Sanane ya atarın kime hadsizEvlen bul belanı o zaman hayret bısey ya senın ayrılmaya nıyetın yok konuşma burda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanane ya atarın kime hadsizEvlen bul belanı o zaman hayret bısey ya senın ayrılmaya nıyetın yok konuşma burda
ödesin ailen o zaman borcunuAyrılmaya gönlüm var sorun aynı iş yerinde çalışıyoruz ve benim ödemem gereken borçlar var sadece onun borcu değil araba aldım onun borcu var ve ayrılınca ailem onunla aynı yerde olmamı kabul etmez
Hadsiz sensın terbıyesız git borunu kaynanana öttürSanane ya atarın kime hadsiz
Etmesin. Siz bahane ariyorsunuz. Hayat sizin.Ayrılmaya gönlüm var sorun aynı iş yerinde çalışıyoruz ve benim ödemem gereken borçlar var sadece onun borcu değil araba aldım onun borcu var ve ayrılınca ailem onunla aynı yerde olmamı kabul etmez
Delirmişsin herhalde. Tabi ki evlenilmez böyle biriyle. Değil evlilik hiçbir şey yapılmaz bununla acil tedavi olması lazımMerhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye
yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim
bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var
Çok birikmişim param ona gitti zaten kumar oynadığını bilmediğim zamanlarda ihtiyacım var dediği için kredi cekmistim
Merhaba arkadaşlar
Daha öncede buraya nişanlımın iddia bagimliligi hakkında konu açmıştım herkes kendini yakma barışma dedi ama ben ne yaptım onun yalanlarına sahte göz yaşlarına kandım ve affettim tabi bunun üstüne bir çok kez daha yakaladım ve yine affettim en son kendime bir söz verdim affetmeyeceğim diye
yaklaşık bir ay önce yine yüklü miktarda yaklaşık on Bin civarında tabi paranın çoğunu iş arkadaşlarından borç almış ve iddiaya yatırmış sonra kaybedip odeyemecegini anlayınca bana geldi anlattı kredi Çek kurtar beni bir daha yapmayacağım bizim için dedi kabul etmedim geldim eve geldim bana bileklerini kesmiş bir fotoğraf attı evlerinin tam açık adresini bilmediğim için annesini aradım gebersin dedi vermedi adresi polisi aradım söyledim
bir kaç gün geçti sürekli kredi istedi çekmem dedim yine intihar girişiminde bulundu umursamadım şimdide sürekli beni affet diye yalvarıyor seni annemden babamdan çok seviyorum bırakma beni diye sürekli yalvarıyor bir kaç gün önce de ben ondan ayrıldım diye ilaç içmiş hastaneye kaldırmışlar bir buçuk senedir nişanlıyım sırf düzelir mi düzelmez mi diye dügün istemedim acıyorum da ona vicdanımla oynuyor annesi sürekli arıyor oğlum olecek bırakma oğlumu diye zaten sürekli intihar girişiminde bulunuyor benimle ilgisi yok dedim bu sefer çok ciddiydi sürekli adını sayıkladı bırakırsan kaybederim oğlumu diye sürekli arıyorlar beni ne yapacağım nasıl basa çıkacağım bilmiyorum birde aynı iş yerinde çalışıyoruz çok da borcum var fikirlerinize ihtiyacım var
Niye zincirle mi bağladı seni....Bunlari çok sonra öğrendiğim için oldu ayrilamiyorum da bırakmıyor bırakmam seni ayrilamazsin diyor sürekli
Ailenin "biz demiştik" demesini çekmeyeceğin için elin oğlunu çekeceksin öyle mi?Zaten öğrenim durumlarımızin farklı olmasindan dolayı ailem basında hiç istemedi ama ben zorladım kabul ettiler şimdide biz demiştik demelerini ve onların kızmalarını çekecek gücüm olmadığı için söyleyemedim
Anlayışlı ve güzel yorumun icin çok teşekkür ederim ama bahane değildi sabahtan aileme herseyi anlattım biz zaten seziyorduk dediler babam konuşup bitti hersey diyecek iş yerinde sana rahat vermezse çıkarsın başka iş buluruz dediler çok şükür kurtuluyorumCanım sen kızıyorsun burada yazılanlara ama kendin her sunulan çözüme bir bahane yaratıyorsun. Beni bırakmaz diyorsun bu bir bahane polise şikayet et bakalım bırakıyor mu bırakmıyor mu. Ayrıca ayrılırsa ailem aynı yerde çalışmamızı istemez diyorsun. Bunu da anlamadım ailen kumarbaz bir adamla evlenmene razı ama ayrılıp işine devam etmene nasıl karşı olacak. İnsan gibi geç karşılarına anlat bunları bunları gördüm bu insanda ayrılacağım işime de devam edeceğim de. Sonuçta kimsenin ekmeği suyu kimseden gelmiyor. He ailen diyorsa bırak işi yeni iş bulana kadar masraf ve borçlarını karşılarız, tamam dersin. Ama araba borcum var diyorsun ailen mi ödeyecek o borcu. Yani lütfen kendi kendine bahane yaratma, belli ki aşıksın ve iradeli davranamıyorum şu an. Allah yardımcın olsun. Ama hayatını yakarsın o insanla, sen asla onu değiştiremezsin ve kullanılırsın ömrün boyunca bunu aklından çıkarma.