- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
amiin sagolunÇok normal bir süreçten geçiyorsunuz, insan bir saç tokası bile kaybolduğunda üzülebiliyor bazen.
Eski konularınız da biliyorum, bu durumda olmanız, kırgın ve üzgün hissetmeniz çok doğal.
Zamanla kendinize gelecek ve bunun da altından kalkacaksınız bence :)
Hakkınızda hayırlısı olsun.
değmez ama insan genede tuhaf oluyor :)Şu yazdıklarını sen değil de bir başkası yazmış gibi oku ve öyle yorumla :)
evet acı bir tucrube olduÇocuğun olmadan kurtulduğun için yat kalk dua et hatta şükür namazı kıl hayatım. İnan ki bırgun bosanırdın zaten . Hayatına birini alırken iyice incele tanımaya calıs bundan sonra buda sana acı bır tecrube olmus oldu.
Aşkın gözü kör dedikleri bu işte canım ya gercek yuzunu göremiyorsun yada görüp görmezden gelmeyı tercıh ediyorsun. Düzelir sanıyorsun gecer sanıyorsun değisir sanıyorsun ama insanlar asla değişmiyor. Tecrube maalesef üzülmeden kazanılmıyor. Bu tecrubenı cebıne koy ve hayatına çıkan insanları çok iyi analız et daha mutlu olacaksın.evet acı bir tucrube oldu
ne kadar da tecrubesizmisim hiç anlayamadim
Yaa bunu ben de çok merak ettim, böyle bir WhatsApp kültürü var da benim mi haberim yok acaba?şu yengenin watsapp durumuna baktın bakmadın olayı nedir çok ilginç geldi anlatsana :)
hayır değilimSiz 40 bin tl ye pike takımı alan üye değil misiniz?
Düğün olmadan boşanma konusu onundu sanki...
Karıştırdım o zaman pardon..hayır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?