- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Bosanma surecinde olduğumu biliyorsunuz..Bu süreçte ve bundan sonrasında nasıl davranmaliyim. .Allah a havale etmekten başka. .şahsım olarak nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar. .?Sizce ona verilebilecek en büyük ceza nedir..??? Yanına mi kalmalı. .?Elim kolum bagli... Bu kadar çirkinligi yapıp oralarda nerde gece orada sabah misali vurdumduymazligini sineye mi cekmemi yim. .?? İLAHİ ADALET ER YADA GEÇ TECELLİ EDER Mİ? ? Yorumlarınızi bekliyorum arkadaşlar. .Şimdiden hepinize çok tskler. ...........
Allah a havale et bizzat gördüm eski eşimin bütün herşeyi tepetakla olmaya başladı sende Allah a havale et Rabbim ona en güzel hakettiğini yaşatır.Bosanma surecinde olduğumu biliyorsunuz..Bu süreçte ve bundan sonrasında nasıl davranmaliyim. .Allah a havale etmekten başka. .şahsım olarak nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar. .?Sizce ona verilebilecek en büyük ceza nedir..??? Yanına mi kalmalı. .?Elim kolum bagli... Bu kadar çirkinligi yapıp oralarda nerde gece orada sabah misali vurdumduymazligini sineye mi cekmemi yim. .?? İLAHİ ADALET ER YADA GEÇ TECELLİ EDER Mİ? ? Yorumlarınızi bekliyorum arkadaşlar. .Şimdiden hepinize çok tskler. ...........
İnşallah arkadaşım. ....çok sağolun nnAllah a havale et bizzat gördüm eski eşimin bütün herşeyi tepetakla olmaya başladı sende Allah a havale et Rabbim ona en güzel hakettiğini yaşatır.
Ben ilahi adaletin er yada gec tezahur edecegine inananlardanimBosanma surecinde olduğumu biliyorsunuz..Bu süreçte ve bundan sonrasında nasıl davranmaliyim. .Allah a havale etmekten başka. .şahsım olarak nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar. .?Sizce ona verilebilecek en büyük ceza nedir..??? Yanına mi kalmalı. .?Elim kolum bagli... Bu kadar çirkinligi yapıp oralarda nerde gece orada sabah misali vurdumduymazligini sineye mi cekmemi yim. .?? İLAHİ ADALET ER YADA GEÇ TECELLİ EDER Mİ? ? Yorumlarınızi bekliyorum arkadaşlar. .Şimdiden hepinize çok tskler. ...........
İnşallah kalmaz canm....bn dayanamadm ettim sonra pişman oldum. .beddua iyi değil çünkü. .esime whtsptn bir sürü ah ettim. .Çünkü beni oyunla babaevine gonderip gelme dedi. ...dayanamadm canım çok yandı. . .sonra tevbe ettim ve yüce Rabbimë bıraktım. .Ben ilahi adaletin er yada gec tezahur edecegine inananlardanim
Hani bir soz var ya İlahi adalet diye birsey vardir ve tahmin ettiginizden daha tatmin edicidir
Konu nedir bilmiyorum ama inanin benim unuttugum meselelerin kırgınlıklarinin bedelinin odendigini yillar sonra dahi olsa gordum ne beddua ettim nede baska bisey ama kimsenin ettigi yanına kâr kalmiyir
Ya hatirladim onceki konunu okumustum bosver canim Allaha havale et ve emin ol ki hic bir zaman yanina kalmayacak bugun olmassa yarin yarin olmassa ertesi gun ama bir gun mutlaka ettiklerinin cezasini bulacakİnşallah kalmaz canm....bn dayanamadm ettim sonra pişman oldum. .beddua iyi değil çünkü. .esime whtsptn bir sürü ah ettim. .Çünkü beni oyunla babaevine gonderip gelme dedi. ...dayanamadm canım çok yandı. . .sonra tevbe ettim ve yüce Rabbimë bıraktım. .
Çok çok tşk ederim canım. .tek tesellim ilahi adalet. .bir gün mutlaka tecelli edecek...Allah razı olsun her birinizden. ..Ya hatirladim onceki konunu okumustum bosver canim Allaha havale et ve emin ol ki hic bir zaman yanina kalmayacak bugun olmassa yarin yarin olmassa ertesi gun ama bir gun mutlaka ettiklerinin cezasini bulacak
İnan hayatta hic beklemedigim anda kac defa sahit oldum
Sen bence önüne bak kendin icin yapabilecegin en guzel sey olacak
Allah hakkında hayir kapilari acsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?