Böyle bir saçma durum olabilir mi? Akıl istiyorum

Vallaha bu gibi durumlar cok zor ispatlamasi yanj yillar suruyor. Fakat aklima geldi ses kayit yapsan esin hersey benjm ama abimin uzerinde gibi bi konusma yapsa. Hakime delil olarak versen belki esin ceza alir kandirdi diye. Ne biliyim aklima gelmedi baska bisey :)

ben sunu merak ettim esiniz ve digerleri para kaptirmamak icin eslerine bu pis yola basvurmus.ama hersey abisinin ustuneyse o bosandiginda nasil oluyor isler nasil kacirabiliyor.ayrica da umarim bir avukat yaridmci olarak hakkinizi alabilirsiniz

İyi haklısın da sen neden bunları zamanında takıp etmedın kı,sütten agzın yanmıs bır kere,neden
eşine bu işleri bıraktın anlam veremedım..sonucta esler ev alırken bırlıkte bakar,alır ..Sen gıtmedın
mı esın evı arabayı alırken ..Bence bosanmadan önce sen esıne cok ıyı davranıp rol yaparak bu
evı falan ustune yaptırtmaya calıs sonra ayrıl neden emegını sömursunler kı pislikler..Hatta o
bahsedılen akrabayla konus ..

Bosanmak olmasa bile yarin yasayacaginin garantisimi var bu yaratigin? Özellikle es, baba, insan sifatlarini kullanmadim. Bana birsey olursa ele güne abime muhtac kalmasinlar demiyor, bir de karisinin calisarak kazandigi parayi ic ediyor. Ne yalan söyleyeyim ben sizin yerinizde olsam bu adama karsi icimdeki hersey ölürdü. Parasindan pulundan mal mülkten vazgectim, hayati evladi paylasiyorsunuz. Hadi sizi gectim cocugunuz ne olacak? Egitim, saglik, yeme icme, giyim kusam masraflari... Abisinin cani isterse verir üc bes kurus, istemezse vermez. Sizden önce alinmis mallari baslarina calsinlar ama calisip ter döküp kazandiklarinizla alinanlari bile hak görmüyor size. Bu alinanlar icin hep elden mi verdiniz parayi? Banka araciligiyla ödediyseniz ispatlayabilirsiniz yaptiginiz ödemeleri. Ayni sekilde eger dava acilirsa abisi de hangi parayla aldigini kanitlamak zorunda.

Bence siz simdi öfkeyle kalkip zararla oturmayin. Arastirmayi avukata danismayi sessiz sedasiz halledin. Hic belli etmeyin cünkü onlar da solugu avukatta alabilirler. Haklarinizi veya bundan sonra maddi olarak neler yapmanizi, nasil davranmanizi ögrenin önce. Ses kaydi gibi islere girmeyin hic, cünkü mahkeme karari olmadan bir kisinin konusmalarini kayit edemiyorsunuz diye biliyorum. Belki sms le falan yazili kanit elde edebilirsiniz. Ne bileyim mesela tapu sorunlu diyorsa bir gün mesaj yazin. Bir tanidik varmis böyle isleri cözen, su bizim tapu icin danisalim mi? veya tapuya kendimiz gidip soralim bir de neymis bizim evin sorunu, ya ikimiz de calistik ter döküp parasini ödedik ama bir türlü tapusunu cikartamadik... falan. Dinsizin hakkindan imansiz gelir. Yine de bu isleri en iyi avukatlar bilir, mutlaka danisin.

valla canim benim esimle aram cok iyi allaha sükür ikinci cocugumuzda yolda ve yakinda ev almayi düsünüyoruz Tapu kesinlikle benim üzerime olacak!
eger alma zamani geldiginde sorun yasarsak ne altinlari veririm nede bankadaki parayi! sonucta benimde emegim var o kadar parada! birak bi akrabasinin üzerine kendinin üzerine bile yaptirmam! benim iki cocugum olacak tamam esiminde emegi var cocuklar onunda cocuklari AMA yarin ne yasayacagimizi biliyormuyuz?? allah göstermesin ölüm var ayrilik var....
erkek hayatina hep bi sekilde devam eder calisir yeniden evlenir cocugu bile olsa ama kadin icin bu kadar kolay degil hersey.... bi sekilde garanti lazim.... bi erkek hicbir zaman kadinin düsündügü kadar düsünmez cocuklarini.... bu benim görüsüm katilmak zorunda degil hickimse... esimede güzelce anlattim bu durumu neden tapuyu üstüme istedigimi oda biraz düsündükten sonra dogru söylüyorsun sonucta sende kendin icin degil cocuklar icin istiyorsun haklisin tamam öyle yapalim dedi... bunun icten pazarlikli olmaklada hic alakasi yok dedigim gibi yarin ne olacagimizi kimse bilemez...

