• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle birini bağışlar mısınız

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Müdür sizi sürmeye ve yukarıdakilere sizi kötülemeye kalksa.çocuğunuz için bir belge vermese ve siz de onu şikayet etseniz ve sonra tüm şube size tavır alsa.
Herkesten çok çalışsanız mesai yapsanız da başınıza gelse 'geçen ayki şu evrağı bitir' dese 'ama zamanı var evrağın deseniz' 'sen gidince bunu kime yaptıracsm.geçici göreve gidebilirsin'dese
Sizi geçici göreve gönderemese çok çabaladığı halde ve sonra size çok iyi dsvransa affeder misiniz.yeni gelen bile saygı duymasa...
Bu müdür garip şekilde şimdi öyle iyi davranıyır ki ben hatalımıydım diye düşünmedim değil.hayır zaten bunlar çok kötü insanlar.
Burdan gitmek istiyorum ama eşimin işi heryere tayin alamıyıryz.burası coğrafi olarak da güzel.öte yandan buranın insanı ile yaşamak çok zor.

Ne işle uğraşıyorsun. Memur isen ücretsize ayrıl yada heyet fln al uzun süre gitme.

Affetmek affetmemek konu olmazdı, zaten fazla samimiyet iş yerinde hiç güzel birşey değil bence. Işinizi yapın geçin.
O bir aşağılık hayaatımı nasıl zorlaştırdı ailr huzurum kalmadı hamileliğim bile azap oldu

O bir aşağılık hayaatımı nasıl zorlaştırdı ailr huzurum kalmadı hamileliğim bile azap oldu
Sonuçta orda calisiyorsunuz. Affetseniz ya da affetmeseniz ne olacak mesela, affetmeyip işten cikmayacaksiniz. Affedip de akşam caya kahveye davet etmeyeceksiniz.

Şu an nasilsaniz oyle davranın gitsin

Müdür sizi sürmeye ve yukarıdakilere sizi kötülemeye kalksa.çocuğunuz için bir belge vermese ve siz de onu şikayet etseniz ve sonra tüm şube size tavır alsa.
Herkesten çok çalışsanız mesai yapsanız da başınıza gelse 'geçen ayki şu evrağı bitir' dese 'ama zamanı var evrağın deseniz' 'sen gidince bunu kime yaptıracsm.geçici göreve gidebilirsin'dese
Sizi geçici göreve gönderemese çok çabaladığı halde ve sonra size çok iyi dsvransa affeder misiniz.yeni gelen bile saygı duymasa...
Bu müdür garip şekilde şimdi öyle iyi davranıyır ki ben hatalımıydım diye düşünmedim değil.hayır zaten bunlar çok kötü insanlar.
Burdan gitmek istiyorum ama eşimin işi heryere tayin alamıyıryz.burası coğrafi olarak da güzel.öte yandan buranın insanı ile yaşamak çok zor.

sizde nabza göre şerbet verirsiniz affetmenize gerek yok.

mesai arkadaşlarınızla konuşsak sizin huysuz geçimsiz biri olduğunuzu söyleyebilirler gibi geliyor bana.
sürekli iş konusu açmışsınız.
kreşteki müdürle kavga etmişsiniz.
şoförle bile anlaşamıyorsunuz..
biraz tarzınızı mı gözden geçirseniz acaba?

daha kötülerini yaşadım affetmiyorum,affetmeyeceğim
ne selam veriyorum ne saygı duyuyorum :kahve:

acaba iyi davranarak ben iyiydim , o kuruntu yaptı kanıtı peşinde mi ?

Etrafı bu kadar gözleyip de kafaya takacağına, biraz kendine baksan da nerede hata yapıyorum desen senin için daha iyi olmaz mı? Bence olur. Herkesle kavgalısın, kimseyle anlaşamıyorsun. İş yerini takıntı haline getirdiğini düşünüyoruz kk olarak artık. İş işte kalmalı, mesafeli olunmalı, özel hayat ile iş hayatı karıştırılmamalı. Şu ayrımı bir yapabilsen rahatlayacaksın inan ki. Ayrıca adam gelip özür dilememiş ki, ne affetmesi?

Her yerde boyle takıntılı ınsanlar var malesef , haklarımız burunlarından fıtıl fıtıl gelecek ama zamanı var mesafelı davranmaya devam edın ıyı davranma numaralarına kanmayın acıgınızı aramak ıcın yanasmaya calısıyor olabılır

Her iş yerinin iyisi kötüsü var. Yani oradan ayrılıp hiç sorunsuz bir yere gideceğini düşünme çünkü başka bir yerde herkes iyi olur, içlerinden bir tane hıyar çıkar bütün huzurunu kaçırır. Sen işine bak kimseyle iş dışında samimiyet kurma ve işteki problemlerini de ailene yansıtma.

Bilmiyorum ama belki bir uzmandan psikolojik destek alabilirsiniz. İş yerinizde cok fazla sorun yaşıyorsunuz. Belki bir psikiyatrist ya da psikolog size yardimci olabilir. Bu sayede hayatinizdaki olaylarla ilgili daha dogru kararlar alabilirsiniz

Ben hiç böyle sessiz savaşlara gelemem. Giderim yanına açık açık beden öyleydiniz beden böylesiniz diye sorarım. Ve affedici olmak isterdim ama asla affedemez asla normal davranamaz ve asla Gigüleryüz üne kanmazdım. Bankada çalışıyorsunuz sanırım. Bilirim o pislik müdürleri.

bunu bu şekilde anlatmak zorundamısınız ,

bugun okudugum ikinci konu böyle , garip geliyor bana