Rüya Yorumları Boyle bir ruya yok yorumlayabilenler yardım

leila88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
41
0
36
İstanbul
aslan gordum ormanlık bir alandayız aslan surekli kosuyor daire cizerek inek vardı o sırada inegin dogum yaptıgnı gordum ve cok uzuldum biz bide bu hayvanları yiyoruz dedim :/ sonrasında ailemle birlikte ormanlık dag bası biyere cıkıyoruz deniz manzarası var mukemmel bir yer..sonra kendimi evde buluyorum birden eski erkek arkadasımdan telefonuma mesajlar gelmiş hatta bakıyorum numaraya dikkatlice onunki boyle cekimser seyler yazmıs hep ozledim ama sen kırıldın bana artık olmaz vs gibisinden onunla mesajlasıyorum sonrasında hastanede buluyorum kendimi bir yakınım ve ailemden bir kac kisiyle birlikte muayne icin sıra bekliyoruz o sırada erkek arkadasım arıyor ama telefonu bi turlu acamıyorum deniyorum olmuyor ardında bana mesaj atıyor neden acmadın diye bir daha ara diyorum 7 dk sonra diyor bende cıkıyorum hastaneden eve gitmeye o sırada kopru gibi bir yerden gecmeye calısıyorum ama gecemiyorum korkuyorum asagıya iniyorum orası kilise gibi bir yermiş papaz ve insanları goruyorum ordan gecerken ardından orası yıkılıyor bir aile altında kalıyor insanlar dusuyor falan bir bebekli aile kurtuluyor su veriyoruz onlara falan derken orda uyandım herzaman bu denli yogun ruyalar gormuyorum dun bu sekildeydi yorum yapabilenlerden yardım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…