Böyle bir saçma durum olabilir mi? Akıl istiyorum

sanırım ıspatlanamıyor....
olur ama çok uğraştırır
ablamda boşanma aşamasında
kocası üstündeki bütün gayrimenkulleri abisinin üstüne devretmiş
kendi işindede işçi olarak çalışıyor grünüyor
avukat ıspatlaması zor demişti

te Allahım yaaa. böylelerinin donuna kadar alacaksın o ayrı ama ıspatlanamaması çok acı :( bence mutlaka çıkar yolu vardır. her şekilde ıspatlanır gbime geliyor. tabii avukatlar daha iyi bilir. ama benim avukatım çektiğimiz kredinin tarihine göre ablasının düğünü için çekmiştik şöyle demişti: olan malları paylaş borçlara karışma. kk borcu var ise sana hediye alındı senin karışmana gerek yok, ablasının düğünü için kredi çekmiştik belki onu geri alıyor bunu bilemeyiz bunada karışmak zorunda değilsin demişti. yani herşey ıspatlanır tarzında. tavsiye ederim çok dişliydi. eşimde dediki bu çok saçma mallara ortak borçlara değil hepsini beraber yaptık onlarıda ödiycek demişti. avukatta: o zaman piyonist gitsin 60.000 borç kredi çeksin sende buna ortak ol nede olsa boşanamdınız demişti. benimkide tıpış tıpış geri adım attı paramıda verdi.. tavsiye edebilirim. akıl alırsın çok akıllı benimki :)

te Allahım yaaa. böylelerinin donuna kadar alacaksın o ayrı ama ıspatlanamaması çok acı :( bence mutlaka çıkar yolu vardır. her şekilde ıspatlanır gbime geliyor. tabii avukatlar daha iyi bilir. ama benim avukatım çektiğimiz kredinin tarihine göre ablasının düğünü için çekmiştik şöyle demişti: olan malları paylaş borçlara karışma. kk borcu var ise sana hediye alındı senin karışmana gerek yok, ablasının düğünü için kredi çekmiştik belki onu geri alıyor bunu bilemeyiz bunada karışmak zorunda değilsin demişti. yani herşey ıspatlanır tarzında. tavsiye ederim çok dişliydi. eşimde dediki bu çok saçma mallara ortak borçlara değil hepsini beraber yaptık onlarıda ödiycek demişti. avukatta: o zaman piyonist gitsin 60.000 borç kredi çeksin sende buna ortak ol nede olsa boşanamdınız demişti. benimkide tıpış tıpış geri adım attı paramıda verdi.. tavsiye edebilirim. akıl alırsın çok akıllı benimki :)

protokolde borçlar yazmıyor mu canım? mallara da ortak borçlarada ortaksın diyor kanunlar

Çok zor işler vicdan yüklesin rabbim vicdansızlara.

şaka gibi bir adammış yani :53:

zaten insan neden kendi malını üstüne yaptırmaz ki.. cidden anormal bir durum. benim malım mülküm olacak, gidicem kardeşimin üzerinbe yapıcam.. gereksiz bir durum.

'Boşanırsak kılını göstermezmiş' demişssiniz. demekki herhangi bir boşanma durumu olursa diye önlem almış.

avukatına göre değişiyor işte canım.

çok zor yaa
bi zamanlar aynı yastığa baş koyduğun adamla davalık olmak başlı başına zor bide üstüne o onu aldı bu bunu verdi muhabbeti cidden çok yıpratıcı olmalı
Allah bu tecrübeyi hiçbirimize yaşatmasın yaşayanlarada sabır selamet ve sonrasındada huzurlu bi hayat versin

şu an boşanma aşamasında mısınız bilmiyorum ama ben olsaydım napardım diye düşündüm yine , sırf bu konular yüzünden boşanmazdım ama en azından bundan sonra için kendimi garantiye almak adına kendimi bir borca sokardım aldığım maaşın tümünü verirdim o borca aldığım şeyde araba olur arsa olur artık neyse onu da yapardım kendi ailemden birinin üzerine neden böyle yaptın derse de sen aynısını yapıyorsun korktuğun bir şey var demekki benden senin yolundan gittim derdim,

ama ne kadar zor değil mi evlendim herşeyim oldu dediğin adama dair bu tarz planlar içinde yaşamak onun nasıl içi rahat ediyorsa çocuğunun annesini bu düşüncelere sokmaya yazık ,

