böyle biriyle ayrıldığımiz için üzülmeye değer mi

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
merhaba arkadaşlar aylar önce düğün olmadan boşanma diye bi konu açmıştım birçok kişi teselli eden güzel şeyler demişti.
mahkememiz oldu ve boşandık. mahkeme gününe kadar ıyiki ayrilmisiz diyen ben mahkemeden sonra bi hüzne kapıldım. onu görünce bi sevgi hissetmedim üstelik begenmedim bile ama neden böyle uzuluyorum ki. sanki o üzgün gibiydi saçma ama ona bile üzüldüm gerçi yeni nikahliyken davayı açan o bana demedik şey bırakmayan o. biraz tanitayim saka arasinda hep senle tanistigimdan beri zarardayim derdi (maddi acidan). bazı konularda ailesine göre hareket ederdi mesela abisi ve yengesi balayına gitmemiş bizde gitmeyebilirmisiz gibi yengesi vs benim hakkımda dedikodu eder gelir bana anlatirdi sonra ben aramak istemeyince de arayacaksin diye tartisirdik. ben yengesinin vatsap durumuna bakmamisim yengesi bunu olay etmis vr ben bakmiyorum diye bana kizardi bunun gibi bir sürü şeyler daha... ayrica oturacagimiz evde koltuklari hareket ettirmeden temizleyecektim cunku parkeler cizilirmis prncereyi sonuna kadar acmayacaktim cunku kus girermis gibi herseye de karisirdi ev temizligini bile istedigim gibi yapamayacaktim. ayrica bana para vermeyi dusunmuyordu cunku karttan alisveris yapmayi seviyormus bana oyle diyordu ama bence ne aldigimi kontrol etmek icin boyle yapacakti iste boyle biriydi. arada tartışıyorduk ama zaten tartismalarimizin buyuk cocugunlugunun sebebi hep oydu bisey almaya kalksam model begenmezdi renk begenmezdi igrenc soyle boyle der sonra tartışırdık benim begendiklerim değilde onun beğendiklerini alırdık en basiti çatal bıçak tkm yemek tkm gibi şeyler ..
Mahkemede muhatap olmadik. birşeyler yaşadığımız insanla bir yabancı gibi olmak bundan sonra da birbirimizden hiç haberimizin olmayacak olması gerçekten tuhaf bir duygu ayrıca cook üzücü.
acaba bu duygulardan zamanla kurtulur muyum geçer mi hiç bilemiyorum ..

O adamla hayaller kurdunuz geleceginiz de bir yere koydunuz. Aslında şuan hissettikleriniz hayallerinizin yıkılması ile alakali. Öyle biri ile er yada geç ayrılırdıniz kendinizi uzmeyin daha doğrusu üzüleceksiniz bundan kacis yok ama doğru karar verdiğinize emin olun siz gerekeni yaptınız kalanı kader hayırlısı buymuş

Konu başlığındaki soruyu sana sordurtuyorsa üzülmeye değmez. Değse böyle biriyle ayrıldığımız için üzülmeye değer mi diye sormazdınız kendinize.

Evden giden ufacık bardağı yokluğu bile ilk aşamada zorlar. Bir kaç gün sonra hiç olmamış gibi alışırız ve devam ederiz hayata. Bu süreçte hissettikleriniz çok normal. Ama emin olun kurtulmuşsunuz. Güzel günler sizin olacak inşallah. Yol yakınken dönmüşsünüz çok şükür.

ayrılmak, ölüm acısı gibi aslında...zamanla inş. hepsi geçer, alışkanlıklar bir anda bırakılmıyor...

Değmez.

evet zamanla geçecek. ve böyle bir insandan ayrıldığınıza sevinin, üzülmeyin. ne onunla ne de ailesiyle asla bir ömür geçmezdi anlattıklarınızdan yola çıkarak söylüyorum. geçmişi bir kenara bırakıp, hayatı daha güzel ve verimli yaşamaya bakın. üzülmeyin ve kendisini bir daha asla düşünmeyin derim ben. her şey zamanla geçecektir.

İyide o sizle değil kendisiyle evlenmek istemiş
Sizin hic bir sözünüz hic bir ehemmiyetiniz yokmus ki
İlişki bu değil böyle değil
Oturun bi bastan kendi yazdıgınızı baskası yazmıs gibi okuyun görün bi kendinizin ne durumda oldugunuzu
Neyini düşünüyorsunuz daha kurban kesin kurtuldugunuza

Çok normal bir süreçten geçiyorsunuz, insan bir saç tokası bile kaybolduğunda üzülebiliyor bazen.
Eski konularınız da biliyorum, bu durumda olmanız, kırgın ve üzgün hissetmeniz çok doğal.
Zamanla kendinize gelecek ve bunun da altından kalkacaksınız bence :)
Hakkınızda hayırlısı olsun.

hiç bu acıdan düşünmemiştim gerçekten çok teşekkür ederim

hiç bu acıdan düşünmemiştim gerçekten çok teşekkür ederim
Sen bir bireysin ve değerlisin
Herşeyi kabul etmişsin oda fazlasıyla üstüne gelmiş
Ama evliliğiniz senin ve onun isteklerinin birleşiminden değil tamamen onun keyfiyle yürüyecek bi evlilik olacaktı ve sen sonunda ya hizmetcisi ya ruh hastası olup cıkacaktın

Koltugu cekme yer cizilir pencereyi acma kus girer benim istedigim takım olsun benim istedigim şeyler alınsın parada vermiyim hic kartan ceksin takip edeyim bunlar gayet kadınsı talepler
Karakteride feminen geldi bu yazdıgımı bu kadar ince seyleri kadınlar düşünür erkeklerin umru bile olmaz
Kaybettigin aylara üzülmeyi değil kazandıgın senelere sevin

En çok takıldığım yengesinin whatsap durumuna bakmak zorunda olmaniz bu ne saçmalık iyiki ayrilmissiniz iğrenç bi adammis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…