• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle Biriyle Beraber Olan Varmi?

Su demek ; bir kizla bu amacla cikan bir erkek oteki kizlara da ciddi bakmaz. Ciddi baksa da hayri olmaz. Tek tarafli kiza camur atmak bu erkegi duzeltmiyor. Ben boyle biriyle sevgilisi olmasa da olmam.
Bende beraber olmam bencede baskasinada ayni gozle bakar ama hoslanabilirim ki hoslandim bu benim elimde değil elimde olan kendimi frenlemekti onuda başardıgimi dusunuyorum ki hicbir samimiyetimiz olmadi. (Ilk baslarda ilgisini cekmeye calismistim evet yazdim zaten bunu, ozamanlar bukadar detayli tanimiyodum cunku)
Kiza camur attigimi nerden cikardiniz kizin o kisiyle cinsel anlamda birlikte oldugunu soylemem ona camur attigimi gostermez bence oyle bi amacimda yok hakaret amacli yazmakta aklimin ucundan gecmedi zaten tanimiyorum o kisiyi. .

benim erkek arkadaşımda aynı anlattıgın gibiydi bnmle yakın arkadaştı hatta tipimle fln da dalga geçerdi ama bak şimdi köpek gibi seviyo sevdiğiine de eminim ama 1 ay da bunu başarman zor boyle tipleri adam etmek için gerçekten sevip kendileri gelmesi gerekir ben 3 sene uğraştım 3 sene sonra o kendi geldi bana

benim erkek arkadaşımda aynı anlattıgın gibiydi bnmle yakın arkadaştı hatta tipimle fln da dalga geçerdi ama bak şimdi köpek gibi seviyo sevdiğiine de eminim ama 1 ay da bunu başarman zor boyle tipleri adam etmek için gerçekten sevip kendileri gelmesi gerekir ben 3 sene uğraştım 3 sene sonra o kendi geldi bana
Böyle duzelenler cok nadir sanirim ya kime soylediysem sakin sakin sakin diyolar bende biraz cok zor degisebileceklerini dusunuyorum ve eger tabi cok asiklarsa :) siz cok sansliymissiniz allah bozmasin :)

18 yasindayim suan (sanırım birazda yasim geregi boyle ilgimi cekti :)
Evet dediklerinizi hatirlycam cok naziksiniz tesekkur ederim :)

bu yaşta mantık aramadan aşık olabilir insan ama mantıklı olmadığı için,sonu olmayacak bir şey olduğu için kendinizi kaptırmayın,karşı tarafa açılmayın,kendi içinizde unutmaya çalışın,görmemek de yardımcı olacaktır size.

Bende beraber olmam bencede baskasinada ayni gozle bakar ama hoslanabilirim ki hoslandim bu benim elimde değil elimde olan kendimi frenlemekti onuda başardıgimi dusunuyorum ki hicbir samimiyetimiz olmadi. (Ilk baslarda ilgisini cekmeye calismistim evet yazdim zaten bunu, ozamanlar bukadar detayli tanimiyodum cunku)
Kiza camur attigimi nerden cikardiniz kizin o kisiyle cinsel anlamda birlikte oldugunu soylemem ona camur attigimi gostermez bence oyle bi amacimda yok hakaret amacli yazmakta aklimin ucundan gecmedi zaten tanimiyorum o kisiyi. .

Konu bugun acilmis. Bugunku actigin konu uzerinden konusursak, cinselligi o kizin istemesi bu erkegi temize cikarmaz. Benim tek taraflidan kastim - suc oldugunu ben dusunmesem de - ortada bir suc varsa, bu suc cift taraflidir yani kadin da erkekte sucludur. Oysaki sen kizi oteleyip, bu erkekten hoslaniyorsun. Boyle bir erkekten hoslanmamalisin. :19:

Böyle duzelenler cok nadir sanirim ya kime soylediysem sakin sakin sakin diyolar bende biraz cok zor degisebileceklerini dusunuyorum ve eger tabi cok asiklarsa :) siz cok sansliymissiniz allah bozmasin :)

AMİN :21: Ben çok acı çektim onunla sevigili olabilmek için sevdiğimide hiç bir zaman soylemedim allahın işi o da beni sevdi şükürler olsun sen yinede sonuna kadar diren bir şey kaybetmezsin

bu yaşta mantık aramadan aşık olabilir insan ama mantıklı olmadığı için,sonu olmayacak bir şey olduğu için kendinizi kaptırmayın,karşı tarafa açılmayın,kendi içinizde unutmaya çalışın,görmemek de yardımcı olacaktır size.

