Böyle bir sey yasayan ya da duyan var mi?

Hiç değişen adam görmedim.. Kaldı ki şiddet görüp hala aşkım diye sosyal medyaya fotoğraf koyan o kadar insan var ki. Adam en ufak sorunda onada vuracak elbet. Ama bu sizi mutlu etmesin. Pisliğin tekiymiş, kurtulduğunuza şükür edin. En azından sizin başınıza bela olmadı.
Kendinizi sakın suçlamayın.
Siddet gösterdigi kisi bendim. Askim diye paylasan yeni kiz arkadasi ya da nisanlisi. Henüz siddet olayi olmamis olabilir.

3 sene geçmiş artik düşünme biside yazma sakın..
Bende ayrildikdan 2 3 ay sonra daha bosanmadna baska kizlarla resim atiyodu yemekker gezmeler tozmalar simdi ne bok yiyo hic haberim yok ama kimsenin ahi kimsede kalmaz merak etme kendi yoluna bak sen seni mutlu edicek biri cikicaktir elbet karşına
Insallah tesekkür ederim. Ben de uzun süredir takip etmiyordum ama sosyal medyada denk geldi ve baktim, sasirdim daha dogrusu. Insan bir garip oluyor.

Benim eski esim enimle bosanir bosanmaz evlendi.eski kiz arkadasiyla.tatli kizdi resimlerini gordum bende.o kiza acimistim.ki ben yoken benim yatagimda esimle beraber olmus bi.kadindi bu a ragmen acidim.benim dugunde takilan setimi takip poz verecek kadar acinasi oldugu icin acidim.ben kazandim edasina acidim.zira kazandigi seyin ask oldugunu saniyordu.
Sonra bi kac yil gecti bana aldigi ayni transparan taytlarla disarda gezerken bi adamin poposuna baktigi anin fotografini paylasmis sosual medyadan.tabi olayin ic yuzunu bilirim o degil paylasan esi.inanir misiniz acidim.bosandilar.benim evimde benim yatagimda beraber oldugu ask yasadigi adamin ona yaptiklarini tahmin edebooiyorum cunku.insanlar degismez bir sure degismis gibi yaparlar.
Kendni asla suclama bana niye bunu yapti ona yapmiyo diye.yapacak vakti gelince.
Nasil ya size transparan tayt alıp dışarda mi gezdiriyordu? Birde transparan tayt ne ?

Bende boşandım. Ama herkes mutlu. Yani mutlu olsun banane diyorum şimdi ama boşanmanın ilk yılında hep mutsuz olsun istiyordum.. zamanla umursamıyor insan. İnş sende bi gün umursamayacaksın
Nerden biliyosunuz mutlu olduklarini? cok emin yazmissiniz.

Insallah tesekkür ederim. Ben de uzun süredir takip etmiyordum ama sosyal medyada denk geldi ve baktim, sasirdim daha dogrusu. Insan bir garip oluyor.
Anliyor seni canim bende ozaman yuhhh demistim daha kac ay oldu hemen birini bulmus engelli bende heryerde suan zaten evliyim cok sukur cokda mutluyum insallah sende gusel bi yuva kurucaksindir 🙏

Anliyor seni canim bende ozaman yuhhh demistim daha kac ay oldu hemen birini bulmus engelli bende heryerde suan zaten evliyim cok sukur cokda mutluyum insallah sende gusel bi yuva kurucaksindir 🙏
Cok sevindim sizin adiniza. Nerde tanistiniz esinizle? Insallah bir gün ben de beni hakeden biriyle bir yola baslayabilirim.

Herkese merhaba, lütfen sanane falan diye garip seyler yazmayin. Cünkü duygularim herkesin yasayip, yasayabilcegi türden. Ben bosanali üc yil oldu. Siddet(oklavayla bile vurmaya calisirdi) ve asiri olaylardan sonra bosandik. Ve sonra asla görüsmedik. Benden ayrildiktan(bosanma olmadan) cok kisa bir süre sonra üc dört ay icinde sevgilisiyle resimler falan koydu sosyal medyaya. Daha sonra baska bir kizla resimler koydu. Kiz benle evliyken asla öyle biriyle birlikle olmam diyebilcegi yani büyük konustugu türden bir insan. Su an ya evlendiler ya nisanlandilar. Asil kendimle ilgili konuya geliyorum. Bu insanin bana aileme yasattigi travmalar cok büyük ve hala kapanmadi. Kolay kolay beddua etmeyen bir insanim ama asla vebalim yakasini birakmasin derim, öyle seyler yasadim. Simdi onun böyle siritik nisanlilik pozlari vermesi cok garip geliyor. Evliligi öyle cocuk oyuncagi sanip, ciddiyetsizce kadinlarin hayatiyla oynamasi sinirlerimi bozuyor. Kizda saf saf hayatim aski falan yaziyor. Tabiki asla mesaj atmicam, onun gercek yüzünü daha görmedin gibisinden. Kendimi kücük düsürmem ama ahim yerde kalsin istemiyorum. Herkes hakettigini bulur mu, böyle bir sey yasayaniniz var mi? Sizin siddet gördügünü ya da etrafinda siddet gören bir kadinin esinin tekrar evlenip mutlu olduguna dair bir sey yasadiniz mi? Sadece dostca yorumlarinizi bekliyorum. Malum herkesin yasadigi kendine agir.
Var. Tanıdığın kızı evlendi. Eşi içip dövüyormus. Babası almış kızını boşanmislar. Sonra tekrar evlendi. Gayet güzelmiş maşallah.

Herkes derken bende eski eşim de mutlu. O anlamda söyledim. Hayatında ne var ne yok bilmiyorum onun. Hayatında biri var mı bilmiyorum. Ama adam mutlu yani bensiz, o aşikar 🤷🏻‍♀️
Hyatinda ne var ne yok bilmiyorsaniz belki de mutlu degildir:) Hangimiz tam anlamiyla mutluyuz ki zaten. Hayatta belli seyleri yasadiktan sonra ve belli bir yasa geldikten sonra bir cok sey anlamsiz gelmeye basliyor.

Hyatinda ne var ne yok bilmiyorsaniz belki de mutlu degildir:) Hangimiz tam anlamiyla mutluyuz ki zaten. Hayatta belli seyleri yasadiktan sonra ve belli bir yasa geldikten sonra bir cok sey anlamsiz gelmeye basliyor.
İlk zamanlar takip ediyordum vs... umrumda değil artık. Çok şükür zaman gerçekten her şeye ilaç.

Cok sevindim sizin adiniza. Nerde tanistiniz esinizle? Insallah bir gün ben de beni hakeden biriyle bir yola baslayabilirim.
Bizim hikayemiz bi acayip 😂😂😂 ayrildikdam 9 ay sonra bosanma davam oldu yurtdisindaydim turkiyeye geldim dayimda kaldim bi aksam kuzenimke dışarı ciktik arkadaslarinida cagirdi esimde vardi beni gormus beyenmis 😂 aylarca pesimdek kostu ben bidaha evlilik yapmayi dusunmuyodum kalbimi kazandi 2 sene sevgili kaldikdan sonra evlendik

Back
X