• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir şey yaşadınız mı?

3 aylık ilişki de telefonunuzu karıştırmasına neden izin veriyorsunuz?
3 aylık ilişkide sevgiliniz şehir değiştirecek radikal bir karar nasıl verebildi?
Madem size bu kadar güven duygusu eksik en azından düzenini bozmasın.
Kıskançlık ile paranoyaklık arasında büyük fark vardır.

Merhaba bir derdim var akıl almak istiyorum sizlerden. 3 aylık bir ilişkim var yüz yüze tanıştık ve sevgili olduk uzak mesafe ilişkisi yani. 4 gün önce yanıma geldi görüşmek için telefonuma bakarken yeni instagram hesabımda arama geçmişimde eski flörtümü gördü bana sordu eski flörtüm dedim. O kişi bana eski hesabımdan istek atmıştı bende engelledim daha sonra whatsapptan yazmıştı cevap vermeyip engellemiştim. Yeni hesabımdan öyle bi bakıp çıkmıştım o an ama silmemişim. Herhangi bir art niyet unutamamışlık falan kesinlikle yok. Ama hatalıyım farkındayım. O an kavga ettik ağladık falan sonra kendi şehrine döndü. Ayrılma noktasına geldik zaten çok kıskanç birisi bunu sürekli yüzüme vurur diye ayrılalım diye konuştum ama istemedi. Şu an soğuk ve mesafeli hiçbir şeyi haber vermiyor normal arkadaş gibiyiz. Bazen çok abartıyor diyorum ama empati kuruncada hak veriyorum. Nasıl davranacağımı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Ağladınız mı?

Öncelikle telefonunu kurcalama amaçlı mı eline aldı yoksa senin telefonun onun elindeyken başka bir şey için instagrama girdiğinde rastgele bir şekilde mi fark etti? Eğer ilki olduysa aşırı kıskanç, kontrol manyağı veya sana güvenmiyor olabilir. Tabii ki en iyi sen tanırsın.
3 aylık bir ilişki uzaktan yürümez. Bu kavga özelinde demiyorum. Kıskanç bir insan ve geçmişiniz sadece 3 ay. Hele bu yaşlarda çok zor yani. Ama 15 gün sonra dönecek demişsin bir yorumda. Temelli dönecekse yani bundan sonra hiç uzak mesafe ilişkisi yaşamayacaksanız akışına bırak. Belki zamanla uyum yakalar bu tip kavgalardan uzak durursunuz.
Son olarak da stalkladıysan stalkladın canım niye oturup ağlıyorsun ya da sevgilin niye ağlıyor? Bunlar ağlanacak olaylar değil ki. Bu kadar dram katmayın daha 3 aylık ilişkiye :)

Son düzenleme:
3 aylık ilişki de telefonunuzu karıştırmasına neden izin veriyorsunuz?
3 aylık ilişkide sevgiliniz şehir değiştirecek radikal bir karar nasıl verebildi?
Madem size bu kadar güven duygusu eksik en azından düzenini bozmasın.
Kıskançlık ile paranoyaklık arasında büyük fark vardır.
Paranoyaklık ciddi bir şey yalnız bu zaman kadar böyle bir davranışını görmedim

Öncelikle telefonunu kurcalama amaçlı mı eline aldı yoksa senin telefonun onun elindeyken başka bir şey için instagrama girdiğinde rastgele bir şekilde mi fark etti? Eğer ilki olduysa aşırı kıskanç, kontrol manyağı veya sana güvenmiyor olabilir. Tabii ki en iyi sen tanırsın.
3 aylık bir ilişki uzaktan yürümez. Bu kavga özelinde demiyorum. Kıskanç bir insan ve geçmişiniz sadece 3 ay. Hele bu yaşlarda çok zor yani. Ama 15 gün sonra dönecek demişsiniz bir yorumda. Temelli dönecekse yani bundan sonra hiç uzak mesafe ilişkisi yaşamayacaksanız akışına bırak. Belki zamanla uyum yakalar bu tip kavgalardan uzak durursunuz.
Son olarak da stalkladıysan stalkladın canım niye oturup ağlıyorsun ya da sevgilin niye ağlıyor? Bunlar ağlanacak olaylar değil ki. Bu kadar dram katmayın daha 3 aylık ilişkiye :)
bilmiyorum abla o biraz duygusal biri stalkladım diye unutamadım falan sandı herhalde uzak mesafe ilişkisinde insan ister istemez güven sorunu yaşıyor. evet aynı şehirde yaşayacağız artık

Anneniz babanız "ver şu telefonu bir bakayım" dese gerekirse telefonu yutar yine de vermezsiniz ama birkaç defa gördüğünüz elin adamı kendi malı gibi kurcalayınca problem yok.

Böyle bir şeyi görmek hoş değil ama ağlayacak kadar taktıysa ayrılsaymış.
Bir şey sana uymuyorsa ayrılırsın çünkü. Normali budur.
Hem bana ters deyip hem devam edip hem yüze vurmak gibi bir hakkı yok. İlla ağlayacaksa böyle bir hakkı yok diye ağlayabilir mesela.

sevgilinizin yaptığına kıskançlık denmez ki ? Kıskançlık ortada bir şey yoksa denir. Sizin eski flörtünüze baktığınızı görmüş yani ne yapsaydı ki ? Ben olsam ayrılırdım yani güvenemem ne kadar anlatsa da karşımdaki inanmazdım. Hadi inandırdı diyelim sonuçta bakılmış yani hemen eski halime dönemezdim. Galiba o da öyle yapacak

Back
X