Kesinlikle acilmayi dusunmuyorum normalde hic icimde tutmam bu tur seyleir hemen soylerim ama evet bu farkli farkindayim bu işin mutlu sonla bitmeyeceginin.. bende oyle telkin ediyorum kendimi 'gozden irak olan gonuldende irak olur' misali.. umarim oylede olur
Tesekkur ederim yorumunuz icin

Konu bugun acilmis. Bugunku actigin konu uzerinden konusursak, cinselligi o kizin istemesi bu erkegi temize cikarmaz. Benim tek taraflidan kastim - suc oldugunu ben dusunmesem de - ortada bir suc varsa, bu suc cift taraflidir yani kadin da erkekte sucludur. Oysaki sen kizi oteleyip, bu erkekten hoslaniyorsun. Boyle bir erkekten hoslanmamalisin. :19:
Tabiki tek tarafli bulmuyorum bu 'sucu' (bana gore de suc degil ama oyle diyelim)
Ondan hoslaniyorum ama bu tavirlari yuzunden içten ice sinirde olmuyo degilim. Hoslanmamam gerek ama oldu bikere benim uzerime dusen yoluma bakmak icime atmak ki bende oyle yapiyorum mecbur..

ciddi dusunmemelerinden takilmalarindan bunu mu cikardiniz.evlilige uzak bi karakteri var ikisininde belli ki.iliskisi var iste ne farkederki ha cinsellik icin ha ciddi iki turlu de uzaklasmak icin gecerli bi sebep.ustunde neden dusunuyosunuz hala.bu arada kizla gayet uyumlular anlattiginiza gore.size uygun oldugunu dusunmuyorum.degistirmek yerine hazirda var olanlari denesen.

Benim vazgecme yada vazgecmeme gibi bi sansim yok malesef kendisini bidaha hic goremycem :/
Peki sizin ona karsi guveniniz nasil suan ? Guvenebiliyormusunuz ?

Guvenle alakali cok buyuk problemler yasadk gercktn.ama smdi nesela bi ornek veriyim bnde once gerckten sevdgi kisi dayisinin kiziyms.ve o kiz su an evli cocuklu.daha bir ay once kiz kocami ozelden arayip askini ilan etti.eski selcuk olsaydi bunu kullanr beni aldatrdi belki ama selcuk sirf o kiz bni cok uzdu die ona oyle bi oyun oynadiku kiz resmen kendi kazdgi kuyuya dustu.bnden ozur diledi yalvardi elimizdekileri kocasina vermeylm die.bu arada elimizdekiler dedugim konusmalari kaydettik falan.bu bnm icin askinin ispatidir.sirf ona daha cok guvenym uzulmym die herseyi bnm gozum onunde yapti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ciddi dusunmemelerinden takilmalarindan bunu mu cikardiniz.evlilige uzak bi karakteri var ikisininde belli ki.iliskisi var iste ne farkederki ha cinsellik icin ha ciddi iki turlu de uzaklasmak icin gecerli bi sebep.ustunde neden dusunuyosunuz hala.bu arada kizla gayet uyumlular anlattiginiza gore.size uygun oldugunu dusunmuyorum.degistirmek yerine hazirda var olanlari denesen.
Neyi cikarmisim ciddi dusunmemelerindeb orayi anlamadim ?
Tum dediklerinizin farkindayim ve katiliyorum buyuzden hicbisey yapmiyorum bende sadece icimde yasiyorum hoslantimi , gececegini umuyorum ve beliyorum

anım kendini çok fazla bağlamadan unut gitsin. düşün ki öyle bir adam evlensen de aynı olur değişmez. hani insan 7 de neyse 70 de de odur yani. farklı olmaz olamaz alışmamıştır çünkü. :4:

Seni eleştirmeyeceğim. Yargılamayacağım.
Hayatında biri var ve ya yok fark etmez benim için.
Sen kendine şunu bir kere sor.
Bu adam böyle ama ben bu adamı seviyor muyum ya da hoşlanıyor muyum.
Yoksa sadece kendi egomu tatmin etmekten ibaret mi yapmak istediğim.
İstediğin farkında olmadan hırslarına yenik düşmek mi.
Benzer hikaye gördüm.
Kız adama bir şeyler hissediyor fakat ne olduğunu bilmiyordu.
Hırsı ve egosu onu çok üzdü. Sonrasında istediği oldu.
Adam kıza aşık oldu ama ne badireler atlatıldı bir onlara sormak lazım.
Şimdi mutlu gibiler ama temeli çok sarsık olduğu için ilişkileri ne kadar süreli belli değil.
Dediğim gibi içindeki şey'i keşfet ona göre davran.
Ego ve hırs ise uzaklaş.
Yok seviyorsan mücadele et ama yıpranma payını göze al.
:49::49::49::49::49:

Back
X