şu an boşanma aşamasında mısınız bilmiyorum ama ben olsaydım napardım diye düşündüm yine , sırf bu konular yüzünden boşanmazdım ama en azından bundan sonra için kendimi garantiye almak adına kendimi bir borca sokardım aldığım maaşın tümünü verirdim o borca aldığım şeyde araba olur arsa olur artık neyse onu da yapardım kendi ailemden birinin üzerine neden böyle yaptın derse de sen aynısını yapıyorsun korktuğun bir şey var demekki benden senin yolundan gittim derdim,

ama ne kadar zor değil mi evlendim herşeyim oldu dediğin adama dair bu tarz planlar içinde yaşamak onun nasıl içi rahat ediyorsa çocuğunun annesini bu düşüncelere sokmaya yazık ,

çok haklı
çalışıyorsun sen de çek bi kredi bişey al ailenin üzerine yap
sonra istersen boşanma de

eşin çok mu saf yoksa çok mu uyanık ben anlayamadım o çok güvendiği abiside ona kazık atabilir bunu bilmiyor mu.üstelik aldığınız arabada evde seninde emeklerin var Allah onlara yedirmez canım.bende senin yerinde olsam boşanacağıma gider kendi üstüme araba arsa alır maaşımı tamamen oraya yatırırdım kocama zırnık koklatmazdım.kocan bunu hakediyor

gercekten bosanma asamasina geldiniz mi bilmiyorum ama mesela onunla normal seyreden bir konusmayi kayda alsaniz cep telf olur kamera olur yani goruntulemek de sart degil kendi sesinden size mallarin abisinin ustunde oldugunu soylese yada siz soyleseniz ve o onaylasa bu ortami saglayip bu kaydi alabilirseniz isiniz cok kolaylasir tahminimce ve bence yapabilirsiniz acikca tek nokta kalmadan konusun ama sakin konusun ki cekip tartisma yapmasin onlemlerinizi de alin tabii yakalanmayin...yapabilirsiniz emin olun deneyin allah yardimciniz olsun

Boşanma aşamasında mısınız şimdi ? Hukuki konuda sorduğunuz soruya hukukçu arkadaşlarımız cevap verecektir.

Ne acıdır insanın eşinden '' boşanırsak kılımı alamazsın '' sözünü duyması. Yıllarını vermişsindir oysa.
İş ayrılma boyutuna geldiyse hakkınızı aramak istemekte sonuna kadar haklısınız.
Oğlunuzun ve sizin hakkınız var o yılların içinde.

BENCE KONU SAHİBİNİN EŞİ HİÇ SAF DEĞİL..hatta tam aksine fazla uyanık ..çünk
ü en saf insan bile çalıştığı emek verdiği bir eşyanın yada gayrimenkulün kendi üzerine yapılması gerektiğini bilir..abi 'nin üzerine niye yapılsın..

yani abi ömür boyu yanımda,ama eş bugün varsa yarın olmayabilir düşüncesi var bu adamda..durum bunu gösteriyor..

sonuna kadar hakkını ara arkadaşım..madem beraber çalışıp beraber yaptınız ozaman kendi üstünüze alacaksınız tabi..ayrıca sadece boşanma olarak düşünmeyelim olayı..dünyanın binbir türlü hali var..adamın başına bişey geldi diyelim bu kadın neyapacak..ne kaynanası ne kaynı bir kuruş koklatmaz..al bu senin hakkındı buda çocuğunun hakkıydı demezler..
madem öyle yapıyor eşin,sende çalışmaya devam et ve kazandığından zırnık koklatma..kendince üç beş kuruş yatırım yap..ve kardeşinle yada anenle ortak yap bundan sonra ne yapacaksan..ki kocanda hiç bir hak iddia edemesin..

hadi seni düşünmüyorda çocuğunuzuda mı düşünmüyor...tavrını koy arkadaşım..gerekiyorsada boşan..yada gözdağı ver bunlara..

Esinizle anlasiyorsaniz,ne bileyim normalde size iyi davraniyorsa ,evine bakiyorsa,mutluysaniz boyle bir sebepten yuvanizi yikmayin derim....ama tapularini uzerine alsin tabi,ne demek abisinin uzerine tapular boyle seymi olur,,ne demisler bu zamanda babana bile guvenme,,allah korusun esinize birsey olsa kendi mallariniz uzerinde kanunlara gore hicbir hakkiniz olmayacak,sanmayin abisi sizin hakkinizi yemez..bunlarin ornekleri cok fazla..esinizd bunlari tatli bir dille yanlis anlasilmadan anlatin...

