böyle birine çektiğim acı fazla değil mi?

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar o kadar ama o kadar zoruma gıdıyokı anlatamam suan yatagımdan yenı kalktım ve kendımı aglarken buldum..ben hep boyle aglıycakmıyım bılmıyorum canım o kadar acıyo kı anlatamam
2senelık bı ılıskım var ve ayrıldık 1.5 ay gıbı bı surc olmustu ve bu surec sonrası benı aradı bende hıcbıse olmamıs gıbı normal konustum o da ole.sonra konusmaya devam ettık bulusmak ıstedı neyse bende kabul ettm.bulustuk o gun ıyıydık hıcbısey yok gıbı tekrar sevgılı modundayız biz..opmeler sevısmeler fılan.sonra neyse ertesı gunu telde konusuyoruz boyle eskısı gıbı degıl ama ıkı gun hıc aramadı bıle ve ben dayanamadım en sonunda cagrı attım aradı..cok yogunum ılgılenemıyorum fılan dedı kapatmak ıster gıbıydı dıcegın baska bıse varmı dedı ole kapattık.cok zoruma gıdıo napıcamı bılmıyorum.ben nerde hata yapıyorum bıdaha aramıycam ama onun bu tavrı o kadar yıktıkı o kadar uzdukı anlatamam cok kotuyum.napıcamı bılmıyorum.ama tek bıldıgım bıda aramıycagım

Acı geçebilir, ama pişmanlık geçmez. Kendine saygı duy ve 2. kez aynı hatayı yapma canım.

evet miracle 2 hanım ben bu yorumunuzu görmüştüm daha önce de, ben de alıp okuyacam bir ara.
Konu sahibine de kendine saygı duy diyorum, sen onun boş vakitlerini değerlerndireceği biri değilsin acı gelecek ama durum bu, hala duygusal olarak yakınlık hissediyorsunuz o da bunu kullanıyor..

bnde boyle dusundugum ıcın acı cekıyorum zaten.ve napsam bu acı hafıfler dıye dusunuyorum kendımı kullanılmıs hıssedıyorum

ohhh önce ayril sonra hic birsey olmamis gibi tekrar bulus öpüs sevis... olabilirmi böyle birsey yaaaaa... hicmi degerin yok senin??? Kendine neden deger vermiyorsun... Hata sende, hemen yüz vermissin... simdi bekle bakalim...Birdaha nezaman cani seni cekerse artik arayacaktir...

dogru soluyosun arkadasım..pekı bıdaha ararsa nasıl davranmam gerekıyo

sagapoo seni anlıorum bende aynı durumdaım sevgilimle aynı evde kalıoruz ve ayyrdıllk ve 3 yıl oldu bizim dayanamıorum ona sarılmak istiorum ama bu sene ne kadar yalancı biri oldugunu anladım psikolojm bzuldu onun yüzünden affedemiroum onu hc bişi olmamş gbidavranmaa calşıo hep ama 1 degl 2 degi kaç yalanını yakaladım tabi aldatmayla ilgili değil biizimkisi daha çok maddi ve hayatımızla ilgili

ınsan ınanmak ıstedıgıne ınanıyo.bnde ona ınanmayı tercıh ettım hata ettım

sende ona aynısını yap...

1.5 ay sonra çağır,öp kokla sonra da kapıyı göster ...

yapacagin sey, birdahaki aramasinda ona kararli oldugunu onun yanlislarini söyleyip sonradanda arkana bakmadan gitmektir.. karsina düzgün birisi cikacaktir eminim... Kendi degerini bil ve hayatina güzel bir sekilde devam etmeni tavsiye ederim...

tesekkur ederım fıkırlerın ıcın.söz verıyorum hepınıze uygulayacagım düşmicem kuculmıcem artık

sen hatayı giden gitmesine rağmen de gelip hiçbir şey yokmuş gibi öpmesine koklamasına izin verdiğin için kaybediyorsun bence. şayet sen tavrını ortaya sertçe koysan o sana ne böyle yapabilir ne de seni üzebilir bence bundan sonra ciddi anlam da konuşmalısın tabi ararsa ne yönde ilerlemesini istiyorsa kesin bir yön vermeniz daha sağlıklı olur yoksa daha çok üzülürsün cnaım.

basite alıyor seni.kararlı bir biçimde onu silmelisin hayatından.eğer çok değer verdiyse peşinden koşmalı.sen metres değilsin sevgilisin.seni öyle keyfine göre arayıp bırakamaz.ağır ol kıymet bildir

bi daha aradığında açma veya sende açıp meşgul olduğunu söyle :) ve sakın üzülme o kaybeder

evet ben metres dıılım o..u da dıılım umarım bıda arar.aramasını beklıyorum sırf hıncım gecsın dıye sırf tavrımı gorsun dıye

Senin ona zaafın olduğunu biliyo ve bunu çok güzel kullanmış sende çok güzel fırsat vermişsin canım sakın bi daha aynı hataya düşme derim hattını değiştirmekle baslayabilirsin işe varsa facebook hesabından falan silip engellemekle mesela.

feyste eklı dıılız suanda cnm zaten.evet nasılsa ben hep yanındayım aradıgında hep yerımde duruyorum buda onu anladı sanırım bn hata ettım o benı zor oldugum ıcın sevmıstı yanı zorlugumu..ama ben kolay oldum bu son yaptıgımla sadece bı sansım daha olmasını ısterdım ona ole olmadıgını gostermek ıcın sadece bunun ıcın ısterdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…