşkım bence kullanmayalim ile psikolojik baskı yer etme düşüncesi oluşturmuştur.
Çoğu şey bariz ortada aslında,arkadaşın psikolojisi bozuk

Eski konulardan haberdarsaniz zaten twitterdan mimli bu arkadaş. %90 kendi dayatmalari ile aşkım bence kullanmayalim ile psikolojik baskı yer etme düşüncesi oluşturmuştur.
Çoğu şey bariz ortada aslında,arkadaşın psikolojisi bozuk
Kendi kendimize kesin boyle olmustur diyemeyiz. Ben konunun başından beri yazdigi sey uzerinden konustum. Hep diyor ki ben dayatmadim israr etmedim kendisi istedi. Kafaya taktigi sey baska su an yazdiklarindan yola cikarak.

Kendi kendimize kesin boyle olmustur diyemeyiz. Ben konunun başından beri yazdigi sey uzerinden konustum. Hep diyor ki ben dayatmadim israr etmedim kendisi istedi. Kafaya taktigi sey baska su an yazdiklarindan yola cikarak.
Kendi kendimize demiyoruz ki. Adama diyorki ya iyiki kapattık of uzağız rahatız.
Ya benim sevgilim dese ik mik derim.
Neden onun hatasını ben cekeyim ki? Net aslında

Ben de olsam üzülüp sinirlenirdim. Erkeklere göre ilişkiyi etkilemediği sürece yalan söylemek basit bir şey, ufak tefek şeyleri saklamakta zarar yok. Ama biz kadınlar için öyle değil ve maalesef bunu anlayamıyorlar. Seni aldatmadim, üçüncü bir şahısla ilgili bir şey söylemedim ee o zaman senin derdin ne kadın modunda düşünüyorlar.. ama ben şunu anladım ki, her yakaladığım boyle zararsiz küçük durumda sırf benden saklandığı için benim moralim bozuluyor ve bu benim kontrol istegimden kaynaklanıyor ve o bazı şeyleri benden çekindiği için söyleyemiyor. E benim guvenim kırılıyor. Ona dedim ki, artık sen bana her şeyi açıkça söyleyeceksin ve ben hiçbirine eskisi gibi tepkili olmayacağım. Baktim o günden sonra değişti. Sen bana anlayışla yaklaşırsak ben neden saklayayim ki dedi. Size de tavsiyem, neye kizdiginizi iyice anlatın ve sonrasında ben benden bir şey saklanmasına daha çok kızıyorum, benim kizacagim bir şey bile olsa benden gizleme deyin..

Kendi kendimize demiyoruz ki. Adama diyorki ya iyiki kapattık of uzağız rahatız.
Ya benim sevgilim dese ik mik derim.
Neden onun hatasını ben cekeyim ki? Net aslında

Ama mesela yalan soyleyip gizliden acip takılmak yerine soylemek daha iyi degil mi ? Ben kullanmak istiyorum diye. Tartisilir ama bi sonuca baglanirdi. Boyle guven kaybetti adam.

Yahu ben anlamıyorum ki sizin Çevrenizde nasıl insanlar var . Nasıl bu kadar hatasız, asla celismeyen insanlar buluyorsunuz.
Adam demiş sonra da dayanamamis açmış işte .
Bunda hayata güvenini kaybedecek ne var .
Biriyle mi yatakta basmış .
Konunun başlığına bak içeriğine bak .
Bir benim hayatım heralde mukemmelikten bu kadar uzak .

Yahu ben anlamıyorum ki sizin Çevrenizde nasıl insanlar var . Nasıl bu kadar hatasız, asla celismeyen insanlar buluyorsunuz.
insanlar boşluktayken böyle hatalar yapar

Canim herkesin deger verdigi konular farklidir. Sen baska biseye onem verirsin yada sinirlenirsin ben baska seye. Benim icin yalan soylemek yada habersiz is yapmak cok kiricidir mesela. Ne bileyim kimse tabiki mükemmel degil ama onem verdigimiz seyi ezip gecen insanlari da siliyoruz hayatimizdan.

Arkadaşlar size çok basit gelecek bir konuyu açıyorum hemen. Benim twitter yüzünden bir dava sürecim var bilen bilir. Bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum, sevgilimin de yalnızca 3 kişiyi takip ettiği fotoğrafının olmadığı bir twitter hesabı vardı. Ben de kullanmıyorum dedim ama yine fotoğrafsız ve sevgilim dışında kimseyi takip etmediğim gündemi takip etmek için kullandığım yeni bir hesap açmıştım. İkimiz de bu amaçla kullanıyorduk yani. Yeni bir düzen kuruyoruz el etek çekiyoruz demiştik. O söylemişti bunu ben de tamam dedim.

Daha bugün akşam saatlerinde konu günlük haberlerden sosyal medyaya geldi ben de öylesine ortada hiçbir şey yokken (içime doğmuşsa demek ki) "hayatım iyi ki artık kullanmıyoruz, sadece okuyoruz kimseyi takip etmiyoruz sırf başa dert çoğu da nitelikli değil hep geyik muhabbeti." dedim. O da gayet içten bir şekilde "Evet ya çok saçma zaten." dedi. Konu kapandı.

