Bosanmak olmasa bile yarin yasayacaginin garantisimi var bu yaratigin? Özellikle es, baba, insan sifatlarini kullanmadim. Bana birsey olursa ele güne abime muhtac kalmasinlar demiyor, bir de karisinin calisarak kazandigi parayi ic ediyor. Ne yalan söyleyeyim ben sizin yerinizde olsam bu adama karsi icimdeki hersey ölürdü. Parasindan pulundan mal mülkten vazgectim, hayati evladi paylasiyorsunuz. Hadi sizi gectim cocugunuz ne olacak? Egitim, saglik, yeme icme, giyim kusam masraflari... Abisinin cani isterse verir üc bes kurus, istemezse vermez. Sizden önce alinmis mallari baslarina calsinlar ama calisip ter döküp kazandiklarinizla alinanlari bile hak görmüyor size. Bu alinanlar icin hep elden mi verdiniz parayi? Banka araciligiyla ödediyseniz ispatlayabilirsiniz yaptiginiz ödemeleri. Ayni sekilde eger dava acilirsa abisi de hangi parayla aldigini kanitlamak zorunda.
Bence siz simdi öfkeyle kalkip zararla oturmayin. Arastirmayi avukata danismayi sessiz sedasiz halledin. Hic belli etmeyin cünkü onlar da solugu avukatta alabilirler. Haklarinizi veya bundan sonra maddi olarak neler yapmanizi, nasil davranmanizi ögrenin önce. Ses kaydi gibi islere girmeyin hic, cünkü mahkeme karari olmadan bir kisinin konusmalarini kayit edemiyorsunuz diye biliyorum. Belki sms le falan yazili kanit elde edebilirsiniz. Ne bileyim mesela tapu sorunlu diyorsa bir gün mesaj yazin. Bir tanidik varmis böyle isleri cözen, su bizim tapu icin danisalim mi? veya tapuya kendimiz gidip soralim bir de neymis bizim evin sorunu, ya ikimiz de calistik ter döküp parasini ödedik ama bir türlü tapusunu cikartamadik... falan. Dinsizin hakkindan imansiz gelir. Yine de bu isleri en iyi avukatlar bilir, mutlaka danisin.