• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir şart mı var

esiniz gidip anne ve babasiyla uzun uzun oturmak icin her firsati degerlendiriyo sanirim.
bizimkide bayramlarda gider gezdirmedikleri kapi kalmaz didisinin didisina bile giderler yani bayginlik geliyo bana soyle seylerde
Aynen kapı kapı dolaştıryo kv . Sonra dolastiklarimiz tekrar geri kv deye geliyo sacma sapan bi düzen

Gitmedim çoğu zaman gitmiyorum zaten ama eşim uyuyana kadar surat yaptı umursamadim . Arayıp kutladım sadece . Bazi şeylerin bilincine varmak için acaba erkekler olgunlasmali mi yaş olarak bunu düşünüyorum

Bazı şeylerin bilincine varmak için kadın eşinin anasının kuzusu olduğunu unutmamalı ona göre davranmalı.
Anaları doğuruyo eşler büyütüyo.

Sen beklersen o hiç düzelmez aramak istemediğini ararsan gitmek istemediğine gidersen neyin bilincine varıcak ?

Hayırı sen öğreticeksin .

Benim eşim bekarken evle alakası yoktu nerde kaldığını bilmezdi ailesi evlendik anasının evinden kendi evime gidemedim gözümü açınca ki bu çok sürmedi ayda 1e düşürdüm ohh süper :)

Başka bi arkadaşımız yeni evlendi 40 yakın yaşı o uyumaktan uyumaya giderdi eve bakıyorum hergün annesinde şimdi :)
Çünkü annesi ağlamaklı konuşuyo el laf eddr diyo duygu sömürüsü yapıyo

Sende yapıcaksın

Bazı şeylerin bilincine varmak için kadın eşinin anasının kuzusu olduğunu unutmamalı ona göre davranmalı.

Sen beklersen o hiç düzelmez aramak istemediğini ararsan gitmek istemediğine gidersen neyin bilincine varıcak ?

Benim eşim bekarken evle alakası yoktu nerde kaldığını bilmezdi ailesi evlendik anasının evinden kendi evime gidemedim gözümü açınca ki bu çok sürmedi ayda 1e düşürdüm ohh süper :)

Başka bi arkadaşımız yeni evlendi 40 yakın yaşı o uyumaktan uyumaya giderdi eve bakıyorum hergün annesinde şimdi :)

Sende yapıcaksın
Biraz daha birşeyler öğrenmem lazım :dondurma:
Hala çok yanim saf . Bide yemiyo benimki benim Duygu sömürümü:işsiz:

Sende yapıcaksın
Aklıma kuvvet diyim insallah başarabilirim :KK51:

Ay o neymiş öyle bayram gibi, tek bir günün içinde üstelik, ilk defa duydum böyle birşeyi.
Ben bayramda bile dolaşmam.
Bayramda yaptırıyo bunu zaten tek tek etraftaki komsularini esimle bizi dolastiriyo sonra bizim dolaştıklarimz kv deye geliyo hizmet ediyoruz işlerine gelince eski usul islerine gelmeyince biz moderniz hı hı oldu :bicak:

Bayramda yaptırıyo bunu zaten tek tek etraftaki komsularini esimle bizi dolastiriyo sonra bizim dolaştıklarimz kv deye geliyo hizmet ediyoruz işlerine gelince eski usul islerine gelmeyince biz moderniz hı hı oldu :bicak:
Benim kv de çok sever öyle gidelim dolaşalım bayramlarda, 3 eltiyiz biz, 4 ümüz birlikte dolaşacakmışız, gelinleriyle geziyor diyeceklermiş, bayılır öyle şeylere.
Ama hiçbirimiz dolaşmıyoruz kadının içinde kalıyor hep:)

Ben ibadetimi yapicam dediginde zaten seni zorlamamasi lazim gidelim diye.
Ibadet mi önemli geceye kadar boş boş oturup sohbet etmek mi önemli.

Bizde gideriz.
Dün akşam mesela önce annemlere gittik, yemeğimizi helvamızı yeyip kayınvalidemlere gittik.
1 saat kadar oturduktan sonra eşimin amcası var yarım saat kadar ona uğradık, bir hasta ziyareti yaptık evimize geldik.
Saat 23:00 civarıydı yanılmıyorsam, ibadetimizi de yaptık Allah kabul etsin.
Bir önceki kandilde annem mevlüt yapmıştı hep birlikte orada toplandık, kimseye gitmedik.
Ondan önce de eşim geç gelecekti, ben kızımı alıp kayınvalidemlere gittim, yemekten sonra amcayı gördüm oradan annemlere geçtim. Orada fazla kalmadım evime gittim.
Eşim geldikten sonra yemek yedi geç bir saati ama annemler uyumadığı için yarım saat kadar uğradı sağolsun.
Bizim için sorun değil, hepsi 2-3 saat sürüyor zaten illaki akşam yemeği yenilecek bir tarafta yemek yeyip diğer tarafta çay içmeye gidiyoruz. Evimize gelince de ibadetimizi yapıyoruz.
Gönüller bir olsun, büyüklerin hayır dualarını almak gibisi var mı?