Az önce girdim yine haber okumak için, bir baktım tweet atmış benimki favladım hemen, sonra profiline girdim. "Fotoğraf koymak çok saçma." diyen, asla bunu yapmayan ve bu akşam daha da uzaklaşalım o ortamlardan diyen kişi fotoğraf koymuş. Bir şey demedim güzel de fotoğraf ben çekmiştim bakarken gülümsedim inanın. Ama sonra bir baktım yüzlerce kişi takip edilmiş, bazıları da geri takip yapmış. Profili kilitliydi onu açmış. İnanın kıskanç biri değilim ben, sorunum dalga geçer gibi "Evet yaa kullanmayalım." deyip böyle bir şey yapması. Çıldırdım tabii. Tartıştık. Ben seni aldattım mı diyor? Ne alaka konu senin değişmen diyorum asla neye kızdığımı anlamıyor.

Ona çok güveniyordum, aşırı derecede. Daha akşam konuştuğumuz konu hakkında böyle davranmamalıydı. Ki ona söyledim sosyal medyayı sen benden önce de aktif kullanmazdın ama ben geri çektim diye sen kendini geri çekmesen de olur demiştim yoo ben hep böyleydim asla değişmem demişti ama değişti. Bunları tesadüfen, havadan sudan konuşurken söylediğimizi de hatırlatıyorum böyle bir problemimiz hiç olmamıştı.

Üzülüyorum, bir şeyler söyleyin. İlk defa kavga ettik. Beni çok severdi o hiç kırmazdı. Neden dikkat etmedi?
SIKILMIS senden.

Ki ona söyledim sosyal medyayı sen benden önce de aktif kullanmazdın ama ben geri çektim diye sen kendini geri çekmesen de olur demiştim

Bence kızacağınız tek nokta yalan söylemesi olsun. Onun dışında çiftlerin bu kadar sosyal medya kullanımına karışmasını doğru bulmuyorum. Yukarda söylediğinizde samimi olduğunuzu varsayarak ona şu yönden çıkışmalıydınız: "Ben sana istersen sen kendini geri çekme dedim ama sen neden bana ben zaten kullanmıyorum dedin ki, ben sana bir gece önce ne güzel artık kullanmıyoruz derken gözümün içine baka baka neden yalan söylüyorsun. Hem de yalan söylediğin çok kolay bir şekilde anlaşılabilecekken. Bu kadar basit bir şey için bu kadar rahat yalan söyleyebiliyorsan ben sana nasıl güveneyim? Neden beni salak yerine koyuyorsun. Tuhaf bir tatmin yaşadın mı ben sana ne güzel kullanmıyoruz derken yalan söylediğinde?"

Canim herkesin deger verdigi konular farklidir. Sen baska biseye onem verirsin yada sinirlenirsin ben baska seye. Benim icin yalan soylemek yada habersiz is yapmak cok kiricidir mesela. Ne bileyim kimse tabiki mükemmel degil ama onem verdigimiz seyi ezip gecen insanlari da siliyoruz hayatimizdan.
Eolo arkadaşım tamam sinirlenirsin de yani sinirlenir geçersin.
Mantıklı mi yani bu konu için ağlama krizleri , insanlara güvenimi zor kazandım şimdi tekrar kaybettim demek vs.
Bir oku konuyu sakin kafayla . Çok abartı oldugunu sen de göreceksin .
Kızarsin trip atarsın geçer .
Ama böyle dünya başına yıkılmış gibi kredisiz olmak bilmiyorum bana çok fazla geldi

Şaka mısınız?
Gerçekten merak ettim bu yazdıklarınız şaka değil mi?
Bence de ayrılık konuşması yapın,ayrılın adama yazık gerçekten.
Ha bu arada illa hata yapmasına gerek yok. Kimseye koşulsuz şartsız güvenmeyin
Hanımefendi konularımı göz ardı edebilirsiniz, kimseye zorla okutmuyorum. Üslubunuz hoş değil. Yine de son cümledeki tavsiye için teşekkür ederim.

Bosver taviz verme. Birseyde yalan soyleyen herseydr yalan soyler

Bugune kadar taviz verdikte ne oldu?
Verenlerin halini goruyoruz iste (kendimdr dahil)
Kendindne asla odun verme.

Güzel arkadaşlarım merhaba, konuda bir karmaşa olmuş hiç uyumadım haliyle düzgünce ifade edememiş olabilirim. Psikolojimin bozuk olduğunu inkar etmiyorum belki tepkilerim de aşırı ona da kabul.
Ben kimseyi kısıtlamadım, buraya dert anlatmak için konu açtım kısıtlasaydım kısıtlamıştım neden sözümü dinlemedi derdim. Bana yalan söyledi, gözümün içine baka baka ve ben yalan konusunu çok fazla önemsiyorum. Yoksa önceden benim binlerce onun da çok fazla sayıda taliğçili bir hesabı vardı, ben zaten kapatmak zorundaydım o da ben de kapatayım güvenmiyorum bu ortama haber sitelerini ve birbirimizi takiplediğimiz bir hesap açalım Dedi okey bundan zarar gelmez dedim ben de.

Tesadüfen daha dün akşam konusu açılmıştı bu hesaplar aylar önce açıldı konu gündemden buraya geldi ve ben ona ben kullanamam ama sen istersen kullan eskisi gibi demiştim, o da bana yok ne gerek var böyle çok iyi Dedi. Bunları dediğinin gecesinde çoktan iki gündür eskisi gibi kullanmaya başladığını gördüm.
Yalan bu. Ben buna takılıyorum. Bir konuda yalan söyleyen her konuda söyler. Haklı olduğumdan eminim. Hesabını kapatmasını ben istemedim yetişkin ve özgür bir bireydir ama bana yalan söyleyemez.

Back
X