Slm.Biz 6 yıl önce evlendik.Evlenirken ailesi oğlumuzun evi var dedi.Kendi de tabi bana evim var falan diypr.iki daire karşılıklı.Birinde abisi oturuyor.Öbürü de bununmuş ama annesi ve babası memlekette tek kalamazmış diye oturacakarmış bu evde.Ben sorun etmedim.Gözüm de yoktu.Çalışıyoruz evlenince yeni ev alırız dedim.Biz dışardayız.Sonradan öğrendim ki tapu abisinin üstüneymiş.Çıldırdım.Yalan söylemesine tabi.Ev seninse tapuyu üstüne al senin değilse neden yalan söyledin diye.Neyse aradn zaman geçti araba aldı.Tabi abisinin eski arabasını.Abisi bir üst modele geçince.Sonra tahmin ettiğiniz gibi arabayı da üstüne almadı.Ne gereği varmış masraf yapmanın .Araba işte kullanıyormuş.Sonra birgün geldi ben ev alıyorum dedi ve borçla harçla ev aldık.Tahmin ettiğiniz gibi inşaatı bitti ama gene tapu yok.Yok efendm arsası sorunluymuş tapusu sorunluymuş falan.Evi yapanlar da akrabaları oluyor.Şimdi tüm bunlar doğal olarak beni boşanma aşamasına getirdi.Ama dönsen adamın üstünde bir kuruş malı yok.Ben sorsam benim herşeyim var diyor kabul etmiyor.var sa nasıl var yani resmiyettebirşey yok.Şimdi bu süzme saf mı yoksa niye böyle birşeyi yapıyor.Anlayamıyordum ama şimdi anlıyorum.Bunun abiside amcasının oğlu da çok rahat boşanmış tekrar evlenmiş tipler.Tabi içlerine girince anlıyorsun.Olası boşanma ihtimaline karşı kendini meteliksiz gösteriyor.Oysa beni buna onun bu saçmalıkları itti.Şimdi kızlar soruyorum bu adamın aslında üstüne kayıtlı olmasa da birşeylerinin olduğunu kanıtlayanbilir miyim.Resmen kandırıldım o canımı yakıyor.Aslında kandırılmak ta değil.Herşeyi görüyorsun ama birşey yapamıyorsun.Hukuksal açıdan bir yolu varmı ispatamanın.Oh ne güzel kandırın insanları.Olmadı tertemiz çıkın işin içinden.Hep böyle olmuş zaten.Yalancılıklarıyla ünlülermiş meğerse.Benim hiç mi emeğim ve hakkım yok ikimiz de çalıştık.En azından arabada ve sonraki evde.Ayrıca oğlum var küçük daha.Onu bile düşünmüyor mu.Boşanırsak kılını göstermezmiş.Elinden gelse onuda abisin üstüne yapacak Allahım sen sabır ver çıldırıcam ya.