Böyle biriyle evlenilir mi

Ayrılmaya gönlüm var sorun aynı iş yerinde çalışıyoruz ve benim ödemem gereken borçlar var sadece onun borcu değil araba aldım onun borcu var ve ayrılınca ailem onunla aynı yerde olmamı kabul etmez
ödesin ailen o zaman borcunu
amiyane olacak ama ne emmeye ne gömmeye geliyosun diye bi laf var aynen o durumdasınız
çağrı merkezini de bilmyorum da insanların nefes almadan çalıştıkları bi yer diye duymuştum öle yüzyüze gelelim sürekli birbirimizi görcez tarzı bi yer değil heralde

Anlattığınız kadarıyla erkek arkadaşınız ciddi bir vaka gibi duruyor özellikle sürekli intihar girişimi hiç normal değil kesinlikle tedavi görmesi gerekiyor bağımlılık ve suisid düşüncelerinden kurtulabilir ilaç tedavisiyle daha önce iyileşip bu düşüncelerinden kurtulan çok hastam oldu. Ama size gelince evlenmek gibi bir düşünceniz olmamalı bence

Siz aman beni bırakmıyor diye evlenirseniz hayatınızın hatasını yaparsınız. Yarın sabahtan itibaren hattınızı, mümkünse işinizi değiştirin. Nişanı atın ve ailenize anlatın. Aileniz arkanızdaymış şanslısınız. Verdiğiniz paraları ispatlayabiliyorsanız ispatlayıp talep edin.
Yok ayrılmam diyorsanızda sevgiliniz böyle kabullenin.

Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye

yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim

bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var
Delirmişsin herhalde. Tabi ki evlenilmez böyle biriyle. Değil evlilik hiçbir şey yapılmaz bununla acil tedavi olması lazım

Arkana bakmadan kaç lütfen seni kredi gibi görüyor resmen eğer devam edersen adam seni kendisi gibi borç batağına çeker zaten kendi borclarında varmış geçmişi unut borçlarını öde

Evlenilir... Kaymak gibi bir hayatınoz olur.. Ama nasıl kaymak? Evlenirsiniz... Evliliğinize çocuk yaparsınız.. Tabi eşiniz bu arada çoktan borca batmış olur.. Siz çalışır ödemeye gayret edersiniz... Borçları ödeyeceğim diye kendinizi helak ederken eşiniz yeni borçlara merhaba demiş olur.. Çocuğunuz büyüyordur..Ve siz hala onun geleceği için bir yatırım yapmamışsınızdır... Bir çöp bile koyamamışsınızdır.. Ama hala eşinizin açtığı borçları ödemeye devam ediyorsunuzdur... Yıllar yılları kovalar... Bir bakmışsınz ömür bitmiş.. Çocuğunuz bile belki babasının açtığı borçları ödemeye uğraşacaktır.. Sizin istediğiniz, hayalini kurduğunuz hayat bu ise evlenin.. Zerre pişman olmazsınız... İnsanlar evlenmeyin diyor ama siz hala yok araba, yok ailem aynı yerde çalışmama izin vermez, yok ıvır yok zıvır... Madem evlenilir mi sorusunun cevabını kendiniz vereceksiniz neden konu açtınız? Ben bırakın evlenmeyi arkadaş bile olmam net...

Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye

yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim

bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var

Mutlu olmak için evlenilir...

Elalemin kendi düzeltmediği oğlunu sen düzeltmezsin...

Bağımlılık tedavisi ile bile düzelmeyebiliyor...

Bu adamla evlilikten iyi beklentin var mı gerçekten... Eğer varsa pembe gözlüklerini çıkar artık gözünden

Hala bu soruyu sorduğunuza göre, size göre bir adam ve evet evlenilir. Ama sadece siz ve sizin gibi düşünenler için evlenilir bir adam. Ben selam dahi vermem böyle birine. Kınamıyorum, evlerden, kapılardan uzak. Allah benden ve sevdiklerimden uzak etsin. Siz evlenin.

Zaten öğrenim durumlarımızin farklı olmasindan dolayı ailem basında hiç istemedi ama ben zorladım kabul ettiler şimdide biz demiştik demelerini ve onların kızmalarını çekecek gücüm olmadığı için söyleyemedim
Ailenin "biz demiştik" demesini çekmeyeceğin için elin oğlunu çekeceksin öyle mi?

Kar zarar hesabına hayran kaldım

Yanından geçsem tövbe estağfurullah çekerim, hem bağımlı, hem sorumsuz, hem arsız, hem utanmaz, hem de duygu sömürüsü yapıyor.

Sakın evlenme ıddayı gec adam resmen ıntıhar edıyor sen affet dıye ılerde bosanma dıye sana bısey yapar bence hattını degıstır hatta evını degıstır sana ulasamasın hersey beklenır

Canım sen kızıyorsun burada yazılanlara ama kendin her sunulan çözüme bir bahane yaratıyorsun. Beni bırakmaz diyorsun bu bir bahane polise şikayet et bakalım bırakıyor mu bırakmıyor mu. Ayrıca ayrılırsa ailem aynı yerde çalışmamızı istemez diyorsun. Bunu da anlamadım ailen kumarbaz bir adamla evlenmene razı ama ayrılıp işine devam etmene nasıl karşı olacak. İnsan gibi geç karşılarına anlat bunları bunları gördüm bu insanda ayrılacağım işime de devam edeceğim de. Sonuçta kimsenin ekmeği suyu kimseden gelmiyor. He ailen diyorsa bırak işi yeni iş bulana kadar masraf ve borçlarını karşılarız, tamam dersin. Ama araba borcum var diyorsun ailen mi ödeyecek o borcu. Yani lütfen kendi kendine bahane yaratma, belli ki aşıksın ve iradeli davranamıyorum şu an. Allah yardımcın olsun. Ama hayatını yakarsın o insanla, sen asla onu değiştiremezsin ve kullanılırsın ömrün boyunca bunu aklından çıkarma.

Canım sen kızıyorsun burada yazılanlara ama kendin her sunulan çözüme bir bahane yaratıyorsun. Beni bırakmaz diyorsun bu bir bahane polise şikayet et bakalım bırakıyor mu bırakmıyor mu. Ayrıca ayrılırsa ailem aynı yerde çalışmamızı istemez diyorsun. Bunu da anlamadım ailen kumarbaz bir adamla evlenmene razı ama ayrılıp işine devam etmene nasıl karşı olacak. İnsan gibi geç karşılarına anlat bunları bunları gördüm bu insanda ayrılacağım işime de devam edeceğim de. Sonuçta kimsenin ekmeği suyu kimseden gelmiyor. He ailen diyorsa bırak işi yeni iş bulana kadar masraf ve borçlarını karşılarız, tamam dersin. Ama araba borcum var diyorsun ailen mi ödeyecek o borcu. Yani lütfen kendi kendine bahane yaratma, belli ki aşıksın ve iradeli davranamıyorum şu an. Allah yardımcın olsun. Ama hayatını yakarsın o insanla, sen asla onu değiştiremezsin ve kullanılırsın ömrün boyunca bunu aklından çıkarma.
Anlayışlı ve güzel yorumun icin çok teşekkür ederim ama bahane değildi sabahtan aileme herseyi anlattım biz zaten seziyorduk dediler babam konuşup bitti hersey diyecek iş yerinde sana rahat vermezse çıkarsın başka iş buluruz dediler çok şükür kurtuluyorum

Back
X