Böyle biriyle evlenilir mi

Babamı anlatiyorsun. Sonu c, boşandılar. 2 çocukla anne evine döndü annem. Babam dünyayı satti. Hala bizden aldığı harcliklarla yolunu buluyor. Daha fazla bir sey söylememe gerek yok sanırım

Sakin en ufak bir seyine kanma arkadasim degil evlenmek yolda gorsen kafani cevir kac direk.Adamin ciddi bir psikolojik rahatsizligi var,bu bir bagimlilik resmen,evlensen iddia ugruna varinizi yogunuzu araklayip satar.Ailesinin de cokda umrunda degil evlendirip senin basina sarma gibi planlari var belli.Kuzenimde boyle ruh hastasi biriyle evlendi.O rahatsiz oldugunu bilmiyordu ustelik,erkek tarafina problemlerini anlatinca "seni zorladiginda sakinlestirici ilac kullan idare et"demisler.Kiz allahtan aninda bosandi.Sen ustelik biliyorsun rahatsizligini bile isteye yakma kendini.Rahatsiz etmeye kalkarsa sikayetci ol,yan sokagindan bile yurumez bir daha...

Konu sahibinin sıradaki konu başlığını atıyorum .
Psikopat nişanlım peşimi bırakmıyor ,yardım edin ..
Evet aynen bu şekilde olacak ,kendini buna hazırla .İş yerinden de ayrılsan ,ne yaparsan yap uzun bir süre bu adam senin peşini bırakmayacak çünkü ruh sağlığı iyi değil .Bence ayrıldıktan sonra hemen koruma kararı çıkarttır ,yanına yaklasamasın ,arayamasın yoksa çok başın ağrır ,üzülürsün .

Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye

yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim

bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var
Oufff ouffff

Böyle şeyler nişanda belli oluyor arkadaşım nişan alılverişinde iki aile birbirine girdi mahkemelik oldular... Erkek tarafı tazminat ödüyor şimdi

Sakın kredi de çekmeyin evlenmeyinde bu insanla ömür geçmez.Hayatınızı mahvedersiniz .Vicdanen de rahatsız olmayın herkes yaptığı hatanın sonucuna kendi katlansın.Kendinize değer verin ve bütün irtibatı kesin bu tür bağımlılıklar ne yazıkki bırakılamıyor.Sözler yeminler ilk fırsatta yine yapıyorlar.

Sakın kredi de çekmeyin evlenmeyinde bu insanla ömür geçmez.Hayatınızı mahvedersiniz .Vicdanen de rahatsız olmayın herkes yaptığı hatanın sonucuna kendi katlansın.Kendinize değer verin ve bütün irtibatı kesin bu tür bağımlılıklar ne yazıkki bırakılamıyor.Sözler yeminler ilk fırsatta yine yapıyorlar.
Evet bende nisanı attım zaten sürekli yalan söyleyip oynuyordu ve sürekli bu son diye yemin ediyordu

Okurken korktum inanın. Hasta ruhlu biri. Uzaklaşın hemen.

Allah insana akıl vermiş.
Diyeceklerim bu kadar.

Annesinin bırak gebersin dediği adamdan, kendi zevkinin peşine düşüp seni borca batırmaya çalışandan, nişanlıyken seni bu duruma düşürenden, evliliğe dair kafanda oluşabilecek heyecanları öldüren adamdan sana hayır gelmez. İsterse yalvarsın isterse ağlasın hatta göz yaşı sel olsun gitsin kanma kendini yakma.

Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye

yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim

bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var
Anne oğluna bakacak , evi geçindirecek , borç yapınca ödeyecek , basından salacak keriz arıyor!

Merhaba arkadaşlar

Sen daha o yüzüğü atmadin mi kafasına acaba?hayatının geleceğinin katili göstere göstere burdayim diyor sana.selektör bile yapiyor hiç mi fark etmiyorsun canım.
Alışkanlığı çok kötü ve hayat boyu onun kumar borcu altinda ezilirsin.
Ayrica seni anası babasindan çok sevdiğini söylüyorsa zaten bu ikinci selektöru sana .eşini nisanlisini farketmez anasının babasinin üzerinde sevdiğini söyleyen birinden zaten kaç kurtar kendini. Ahh kuzum keşke kötü tecrübeler yaşamadan yol yakinken kurtulsan.
Kendine saygını koru ve ayrıl. ilerde iyiki ayrılmışim diyeceğine ahhh o kadar eminizki

Merhaba arkadaşlar

Hayır tabiki de evlilik çok ağır sorumlulukları olan bir durum sakın evlenme

Sa

Aileside ilginc madem oglun iddia bagimlisi evlenince düzelecekmi? sizinde basinizu yakacak hergün sizde üzüleceksiniz? siz aglayacaksunuz? cocugunuz olacak belki daha kötü olacak sonu nereye varacak hic mi füsünmezler ayirlmak en mantiklsii hic birsey olmaz intuhar etmekte kesin yalandan sizden ayrilmamak icin mafem bagimli oldun birakmak icin caba göster yazik günah degilmi onca para bosu bosuna gitmis bugün evi saatn yarin altinlari satacak ve yahut evdeki esyalari mantikli düsünmek lazimböyle o zaman ayrilin bu sekilde devam edermi kredide asla cekmeyin ödemez sizin basiniza kalir demedi demeyin..

Ay lütfen evlenip takmayın kendinizi. Sakın sakın yapmayın. Evli olsanız mücadele etmenizi anlarım ama şu an sizin ne dinen, (inanmiyor olabilirsiniz) ne insaniyet namına sorumluluğunuz yok ona karşı. Nişanlılik süreci birbirini tanıma süreci zaten. Kimse kimseyle seni bırakmayacağım diye nişanlanmıyor. Kanmayacaginiza inanıyorsanız, söyle yapabilirsiniz. Kendisini toparlamasini, borcunu ödemesini, tedavi görmesini tembihleyin. Sana nasıl güvenirim böyle deyin. Doktorla bir görüşmeye başlasın. O zaman sakin sakin birlikte olamayacağınızı söyleyin tekrar ona. O da biraz toparlamisken fazla Yıkılmaz umarım. Bilmiyorum böyle düşünüyorum ben. Allah kolaylık versin

Evet bende nisanı attım zaten sürekli yalan söyleyip oynuyordu ve sürekli bu son diye yemin ediyordu
En doğrusunu yapmışsınız bu dünyaya bir defa geliyoruz ondada başkalarının arkasını toplayarak geçirmeyin lütfen kararlarımızdan biz sorumluyuz bundan sonrasındada dik durursanız kimse size zorla psikolojik baskıyla birşey yaptıramaz .Daha karşınıza çok insan çıkar dünya böyle insanlardan ibaret değil.

Kumar batağı, intiharlar ...
Evlilik ...
Bu insan (çok özür diliyorum) bu bağımlılık İçin karısını bile satar. En sonunda da öldürür. Alın size kadın cinayeti. Bile bile kendinize mezar hazırlamayın. Yüzüğü attınız sanırım. İyi yaptınız. Sakın ola bir daha birleşmeyin kendi ailenize söyleyin sizin yanınızda olsunlar. Gerekiyorsa iş değiştirin. Aynı ortamda bulunmayın. Yani kendinize kötülük etmeyin.

Back
X