Böyle bir yüzsüzlük yasayan varmı?

evet canım derdim maddiyat değil benim ama bu evliliği bitirmek için çabaladıkları yetmiyo üstüne birde böyle yüzsüzlük yapılıyo,dediğim gibi o esyayı onlar aldığı için kendileriin görüyolar ama sonuçta bana alınmıs seyler onlar dimi ama.kendimde o gücü bulduğum sürece savasıcam bunun için.suçum yokken is bu druma geldi üstüne birde böyle saltanat sürmelerine izin veremem.is hayatımı tehlikeye soktu.baska bi ilde yeiden isimi kurmak zorunda kaldım vs.bunları ben yasadım.o yüzden bu manevi yıpranmanın cezasını çektircem

Arkadaşım,eşyaları onlar satın aldıysa zaten onların malın sayılır..
Evlilik birliği içinde edinilmiş mallar ortaktır sadece...
Avukatınızı değiştirmeniz iyi olacak gerçekten...

Ayrıca yanlış anlamayın da avukatınızı değiştirin isterseniz...
Öyle eşyalarımı alırsam herşeyi kabul etmiş sayılıyorum diye bir şey yok!
Siz davayı uzattıkça eşyalarınızı almış da olsanız "ben boşanmak istemiyorum" derseniz, onlar da iddialarını ispatlayamazsa birkaç celse sonra davanız düşer.
3 yıl boyunca zaten boşanamazsınız..
yok avukatın dediği o anlamda değil.simdi ben gider kendi esyamı alır gelirsem sankı herseyi konusup anlasmısız ben kendi esyamı o kendi esyasını almıs götürmü sgibi olurmus.ama ben kendi esyalarımıda almadığım zaman ben bu evliliğin bitmesini istemiyodum ve birlesiriz ümidyle bekledim gibi bi hava olurmus yanı bu tarz seylerdi.yanı ben yuvama sahip çıktım ama onlr dağıttı esyayı fian toplayıp götürdüler olurmus bi nevi kaçırma gibi..

Bu biraz şeye dönmüş..

Senin eşyan benim eşyam..

Benim eşyam yine benim eşyam:37:

Laale hanım'a katılıyorum..

Eşinizin ailesi almış o eşyaları..

Bırakın herşeyi sessizce çıkın gidin..(barışma umudunuz yoksa)

Arkadaşım,eşyaları onlar satın aldıysa zaten onların malın sayılır..
Evlilik birliği içinde edinilmiş mallar ortaktır sadece...
Avukatınızı değiştirmeniz iyi olacak gerçekten...
ya onlar aldı tmm ama izim evliliğimiz için alınmıs seyler onlar.ve daha bitmemis bi evlilik var ortada.dava açıldı ama bizi mdavamız görülmedi bile henüz.hadı düstü dava yada deneme kararı verildi napcaklar ozaman.ayrıca esyayı alanda benim kendi babam görünüyo tüm senetler faturaar onun üstüne kesildi istediğim gibi kanıtlayabilirım bunu isi uzatmak istersem

yok avukatın dediği o anlamda değil.simdi ben gider kendi esyamı alır gelirsem sankı herseyi konusup anlasmısız ben kendi esyamı o kendi esyasını almıs götürmü sgibi olurmus.ama ben kendi esyalarımıda almadığım zaman ben bu evliliğin bitmesini istemiyodum ve birlesiriz ümidyle bekledim gibi bi hava olurmus yanı bu tarz seylerdi.yanı ben yuvama sahip çıktım ama onlr dağıttı esyayı fian toplayıp götürdüler olurmus bi nevi kaçırma gibi..

Bakın kırılmanızı,üzülmenizi istemiyorum ama biraz mantıklı düşünmeye çalışın.. Yapamıyorsanız da psikoloğa gidin diye bu yüzden söyledim...
Siz barışırız diye eşyalarınızı almadınız di mi?
Onlar eşyaları neden dağıttı?
Cevap basit de üzmek istemiyorum sizi..
Belli gençsiniz,eğitimlisiniz,lütfen sizi istemeyeni hiç istemeyin geleceğinize bakın,yazık etmeyin gençliğinize...

keske esin gel ceyizini al dediginde gidip alsaydin sirf emek vermissin diye sadece ceyizini alsaydin ben bosanacagim adamin copune bile tenezul etmem :19:

