Böyle bir sey yasayan ya da duyan var mi?

Bunları düşünmeyi bırakın bence. Mutlu ya da mutsuz boşverin. Ona bakıp durdukça siz hep mutsuz kalırsınız. Sadece kendi mutluluğunuza odaklanın. Bırakın seyredilen sizin hayatınız olsun

Bu ilahi adalet konusunda o kadar çok yarası olan insan var ki. Beklentili olmak iyileşme sürecini uzatabilir diye düşünüyorum.
Beklememek, takip etmemek..
Bunları yapmak beraberinde umursamayı da alıp götürecektir zamanla.
Ve bir gün ilahi adalet işlerse “oh olsun.” diye sevinmeyecek kadar umursamaz olmak mümkün olabilir. Bu iyi bir şey de olabilir bir noktada. Sizi mutsuz etmiş olsa bile o kişi, onun başına gelen kötülüğe sevinmeyecek kadar insan kalmayı başardığınızı görürsünüz.
Zor şeyler yaşamışsınız, Allah hakkınızı soracaktır, belki burda belki ahirette. Ben buna inanıyorum.

Sizi hangi durumlarda dövüyordu? Yeni eşi inatçı değilse her dediğinde hee diyorsa dayak yememe ihtimali az da olsa var. Bu çok değişken bir durum. Asabi , kontrolsüz bir adamsa dövmese de problemli olacaktır evlilikleri.

Sizi hangi durumlarda dövüyordu? Yeni eşi inatçı değilse her dediğinde hee diyorsa dayak yememe ihtimali az da olsa var. Bu çok değişken bir durum. Asabi , kontrolsüz bir adamsa dövmese de problemli olacaktır evlilikleri.
Kendi istedigi olmayinca ve kendi istegimde diretince. Yani otoritesinin sarsildigini düsünürse. Mesele oturma odasinda ailemle konusmami yasakliyordu, ben de burasi benimde evim konusurum dersem siddet uyguluyordu.

Hiç üzülmeyin eden bulur derler tabi ki ahınız yerde kalmaz boşverin takip etmeyin ne halt ederse etsin ama mutlaka siz görürsünüz allah bir şekilde gösteriyor yani o kadar hakkınıza girmiş bi insan nasıl mutlu olabilir ancak öyleymiş gibi gösterir

Herkese merhaba, lütfen sanane falan diye garip seyler yazmayin. Cünkü duygularim herkesin yasayip, yasayabilcegi türden. Ben bosanali üc yil oldu. Siddet(oklavayla bile vurmaya calisirdi) ve asiri olaylardan sonra bosandik. Ve sonra asla görüsmedik. Benden ayrildiktan(bosanma olmadan) cok kisa bir süre sonra üc dört ay icinde sevgilisiyle resimler falan koydu sosyal medyaya. Daha sonra baska bir kizla resimler koydu. Kiz benle evliyken asla öyle biriyle birlikle olmam diyebilcegi yani büyük konustugu türden bir insan. Su an ya evlendiler ya nisanlandilar. Asil kendimle ilgili konuya geliyorum. Bu insanin bana aileme yasattigi travmalar cok büyük ve hala kapanmadi. Kolay kolay beddua etmeyen bir insanim ama asla vebalim yakasini birakmasin derim, öyle seyler yasadim. Simdi onun böyle siritik nisanlilik pozlari vermesi cok garip geliyor. Evliligi öyle cocuk oyuncagi sanip, ciddiyetsizce kadinlarin hayatiyla oynamasi sinirlerimi bozuyor. Kizda saf saf hayatim aski falan yaziyor. Tabiki asla mesaj atmicam, onun gercek yüzünü daha görmedin gibisinden. Kendimi kücük düsürmem ama ahim yerde kalsin istemiyorum. Herkes hakettigini bulur mu, böyle bir sey yasayaniniz var mi? Sizin siddet gördügünü ya da etrafinda siddet gören bir kadinin esinin tekrar evlenip mutlu olduguna dair bir sey yasadiniz mi? Sadece dostca yorumlarinizi bekliyorum. Malum herkesin yasadigi kendine agir.
Bırak ne hali varsa görsün kurtulmuşsun neden hala kurcaliyosun 😐 simdiki nisanlisida görür yakinda gercek yüzünü hiç uğraşma bence basina bela almaya değmez kendi pisliginde yaşasın :KK43:

Kendi istedigi olmayinca ve kendi istegimde diretince. Yani otoritesinin sarsildigini düsünürse. Mesele oturma odasinda ailemle konusmami yasakliyordu, ben de burasi benimde evim konusurum dersem siddet uyguluyordu.
Ohaa diyorum, öküzün önde gideni imiş. Vallahi kıza acıdım. Eski eşiniz bu kafayla mutlu olamaz rahat olun. O hep mutsuz olacak...

