• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle Biriyle Beraber Olan Varmi?

brokensmile7

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
537
27
18
35
İstanbul
Onu çok seviyorum ama malesef dikkatini cekmeyi biturlu beceremedim, genelde hoslandigim kisilerden yuz almis biri olarak böyle gorunmez olmak cok zoruma gidiyor.. ve 1 aya kalmadan gidicek ve bidaha onu hic goremycem napicagimi bilmiyorum bu gidecegi 1 ay icinde onu gitmeden gorebilecegimde muamma...
Size 2 sorum var, bu insan biraz ucari bi tip su filmlerde olan hic biseyi umursamayan anin tadini cikaran kimin ne dedigini hic bizaman onemsememis cool takilan cok rahat yetismis hatta agzi bıraz bozuk bi tip
Aranizda böyle biriyle ilsiki kurabilen , onu duzeltebilen vs var mi yada o kisiyi etkileyebilmis olan?
Bir de bu kisinin suan bi flortu var(yeni oldu ilgisini cekmeye calistigim zaman yoktu) ama o kisiyle afedersiniz cinsel konular yuzunden cikiyolar (ben kiza bisey demeye calismiyorum sosyal medyadan sahit oldum bu is icin takildiklarina) sizde onun oyle bi sevgilisi varken benim onun icin hala umut beslemem etik mi? Suan duygusal dusundugum icin bu konuda emin olamadim bide disardan bi gozun degerlendirmesini istedim...

Son düzenleme:
karşıdaki kız sen olsan,senden ayırmaya çalışan bir kız olsa ne düşünürsün:34:

karşıdaki kız sen olsan,senden ayırmaya çalışan bir kız olsa ne düşünürsün:34:
Ben zaten ayirmaya calismiyorum oyle dedigime bakmayin iletisimim yok suan o kisiyle ben sadece gorusleri almak istedim
Oda sunun icin kiz o kisiye duygusal bisey hissetmiyor oda kiza karsi hissetmiyor sadece cinsel anlamda beraberlik icin takiliyorlar, saklamiyolarda bunu... sozde cikiyolar

Ben zaten ayirmaya calismiyorum oyle dedigime bakmayin iletisimim yok suan o kisiyle ben sadece gorusleri almak istedim
Oda sunun icin kiz o kisiye duygusal bisey hissetmiyor oda kiza karsi hissetmiyor sadece cinsel anlamda beraberlik icin takiliyorlar, saklamiyolarda bunu... sozde cikiyolar
Ne için görüşüyorlarsa görüşsünler,sonuçta birlikteler mi? Evet.:ssz:

1 ay sonra gidecek böyle bir adamla ne gibi bir gelecek düşünüyorsun da değiştirebilir miyim onu diye soruyosun ben anlayamadım..
boşver gitsin..
kendine doğru düzgün birini bul..

Onu çok seviyorum ama malesef dikkatini cekmeyi biturlu beceremedim, genelde hoslandigim kisilerden yuz almis biri olarak böyle gorunmez olmak cok zoruma gidiyor.. ve 1 aya kalmadan gidicek ve bidaha onu hic goremycem napicagimi bilmiyorum bu gidecegi 1 ay icinde onu gitmeden gorebilecegimde muamma...
Size 2 sorum var, bu insan biraz ucari bi tip su filmlerde olan hic biseyi umursamayan anin tadini cikaran kimin ne dedigini hic bizaman onemsememis cool takilan cok rahat yetismis hatta agzi bıraz bozuk bi tip
Aranizda böyle biriyle ilsiki kurabilen , onu duzeltebilen vs var mi yada o kisiyi etkileyebilmis olan?
Bir de bu kisinin suan bi flortu var ama o kisiyle afedersiniz cinsel konular yuzunden cikiyolar (ben kiza bisey demeye calismiyorum sosyal medyadan sahit oldum bu is icin takildiklarina) sizde onun oyle bi sevgilisi varken benim onun icin hala ugrasmam etik mi? Suan duygusal dusundugum icin bu konuda emin olamadim bide disardan bi gozun degerlendirmesini istedim...