ben mi yanlış anladım yoksa bu adam ufukta bile olmayan bir boşanmanın senaryosunu mu yazmış
bir de kimin çocuğunu kime göstermiyor
bu nasıl bir zihniyet

Son düzenleme:
çok zor yaa
bi zamanlar aynı yastığa baş koyduğun adamla davalık olmak başlı başına zor bide üstüne o onu aldı bu bunu verdi muhabbeti cidden çok yıpratıcı olmalı
Allah bu tecrübeyi hiçbirimize yaşatmasın yaşayanlarada sabır selamet ve sonrasındada huzurlu bi hayat versin

çok haklısın saç kururtma makinesinin bile hesabı yapılıyor yani düşün.. Amin Allahım herkesi korusun kimseiy bu muhabbetlere düşürmesin inşallah..

çok haklısın saç kururtma makinesinin bile hesabı yapılıyor yani düşün.. Amin Allahım herkesi korusun kimseiy bu muhabbetlere düşürmesin inşallah..

yuva yapmak zor bozmak kolay diyorlar ya, tam tersi aslında, bozarken insanların kişiliği ortaya çıkıyor, cicim aylarının tatlı sözleri yalan oluyor.
Niyeti iyi olmayan insandan hakkını sonuna kadar çatır çatır alacaksın ki canı yansın anlasın dünya onun etrafında dönmüyor.!

yuva yapmak zor bozmak kolay diyorlar ya, tam tersi aslında, bozarken insanların kişiliği ortaya çıkıyor, cicim aylarının tatlı sözleri yalan oluyor.
Niyeti iyi olmayan insandan hakkını sonuna kadar çatır çatır alacaksın ki canı yansın anlasın dünya onun etrafında dönmüyor.!

işte bunu yaparken o kadar canın yanıyorki sneinde onunda canını yakmak istemiyorsun. yada ben öyleyim. kıyamıyorum, yazık onunda borcu var ben taksitle alırım diyorum. ama bunlar geçince çok koyuyomuş bu alınmayanlar ben öyle duydum :)) ama tabii yinede bana sorarsanız benimki zorla şunuda al dese bile ben inat ettim almıyorum.

işte bunu yaparken o kadar canın yanıyorki sneinde onunda canını yakmak istemiyorsun. yada ben öyleyim. kıyamıyorum, yazık onunda borcu var ben taksitle alırım diyorum. ama bunlar geçince çok koyuyomuş bu alınmayanlar ben öyle duydum :)) ama tabii yinede bana sorarsanız benimki zorla şunuda al dese bile ben inat ettim almıyorum.

ya şuda var canım, diğer konuşmalarımızdan biliyorum seni maddi yönde bi eşya gibi görmediler ya yani bu konuda sıkıntı yaşamadınız evlilik sürecinde, eğer yaşamış olsaydınız sende çöpe atacağını bilerek alırdın eminim, herkesin evliliğinin kuralları ve yaşayışı farklı.

ya şuda var canım, diğer konuşmalarımızdan biliyorum seni maddi yönde bi eşya gibi görmediler ya yani bu konuda sıkıntı yaşamadınız evlilik sürecinde, eğer yaşamış olsaydınız sende çöpe atacağını bilerek alırdın eminim, herkesin evliliğinin kuralları ve yaşayışı farklı.

haklısın canım. sanırım bununda etkisi var. etkiye tepki işte yaşanan herşey. ben böyle yaşadım böyle davrandım eminimki daha farklı bir tepki alsaydım bende tırnaklarımı çaıkartırdım. karşılıklı herşey. zaman zaman kzıdığım noktalar oluyor tabii ama Allaha sığınıyorum. Allahım sen beni bunu düşünmekten koru aklımdan çıkart diyorum... yoksa kendim içinde kötü onlar içinde kötü bişey düşünmek istemiyorum. bişey olamsından falan değil ama döner beni bulur sonra neme lazım.. Allah hepsinin yolunu açık etsin herkesin. görümce hariç :ppppp

Bu zihniyetteki insanlarla yaşamak zor.
Evliliği bir ömür sürdüremeyeceğini düşünüyor ki kendince önlem alıyor.
Hayattta herşey olur, en mutlu dediğiniz çiftler bile boşanabiliyro ama baştan yola hesaplı çıkmak
başka bir şey.
Hiç hoşlanmadım bu yapılanlardan ve başıma gelse ne yaparım diye düşündüm.
Sanırım ipleri sıkı tutmak,sizin yaptığınız gibi avukata danışmak ve kendime ait bir birikim yapmaya başlamak olur.

Back
X