Böyle bir şey yaşayan var mı?

Deniz3486

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
284
9
13
39
Kızlar merhaba
Ben sanırım regl dönemimizde yanlış hatırlıyorum yada geç döllenme oldu muhtemelen geç döllenme oldu . Daha yeni olduğu içinde doktorum göremedi. 2 Ekim ctesi gittik keseyim gördü 9mm dedi ptesi yine gel dedi gittik 9.6 mm miş gelişmiyor dedi muhtemelen boş gebelik dedi şimdi sonlandırma yapardık ama dedi perşembe ye kdr bekleyelim dedi ben bi garip oldum üzüldüm hatta ağladım odada ilk gebeliğim çunku eşim teselli etti beni. Folik asiti kullan ama progestanı bırak deneyelim dedi. Cuma dan beri de hafif lekenlenme ve çok hafif açık renk kan geldi yeni doğum yapan arkadaşlarıma sordum onlarda da olmuş ayrıca herkes başka doktora git fln dedi. Kaç gündür eşimle psikolojimiz bozuk o da bende ağlamaktan .. eşime söyledim o beni bırakmadan ben onu bırakamam komşumuzun önerdiği başka doktora gidelim lütfen dedim tamam dedi . Başına böyle bir şey gelen var mı

Tabii ki baska doktora gidin. Hatta başka 2 doktora daha gidin. Umarim sagliklidir.

Baska doktora daha git .. ilk zamanlar doktorlar pek ılımlı yaklaşmıyor..
Mesela bana ilk düşücek sağlıklı değil değerin çok düşük dediler..Başka doktora gittim gayet te güzel yaklaştı ve motive etti..Ve güzel ilerledi...
Şükür ki 29 haftalık olduk...

Çok sevindim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. İlk bebek olunca insan bi üzülüyor. İnş bize de güzel hbr verirler ..

Guzel haberlerinizi bekliyorum
Maalesef, bugün 2 doktora da gittik ikisi de aynısını söyledi. Geç döllenme vs diyelim bu bebek 7 haftalık 9mm olması imkansız dedi tamam bekleyelim ama sağlıklı değil ve rahmine yapışırsa senin sağlığını tehdit edecek dedi ve maalesef düşecek gibi durmuyor dedi . Sağlığın yerinde önemli olan bu dedi. Gebe kalmanı etkileyecek bir durum yok dedi ama tabi psikolojik olarak zor çok zor . Allahım yardım et. Güzel haberler vermek isterdim

Hemen yazarım buraya haber veririm size inş Allahın izniyle
Maalesef, bugün 2 doktora da gittik ikisi de aynısını söyledi. Geç döllenme vs diyelim bu bebek 7 haftalık 9mm olması imkansız dedi tamam bekleyelim ama sağlıklı değil ve rahmine yapışırsa senin sağlığını tehdit edecek dedi ve maalesef düşecek gibi durmuyor dedi . Sağlığın yerinde önemli olan bu dedi. Gebe kalmanı etkileyecek bir durum yok dedi ama tabi psikolojik olarak zor çok zor . Allahım yardım et. Güzel haberler vermek isterdim

10 haftanın sonunda boş gebelik yüzünden kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Bu kadar kendinizi yıpratmayın lütfen. Evet zor bir durum ama siz bebeğinizi kaybetmediniz. Zaten o sadece bir keseydi. Allah beterinden korusun. İnşallah yakın zamanda güzel haberler alır ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.

Amin inş en kısa zamanda güzel haberler almak dileğiyle inş

Cok üzüldüm ama iyi tarafindan bakmak lazim. Dış gebelik olabilirdi allah korusun tüplerinizi kaybedebilirdiniz. Bu sekilde olmasi da şans. Yine olur insallah saglikla

Yaa üzülmeyin bende evliliğimin 4. Ayında gebelik geçirdim fakat kimyasal gebelikmis hâlâ bekliyoruz inşaallah Rabbim tüm isteyenlere sizede bana da nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…