keske sende ilk basta tavrini koysaymissin... durumun biraz farkli gerci ama en azindan kocanin üstüne yapilmasi icin diretseymissin... olan olmus artik umarim bi caresini bulursun iyi bir avukata danis bunuda esine hissettirmeden yap bi cikar yol bulunur insallah...

Evlendikten sonra alinin mal ikiye bolunur siz istediginiz kadar kendi uzerinize yaptirin.

Evlendikten sonra alinin mal ikiye bolunur siz istediginiz kadar kendi uzerinize yaptirin.

Orasıda doğru ama en azından uğrasan taraf ben olmam ve dımdızlak kalmaktansa yarısıda yeter
Gerçi Allah o güne koymasın ama öyle bişey oldugunda esimin yarısını bile ısteyecegini sanmam ama yinede ne olur ne olmaz :)

seninle evlenirken bosanicam diye mi evlenmis?

boyle erkekler midemi bulandiriyor, gozu doymuyor senin kazancinda da gozu var tek dusundugu fesatlik, para, abisiyle sinsi sinsi planlar...
evliligin es olmanin ne oldugunu bile bilmiyorlar...

Ben senin yerinde olsam gider iyi bir avukat bulur danisirim, ne yapar eder hakkim olani alir tekmeyi de vururum...
çok zor bir durum gerçekten dusunsene yillardir adamin ailesine çalismissin kullanma hakki senin ama ayrilma durumunda hersey onlarin...

ev konusunda borç falan demissin belki ev için yatirdigin parayi (bankadaki paran, kredi, insanlardan aldigin borç vs) kanitlayabilirsin...

mal kaçırma diye bişey var aynımı bilmiyorum mesela babanın 2 oğlu var mirasını 1 oğluna bırakıyor eğer bedelsiz bıraktığını ispatlarsan mal kaçırma oluyor evliliktede buna benzer bişey vardır kesin avukatla konuş

Çok kirli zihniyetli bir aile,resmen ürperdim bu düşünce yapılarından.
Sizin tapu peşinde olduğunuzu söyleyen arkadaşlara da çok şaşırdım.
kadın kandırılmış işte,yıllarca çalışıp didinmişler,
kendisinin de hakkı olan bir mal resmen yangından mal kaçırır gibi kaçırılmış.
Üstelik ortada bir de evlat var ve kocası buna rağmen evladının da hakkı olan malı,mülkü abisinin üstüne yapmış.
Nasıl bir zihniyet bu ya,çok sinir oldum.
Ama bir yandan da düşününce siz bütün bunlar olurken nasıl sineye çektiniz.
İlk söylenen yalanı tamam ben de olsam affederdim,görmezdim çünkü hakkım olmayan mal da asla gözüm olamaz.
Ama evliyken iki kişinin de ortak çalışıp kazandığı,edindiği bir mal böyle çirkin bir biçimde kaçırılıyorsa,
ki buna asla izin vermezdim,ola ki oldu o dk biterdi.
Eşinizin zihniyetini çoktan çözmüşsünüzdür.
İlk söylediği yalanda ki ev abiye geçmiş,araba abi de kendi paranızla aldığınız evin ortak olmasını isteyecektiniz.
Neyse olan olmuş,umarım bir açı kapı bulunur da hakkınızı alırsınız.

Vallah ben calisip alinanlar abisinin üzerine yapiliyorsa ben bundan kötü niyet hissederim ve bosanma sebebi dogar dogal olarak.
Daha hersey yolundayken onlar böyle entrika örüyorlar ise basdan güven sifir, niye calisip emek harciyayim ozaman?

Back
X