Offfff ! sıkıldım ayol bu ne ya. Resmen bir döngüyü yaşamak zorunda birakilmissin. Gitmiyorum de arkadas gitme. Psikolojinizi bozmasina izin vermeyin

Bizde gideriz.
Dün akşam mesela önce annemlere gittik, yemeğimizi helvamızı yeyip kayınvalidemlere gittik.
1 saat kadar oturduktan sonra eşimin amcası var yarım saat kadar ona uğradık, bir hasta ziyareti yaptık evimize geldik.
Saat 23:00 civarıydı yanılmıyorsam, ibadetimizi de yaptık Allah kabul etsin.
Bir önceki kandilde annem mevlüt yapmıştı hep birlikte orada toplandık, kimseye gitmedik.
Ondan önce de eşim geç gelecekti, ben kızımı alıp kayınvalidemlere gittim, yemekten sonra amcayı gördüm oradan annemlere geçtim. Orada fazla kalmadım evime gittim.
Eşim geldikten sonra yemek yedi geç bir saati ama annemler uyumadığı için yarım saat kadar uğradı sağolsun.
Bizim için sorun değil, hepsi 2-3 saat sürüyor zaten illaki akşam yemeği yenilecek bir tarafta yemek yeyip diğer tarafta çay içmeye gidiyoruz. Evimize gelince de ibadetimizi yapıyoruz.
Gönüller bir olsun, büyüklerin hayır dualarını almak gibisi var mı?
Tamam saygı duyuyorum siz karşılıklı yapıyormussunuz eşinizle bunu . Ben mecbur bırakılıyor ve hep eşimin tarafına gitmek zorunda bırakılıyorum gidimce gece 12 1 den önce kalkmıyor eşim . 1 saat oturup dönsek tamam yada bi kandil de sizinkilere gidelim yada hayatim bu kandil gitmeyelim dediğim de tamam bitanem diyip surat asmasa belki gider 1 saat oturup dönerim ama öyle değil baskı altında olmasi huzursuz ediyor ve bencillik . Amcama gittim diyorsunuz ben aileme kırk kıyamet anca gidip görebiliyorum aynı ilde olmama ragmen 3 haftada 1 gün

Ben ibadetimi yapicam dediginde zaten seni zorlamamasi lazim gidelim diye.
Ibadet mi önemli geceye kadar boş boş oturup sohbet etmek mi önemli.

Olay ibadet değil ki önemli gün mü önemli onu oğluşu ve onu paylaşmak zorunda kaldığı geliniyle geçirmek
Kandil değil mendil günüde olsa talep bu yönde olurdu zihniyet bu

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Bu mübarek günde edilen tüm dualarınız kabul olsun:dua:
Bugün kandil ve her kandil eşim arayıp sürekli ailesine gitmek istiyor.
Benim bildiğim arayıp kutlar kandil akşamlarında camiye gidersin veya ibadet edersin . Bunlar bir araya gelip muhabbet ediyolar.
Gecenin bi yarısı dönüyoruz o saatten sonra yorgunluk uyku basmış oluyor ibadetimi yapamıyorum.
Hakkıyla hepsini yerine getiriyorum diyemem insaniz şaşıp beşeriz ama kandil geceleri dikkat ederim ve çok özen gösteririm.
Ayni zamanda yılbaşı bayram hatta bayram sabah namazinda kalkip kv deye gideriz orda yemek yer aksama kadar amaçsızca oturup gelene gidene hizmet edip gece yarısı aileme giderim
Her kandil de gitmek zorundamiyim ayni semtte oturuyorum . Bi bunlar mi böyle merak ettim :KK67:

Bayram tamam ama kandiller çok gereksiz. Nazik bi dille eşinize bu akşam gitmek istemiyorum namaz kılıp kuran okuyacağım diyin. Kavga çıkaracağını sanmam. Bir iki derken ayağınızı kesmiş olursunuz özel günlerde.

Tamam saygı duyuyorum siz karşılıklı yapıyormussunuz eşinizle bunu . Ben mecbur bırakılıyor ve hep eşimin tarafına gitmek zorunda bırakılıyorum gidimce gece 12 1 den önce kalkmıyor eşim . 1 saat oturup dönsek tamam yada bi kandil de sizinkilere gidelim yada hayatim bu kandil gitmeyelim dediğim de tamam bitanem diyip surat asmasa belki gider 1 saat oturup dönerim ama öyle değil baskı altında olmasi huzursuz ediyor ve bencillik . Amcama gittim diyorsunuz ben aileme kırk kıyamet anca gidip görebiliyorum aynı ilde olmama ragmen 3 haftada 1 gün
Eşiniz büyük bencillik yapıyor, siz mantar gibi yerden bitmediniz ya.
Siz teklif ediyor musunuz benimde ailem bekler bir kandilde onlara da uğrayalım dediniz mi hiç?
Gerçi bunu söylemeye gerek yok, kendi akıl etmesi lazım ya neyse.

Eşiniz büyük bencillik yapıyor, siz mantar gibi yerden bitmediniz ya.
Siz teklif ediyor musunuz benimde ailem bekler bir kandilde onlara da uğrayalım dediniz mi hiç?
Gerçi bunu söylemeye gerek yok, kendi akıl etmesi lazım ya neyse.
Söyledim her özel günde kendi aileni öne sürüyorsun dedim bi kere dedin mi böyle yapalım diye dedim . Senin ailen uzak yakın olsa mecbur yapcaz diyo ama inanmıyorum yalan .

Back
X