- Konu Sahibi beautymoon
arkadaslar ben esimle dava asamasındayım die yazmıstım hatrılayanlar bilir.neyse bikaç gün esim aradı ve evi bosaltacağını bosyere kira vermek istemediğini ve ailesiyle yasayacğını söyledi.banada gelip esyalarımı almamı söyledi.esya derken sadee çeyizimi kasdeyiyo akıllarınca baska bisey vermeyecekler.ama ben burdada beirtmistim inatlık olsun die esya paylasımı filan herseyi istiyorum.neyse durumu avukata bildirdi ve kesinlikle gidip esyaları filan almamamı onun götürmesini belirttti.hukuki açıdan bilmiyorum sebebi ama ozaman galia herseyi kabul etmis olurmsum.neyse bizimki tüm evi toplayıp benim esyalarda dahil yurtdısında olan halasının burdaki evine götürmüs.halasınında esyaları olmasına rağmen sıkıstırmıs napmıssa iste.ve asıl yüzsüzlük benim koltuk takımlarımı filan sözde yer kalmadı bahanesiyle kendi evlerine götürüp kayınvalidenin eski koltuk takımını atıp benim esyalarımla güzelce dösemisler evi bun tabi baska ortak tanıdıktan duydum.esime sorduğumda ya yok öyle bisey ama esya sığmadı napayım gibisnden seyler uydurdu.yanı sözde oraya götürmüs ama kimse kullanmıyomus.böyle bisey olabilirmi ya sonuçta kadın eskisin filan atmıs dösemis evi.simdi sinirimden çatlıyorum zaten birlesmemiz için elinden geleni yapıyo.birde arsız esyalarıma konuyo kendi kafasına.avukat mahkemede esyaların kaçırıldığını öne sürecek sizce faydası olurmu o kadının burnundan getirmek istiyorumyaa:2::2::