Herkese merhaba, lütfen sanane falan diye garip seyler yazmayin. Cünkü duygularim herkesin yasayip, yasayabilcegi türden. Ben bosanali üc yil oldu. Siddet(oklavayla bile vurmaya calisirdi) ve asiri olaylardan sonra bosandik. Ve sonra asla görüsmedik. Benden ayrildiktan(bosanma olmadan) cok kisa bir süre sonra üc dört ay icinde sevgilisiyle resimler falan koydu sosyal medyaya. Daha sonra baska bir kizla resimler koydu. Kiz benle evliyken asla öyle biriyle birlikle olmam diyebilcegi yani büyük konustugu türden bir insan. Su an ya evlendiler ya nisanlandilar. Asil kendimle ilgili konuya geliyorum. Bu insanin bana aileme yasattigi travmalar cok büyük ve hala kapanmadi. Kolay kolay beddua etmeyen bir insanim ama asla vebalim yakasini birakmasin derim, öyle seyler yasadim. Simdi onun böyle siritik nisanlilik pozlari vermesi cok garip geliyor. Evliligi öyle cocuk oyuncagi sanip, ciddiyetsizce kadinlarin hayatiyla oynamasi sinirlerimi bozuyor. Kizda saf saf hayatim aski falan yaziyor. Tabiki asla mesaj atmicam, onun gercek yüzünü daha görmedin gibisinden. Kendimi kücük düsürmem ama ahim yerde kalsin istemiyorum. Herkes hakettigini bulur mu, böyle bir sey yasayaniniz var mi? Sizin siddet gördügünü ya da etrafinda siddet gören bir kadinin esinin tekrar evlenip mutlu olduguna dair bir sey yasadiniz mi? Sadece dostca yorumlarinizi bekliyorum. Malum herkesin yasadigi kendine agir.
Bu yazdigim size ne kadar motive olur bilmiyorum ama sunu diyebilirim kimsenin ahi kimsede kalmiyor benimde arkadasim yasadi evli degillerdi ama sevgililerdi arkadasimla flortlesiyorken sevgilisivarmış meğersem arkadasimla aldatıyormuş tabi arkadaşım bunları bi kafede bastı baya bi olaylar oldu sonra kızla falan konuştular işte ikisi bir olup oglana ah ettiler diyim kısaca herneyse benim arkadaşım 2 sene sonra tekrar bu oğlanı gördü ve konuşmuş yaptıklarından mutlumusun diye onunda verdiği cevap şu: kimsenin ahi kimsede kalmıyormuş ben zamanında birlikte olduğum inşaları aldattım onlarla oyun oynadım ve yaptığımı başka biri bana yaptı şuan hiç mutlu değilim hayattan zevk almıyorum pismanim ama is isten geçti demiş yani içiniz rahat olsun lütfen allaha havale edin siz eninde sonunda çıkacaktır

Bu sadece kücük bir örnekti ama o günleri hatirlamak bile istemiyorm. O yüzden bu kadar ah ediyorum iste.
Bakın çok iyi anlıyorum. Buradaki herkesin dediği gibi onu düşünerek zamanınızı harcamaya değmez. Eski eşiniz mutlu olabilecek bir insan değil. O kızla mutlu olacak sanıyorsunuz ama olamayacak. Kız katlanırsa devam edecek.Eşiniz sessiz kalmaya bile çalışsa kendini zorladığı için hep mutsuz olacak. Öyle bir karakterle, belasını kendisinde bulmuş. Siz onu hiç aklınıza bile getirmeyin.

Siddet egilimi insanlar Tedavi olmadan duzelmezler bir kucuk kavgada tekrar eksisi gibi olur yazik o kadina sen kurtuldun boswer her yerden engelle ve sifirdan bir hayat kur gozun gormesi kulagin duymasi gerekmez ahin kalmaz merak etme

Hepinize yorumlariniz icin tesekkür ediyorum. Zaman her seyi göstercek zaten ama beklemek istemiyorum o zaman gelcek mi gelmicek mi diye.

Tabiki asla mesaj atmicam, onun gercek yüzünü daha görmedin gibisinden.

Canım sakın böyle birşey yapma.
Başına iş açarsın. Hiç gerek yok.

İlahi adalet er yada geç işler. Allah'a havale et yoluna bak.
Onu takip etme, ondan gelen haberlere kulaklarını tıka.
3 sene az bi süre değil, evet yaşanılan şeyler kolay kolay atlatılmıyor ama artık onu kafandan silmek için yeterli bir süre.

Kendi hayatına bak, ve sakın ha sakın onların hayatına müdahil olma.

Canım sakın böyle birşey yapma.
Başına iş açarsın. Hiç gerek yok.

İlahi adalet er yada geç işler. Allah'a havale et yoluna bak.
Onu takip etme, ondan gelen haberlere kulaklarını tıka.
3 sene az bi süre değil, evet yaşanılan şeyler kolay kolay atlatılmıyor ama artık onu kafandan silmek için yeterli bir süre.

Kendi hayatına bak, ve sakın ha sakın onların hayatına müdahil olma.
Yok yapmam zaten kiskaniyor derler. Ama kadinlarin gözü kapali hic sorgulamadan bosanmis bir erkekle evlenmlerini anlayamiyorum. Tecrübesizlik mi artik gözü karalik mi bilemiyorum.

İnsanların sosyal medyada paylaştıklarını bırakın,gerçek hayatta gördüğünüz hallerine bile aldanmayın. Bir arkadaşım bana sürekli ne kadar mutlu birisin,çok mutlu görünüyorsun diyip durur,halbuki ben kronik depresyon hastasıyım :D

İnsanların sosyal medyada paylaştıklarını bırakın,gerçek hayatta gördüğünüz hallerine bile aldanmayın. Bir arkadaşım bana sürekli ne kadar mutlu birisin,çok mutlu görünüyorsun diyip durur,halbuki ben kronik depresyon hastasıyım :KK70:
Ben sosyal medyada fazla bir sey paylasmiyorum özellikle mutlu oldugum dönemlerde telefonu bile elime az aliyorum. Göstermelik paylasiyorlardir belkide. Sizde hastaliginizi disariya hic yansitmiyorsunuz demek ki.

Back
X