böyle biriyle ayrıldığımiz için üzülmeye değer mi

amiin sagolun

Siz takıntılı, özgüvensiz, karakteri oturmamış birinden kurtulmuşsunuz, oturup şükredin.Beyfendi parkelerde koltuk çiziği olmayan,herkesin sürekli birbirinin WhatsApp durumuna baktığı muhteşem ailesi (!)ile yaşasın siz çizik parke ve bakılmayan WhatsApp durumunun olduğu minik dünyanizda şükürle yaşayın yeter.

Çocuğun olmadan kurtulduğun için yat kalk dua et hatta şükür namazı kıl hayatım. İnan ki bırgun bosanırdın zaten . Hayatına birini alırken iyice incele tanımaya calıs bundan sonra buda sana acı bır tecrube olmus oldu.

evet acı bir tucrube oldu
ne kadar da tecrubesizmisim hiç anlayamadim

evet acı bir tucrube oldu
ne kadar da tecrubesizmisim hiç anlayamadim
Aşkın gözü kör dedikleri bu işte canım ya gercek yuzunu göremiyorsun yada görüp görmezden gelmeyı tercıh ediyorsun. Düzelir sanıyorsun gecer sanıyorsun değisir sanıyorsun ama insanlar asla değişmiyor. Tecrube maalesef üzülmeden kazanılmıyor. Bu tecrubenı cebıne koy ve hayatına çıkan insanları çok iyi analız et daha mutlu olacaksın.

Oh hele şükür diyin geçin.
Elbette yarım kalan hayaller, hayal kırkklıkları, heves kaçması, kırgınlıklarınız vardır.
Ancak bunun baştan oluyor olması emin olun aynı eve girip bir de çocuğunuz olduktan sonra olmasından iyidir.
Bundan sonra herşey daha güzel olur umarım.

Siz 40 bin tl ye pike takımı alan üye değil misiniz?
Düğün olmadan boşanma konusu onundu sanki...

Yol yakınken ayrılmanız en iyisi olmuş,
Gerçek yüzünü şimdi göstermiş, düşün ki 10 - 15 sene içinde ne hale gelecektiniz? Daha bilmediğin ne huyları çıkacaktı ki burada saydığın şeyleri üzerinde uyguladığında hayat senin için ne kadar çekilmez bir hale gelecekti .
Üzülme, zamanını ve güzel enerjini onun için harcadığına değmez
İnsallah en yakın günde karşına seni ve sevdiğini gerçekten hak edecek insan çıkar

Değmez üzülme ileride bu hislerin geçecek iyi ki diyeceksin şuna kurduğun hayallerin gerçekleşmediği için üzülüyorsun bu gayet normal daha iyi olabilirdik mutlulukla başladığımız yol böyle bitmemeliydi diye düşünüyorsun çok doğal .

Eltiye bak tam çingirakliymis simdi üzülüyorsun ama ilerde iyiki diyeceksin. Bu adamla kim evlenirse evlensin mutsuz olur

O uzuntu degil alisilmislik bence. Cok sevdigin bir esyani kaybedince bile uzuluyorsun .ya zamanla yada yeri dolunca unutuyorsun, onun gibi bir sey.

Sevgi olmadigi icin boyle diyorum. Yani olmasin. İyi kurtulmussunuz , sadakaniz varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…