Bakın kırılmanızı,üzülmenizi istemiyorum ama biraz mantıklı düşünmeye çalışın.. Yapamıyorsanız da psikoloğa gidin diye bu yüzden söyledim...
Siz barışırız diye eşyalarınızı almadınız di mi?
Onlar eşyaları neden dağıttı?
Cevap basit de üzmek istemiyorum sizi..
Belli gençsiniz,eğitimlisiniz,lütfen sizi istemeyeni hiç istemeyin geleceğinize bakın,yazık etmeyin gençliğinize...
peki size bisey sorayım belli fikir sahibisiniz.msela ben bosanmak isteiyorum dedim ve onlarda zaten suan iddalarını ispatlayamıyolar diyelimki bu böyle devam etti ve dava düstü.bildiğim 3 sene boyunca zate dava açamıyo karsı taraf.ve 3 sene bitinc dava açtılar ozaman hemen bitiriyomu mahkeme yoksa yine dava açılıp öyle deva mediyomu

ya onlar aldı tmm ama izim evliliğimiz için alınmıs seyler onlar.ve daha bitmemis bi evlilik var ortada.dava açıldı ama bizi mdavamız görülmedi bile henüz.hadı düstü dava yada deneme kararı verildi napcaklar ozaman.ayrıca esyayı alanda benim kendi babam görünüyo tüm senetler faturaar onun üstüne kesildi istediğim gibi kanıtlayabilirım bunu isi uzatmak istersem

Deneme kararı verilince hakim çifti zorla aynı eve sokmuyor. Bir daha denerseniz iyi olur diyor.. Sonucu çifte bırakıyor..
Eşya faturaları babanızın üzerine kesildi ama asıl parayı onlar verdiyse siz bunun üzerinden yol alırsanız daha çok başınız ağrır söyleyeyim..

deneme kararı verilirse sen o eve geri mi dönecektin.bence senin sıkıntın eşya falan değil cnm evliliğinin bitmesini istemiyorsun.eşyaları alarak onların canını yakamazsın ki.eşyadır bu böyle bi sorun karşısında bence beş para etmez.keşke olayınız bu duruma gelmeseydi anlaşabilseydiniz ama olan olmuş boşver tepe tepe kullansınlar...

peki size bisey sorayım belli fikir sahibisiniz.msela ben bosanmak isteiyorum dedim ve onlarda zaten suan iddalarını ispatlayamıyolar diyelimki bu böyle devam etti ve dava düstü.bildiğim 3 sene boyunca zate dava açamıyo karsı taraf.ve 3 sene bitinc dava açtılar ozaman hemen bitiriyomu mahkeme yoksa yine dava açılıp öyle deva mediyomu

Tam bilgili değilim..
Aklımda kalanları anlatıyorum sadece..
Hatırladığım kadarıyla 3 sene sonra açılan dava hemen sonuçlanıyor,çünkü dosyanız zaten adliyede olduğu için hakim 3 sene denemişler olmamış demek ki diye düşünüyor sanırım..

çok yüzsüzlük bu insanlarda hiç utanma yokmu yıkılan bir yuvanın eşyalarını alıp kendi kullanıyomuş edepsiz derim ben buna millettende utanmıyor....

Deneme kararı verilince hakim çifti zorla aynı eve sokmuyor. Bir daha denerseniz iyi olur diyor.. Sonucu çifte bırakıyor..
Eşya faturaları babanızın üzerine kesildi ama asıl parayı onlar verdiyse siz bunun üzerinden yol alırsanız daha çok başınız ağrır söyleyeyim..

birde sunu sorayım.simdii asıl sorun esya filan değil ben olayı anlatamıyorum bi türlü yanlıs yerdn giriyorum olaya.simdi benim evliliğimin bitme sebebi yüzde 80 esimin ailesi.yanı bitirmek içi nellerinde ngeleni yaptılar ve bizi bir araya getirip konusturma benim derdimi sorma gereği bile duymadılar.ben sunu ifade edebilirmiyim bu evliliği zaten onlar bitirdi zaten birlestirme yanlısı olsalar evlilğimizi kurtarmak isteseler evimi bile değıtıp esyaları alıp götürmezlerdi die

çok yüzsüzlük bu insanlarda hiç utanma yokmu yıkılan bir yuvanın eşyalarını alıp kendi kullanıyomuş edepsiz derim ben buna millettende utanmıyor....

aynen anlatmak istediğim bu istee.insanın vicdanı bile elvermez ona.sonuçta yabancı değil senin oğlunun iyi kötü anıları var onlarda nasıl kullanıyosun hiçmi için sızlamıyo.yada düsünmüyosun bunlarda o kızın ahı var die:2:

Aile'nin vicdanı olsaydı zaten almazlardı 'eşya' denen şeyi..