Uğraşma kendini heba etme sakın çünkü mesafe varken düzeltmen kolay değil ben düzelttim nişanlandm ama meşakkatli yol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz böyle tiplere dengesiz diyoruz canım
siz mutlu olacağınıza inanıyormusunz
ileride sizden de cinsel beklentisi olur bunun
tamam diyebilecekmisiniz?

hem başkasına ait,hem uçarı kacarı,hem küfürbaz..

sende elde etmek ıcın mesaı harcıcan..

boş vaktin cok herhalde..
Hayir ona vakit harcamycam vaktim olsada olmasada, onu bidaha gormycem zaten.. sadece boyle biriyle beraber olan varmi ve ne yasamislar merak ettim ve de bi insanin dost ilişkisi olan birinden umudunu kesmemesi etik mi degilmi gorus almak istedim

Şimdi yanlış anlama hava olsun falan diye söylemiyorum ki zaten senin deyiminle cool gözükmek için yapmadım hiç bir şeyi şimdiye kadar. Ama senin hoşlandığın kişi gibi ben de rahat yetiştim, hala da rahatım, ağzım da bozuktur biraz (tabii yerine göre. Aile ortamında asla küfür etmem saygısız olmak ile rahat davranmak arasında dağlar kadar fark var.) başkalarının hakkımda düşündüklerini pek önemsemem. Hoş sadece sex için kimseyle takılmadım, ancak sevişken biriyim vs vs. Bunların en önemlisi kimsenin beni "düzeltmesine" ihtiyaç duymamam. Kendi ayaklarım üzerinde duruyorum, mutlu bir birlikteliğim, mutlu bir hayatım var. Şimdiye kadar beni düzeltmeye kalkanları hayatımdan çıkarmamın da etkisi büyük bunda.

Eğer sen o kişiyi düzeltirsen o kişi senin hoşlandığın adam olmayacak ki artık? Ne anlamı var o zaman hoşlandığın adam bambaşka birine dönüşecekse? Kabullenemiyorsan sevdiğini olduğu gibi sevmiyorsun demektir gerçekten bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 ay sonra gidecek böyle bir adamla ne gibi bir gelecek düşünüyorsun da değiştirebilir miyim onu diye soruyosun ben anlayamadım..
boşver gitsin..
kendine doğru düzgün birini bul..

Zaten bidaha o kisiyi gormycem , sadece insanlarin goruslerini merak ettim ve de boyle bisey yasayan insanlar neler yasamis

Dışardan bakan bi göz olarak kafalarınız çok farklı diyebilirim rahatça.
Ayrıca, biriyle cinsellik amaçlı beraberse, ve anlattığınız kafada biriyse herkesle o amaçla çıkmadığı ne malum? O kadar rahat bi insan herkeste alıştığı standartları ister. Karşılayabilecek misin?
Bir kişiyi düzeltemezsin. Düzeltmek demek yanlış bir şeyi doğru yapmaktır. Ona göre doğru, sana göre yanlışsa birtakım şeyler, bunun yolu yoktur. Sen onu olduğu gibi kabul etmemiş oluyorsun. Aynısı sana yapılsa bi başkası için değişir miydin?

Uğraşma kendini heba etme sakın çünkü mesafe varken düzeltmen kolay değil ben düzelttim nişanlandm ama meşakkatli yol

Zaten istesem de duzeltebilme gibi bi sansim yok , kendisini bidaha goremycdm muhtemelen... nisanlinizda boyle miydi tam anlamıyla duzeldimi ? Tesekkur ederim yorumunuz icin..

çıkıyor olsalardı zoruma gitmezdi ama cinsel anlamda birlikte olmak için beraberlerse daha kötü değil mi sence? bence öyle. kovalamanın ne mantıgı var ki?

Back
X