- 11 Mayıs 2018
- 429
- 929
- 53
- Konu Sahibi caglalalala
Hiç kimse baba hakaret edemez adamin totosunu keserim kusura bakmayın. Bende bagirir cagirir ferahlarim basarim istifayi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bi de mühendissin Allah senı napmasın , kendinin farkında mısın sen mühendissin mühendis :) Öyle bir anlatıyorsun ki valla yani alt bir mevkide çalışıyorsun sandım.
Dogru yoldasın tatlım, basarilar :)Burada sorsak her 10 kisinin 8inin evinde en az bir urunu bulunan bir marka diyeyim :)
Su an Turkiye'ye geldim zamanim kisitli oldugu icin hucum terapisi goruyorum. Acikcasi pes etmek icime sinmiyor cunku gercekten cok cabalayarak o pozisyonu aldim. Kacmak istemiyorum ama umarim terapi ise yarar ve ben onu onemsememeyi ogrenebilirim
Dogru yoldasın tatlım, basarilar :)
Sessiz kalmiyorum aslinda cevap veriyorum.
Cevap verdikce dozu arttiriyor. Beni bastirmak icin bagirmaya basliyor.
Burada sorsak her 10 kisinin 8inin evinde en az bir urunu bulunan bir marka diyeyim :)
Su an Turkiye'ye geldim zamanim kisitli oldugu icin hucum terapisi goruyorum. Acikcasi pes etmek icime sinmiyor cunku gercekten cok cabalayarak o pozisyonu aldim. Kacmak istemiyorum ama umarim terapi ise yarar ve ben onu onemsememeyi ogrenebilirim
Tabiki hayatım yani kendıne güven ve kendının farkında ol bunu davranışlarına da yansıt. Karsısında onun emir eri gibi durma ,ben mühendisim sen ne anlatıyorsun der gıbı dur.Sanirim asil sorun bu aslinda. Ben ne yaparsam yapayim kendimi yeterince basarili gormuyorum, bakin size de boyle yansimis, bu kisi de bu durumu anladigi icin buna oynuyor. Halbuki ben basarili olduguma eminsem onun dediklerinin ne onemi var degil mi?
Ayy öyle oluyor ama genelde. Benim eski müdürüm kadınların burnundan getirirdi,sonra duyduk ki karısının yanında süt dökmüş kedi gibiymiş. Karısına geciremediği lafını başka kadınlara gecırmeye calısıyorlar.Cok hossunuz, karisi dominant bir insan diye duydum, dediginiz gibi olabilir :))
Bu kisi ve onun idol aldigi bir kisi daha var. Digeri beni yok sayar ama benim sorumlum ayni onun agzi ve cumleleri ile konusur