Demek 'vicdan' adına bir duygu barındırmıyorlar içlerinde..

Yeni gelin aldık,oğluma eş yaptık vs diye düşünüp kendileri kabul etmezdi zaten böyle birşeyi..

Gelin görün ki aç gözlü bir aile..İşte bu noktadan sonra lanet olsun eşyaya denilmez mi?

En önemli değerleri gidiyor konu sahibinin malesef,onları saymıyorum bile..

Tam bilgili değilim..
Aklımda kalanları anlatıyorum sadece..
Hatırladığım kadarıyla 3 sene sonra açılan dava hemen sonuçlanıyor,çünkü dosyanız zaten adliyede olduğu için hakim 3 sene denemişler olmamış demek ki diye düşünüyor sanırım..

peki bunlar iddalarını kanıtlayamadılar ve ben aslında o sebeplerden değil baska ebeplerden bittiğini kanıtladım.ozaman tazmınat açabiliyomuyum.yada her halukarda bayan tazminat açabilirmi

Keskin sirke küpüne zarar.Kin,nefret intikam hissi sizi yiyip bitirir.Boşanın ve kendinize yeni bir yol çizin.
Sizin almayacağınızı bildikleri için koltukları almışlar.Ne yapsalardı çöpe mi atacaklardı.Siz şu anda sağlıklı düşünemiyorsunuz.Aslında çokda haklısınız ama ilerde bunları gülerek hatırlayıp niye kendinizi yıprattığınıza
üzüleceksiniz.Hayat kısa tadını çıkarmaya bakın.

birde sunu sorayım.simdii asıl sorun esya filan değil ben olayı anlatamıyorum bi türlü yanlıs yerdn giriyorum olaya.simdi benim evliliğimin bitme sebebi yüzde 80 esimin ailesi.yanı bitirmek içi nellerinde ngeleni yaptılar ve bizi bir araya getirip konusturma benim derdimi sorma gereği bile duymadılar.ben sunu ifade edebilirmiyim bu evliliği zaten onlar bitirdi zaten birlestirme yanlısı olsalar evlilğimizi kurtarmak isteseler evimi bile değıtıp esyaları alıp götürmezlerdi die

İnanın ne demek istediğinizi anlamadım.. Tekrarlıyorum iyi bir avukat bulun. Madem bu işi uzatacaksınız size yardımcı olsun.
Ben olayı kısaca özetleyeyim..Hakim erkeğe ya da kadına sorar boşanmak istiyor musun diye verilen cevaplara göre hareket edilir..
Siz hayır diyeceksiniz adam evet diyecek. Adam neden boşanmak istediğini ispatlayacak,şahitlerle...
Adamın iddialarına göre cevap hakkınız doğacak zaten..

Aile'nin vicdanı olsaydı zaten almazlardı 'eşya' denen şeyi..

Demek 'vicdan' adına bir duygu barındırmıyorlar içlerinde..

Yeni gelin aldık,oğluma eş yaptık vs diye düşünüp kendileri kabul etmezdi zaten böyle birşeyi..

Gelin görün ki aç gözlü bir aile..İşte bu noktadan sonra lanet olsun eşyaya denilmez mi?

En önemli değerleri gidiyor konu sahibinin malesef,onları saymıyorum bile..

bende biliyorum malesef ama giden gitti ne kaldıkı kaybedeğim zaten.en azından birazda onlar uğrassın birazda onların canı yansın yanı maksat esya değil biraz kopu kopuk oluyo ama kouya bi bütün halinde bakarsanız anlarsınız zaten

e tamam işte onlar amaçlarını açıkça belli etmişler sen ne diye uğraşıyosun ki değermi sence kendini yıpratmaya.kusura bakma ama eşin de adam olsaydı da ailesinin lafına bakmasaydı eşini seviyosan ailene karşı pısırık olmayacaksın.ayrılmanızda eşinin suçu daha çok bi ailesine sahip çıkamamış.napcan böyle adamı hep seni yarı yolda bırakır.bence sen bütün bu eşya meşya olayından vazgeç başının gözünün sadakası olsun.ayrıldıktan sonra anlar eşin hatasını.o eşyalara da bakıp bakıp o hatırlasın seni.

Back
X