Böyle biriyle evlenilir mi

Lütfen Kendi hayatını karartma . Ve bir an önce kurtul . Numarını değiştir eğer mümkünse sana ulaşamıyacağı şekilde evini iş yerini vs hatta . Hastalıklı gibi davranıyo .Bu kafayla allah korusun sana zarar vermeye felan kalkar . Uzaklaş

Peki bu insanın ileride evlenirseniz paraya sıkışıp bulamadığında intihar etmeyeceği ne malum, çocuklarınıda kendi beraberinde öldürenler var, yakma kendini kardeşimm

sadece iddia kelimesini gördüm bukadarı yeter
Evlenilmez bacım
Pencereyi aç O adamı aşagı sal

İcten yorumun icin çok teşekkür ederim bir ay oldu nisanı attım ama ayrılığı kabullenemedi hala çeşitli yollardan ulaşıp bazen tehdit ediyor bazen yalvarıyor

İcten yorumun icin çok teşekkür ederim bir ay oldu nisanı attım ama ayrılığı kabullenemedi hala çeşitli yollardan ulaşıp bazen tehdit ediyor bazen yalvarıyor
Kabullenir kabullenir tam şahsiyetsiz erkek hareketleri..numaralarını engelle sil ve baktın hala yüzsüzce ulaşmaya çalışıyor lütfen ailenle birlikte şikayetçi olun. Onun erkekliği oraya kadardır zaten tirsar defolur hayatindan.

Canım benim ben senin doğru kararlarla hayatını güzel ve hakettigin gibi yaşayacağına inanıyorum.

Ailem yanımda zaten nisanı da attım ise de gitmiyorum başka türlü kurtulamam zaten ondan

Canım bir kere yapan hep yapar. Bence ayrıl bu adamdan. Koca falan olmaz. Yıllar sonra bizim gibi buralara yok kocam şöyle yaptı, yok kayınvalidem kayınpederim şunu dedi diye konular açarsın. Zira nişanlıyken başlamışsın yazmaya. Evlenipte hayatını karartma. Gözünü seveyim bir kadın bari tükenmesin adamlar için.

Sakiinnnnnn evlenme yarın bir gün çocuğun olunca ne olacak her başı sıkışınca intihar edecek diyecek hep sorumluluk sende olacak yazık kendine kıyma uyma anasina da bırak ailesi ilgilensin hep aynı olacak

İntihar meyillisi bir adam mı ???? Kendini seviyorsan ne kredi Çek ne bu adamla evlen . Sağlıklı insan mı sence bi düşünsene ?? Sakın öyle sevgi vefa vs deme lütfen kendi hayatını düşün , intihar meyillisi olmak büyük bir ruhsal sorun ,bu ruhsal sorun genetikle aktarılan bir faktör . Kaç kurtul sakın da kredi çekme. Herkes kendi sorumluluğunu alsın , anası babası dururken sana mı kalmış kredi çekmek .

Neden telefon numarani degistirmiyorsun?
Adamin ruh dengesi bozuk. Surekli intihar ediyor ya da intihar edecegim diye yalan soyleyip duygu somurusu yapiyor. Peki bu adamla evlenirsen sence nasil bir hayatin olur? Surekli onun kumar borcunu odeyeceksin. Eve hacizler gelecek. Sagdan soldan borc aldivi kisiler kapina dayanacak. Sen her bosanalim dediginde intihar ederim diyecek. Ve sen omrun boyunca bu ruh hastasindan kurtulamayacaksin. Kendi ailesi bile sahip cikmayip yuku sana atiyorlar, farkinda degil misin? Savciliga sikayet et, beni rahatsiz ediyor diye, uzaklastirma karari cikart ve telefon numarani degistir. Kesinlikle ne onunla ne de ailesiyle gorusme.
O sevgi sozlerine de kanma sakin. Sakin. Adam bildigin yalan makinesi. Her soyledigi yalan. Hem de kacinci yalani.

Balık baştan kokar kardeşim. En başında nasıl bir insan olduğunu zaten görüyorsun, kendini kandırma düzelmez. Benim eniştem vardı. 20 küsur senedir evlilerdi. Evlendiklerinden beri sürekli iddia oynuyordu. Teyzem sürekli borç ödüyor ödedikleri borç kesinlikle azalmıyordu. Ne ev bıraktı ne araba. Her şeyi tüketti. Yalanlar, habersiz krediler, teyzemin birikimleri. Birebir gördüm bunları. Sonunu gördüğün, hatta bildiğin bir şeye adım atma. Çünkü bu bir bağımlılık. Bırakmaz. Kendine yazık etme. Sen ona mecbur değilsin. Hayatını karartma.

Kendine zarar veren size asla acımaz bırakın gitsin

Hayatınımı bıtırcen

Annesi efsaneymis yanliz. Oglun ölüyor adresi ver diye arayinca gebersin diyor. Ölmeyince aman nolur ayrilma oglumdan sensiz yapamaz, kaybederim onu... Resmen gel evlen sen ugras benden uzak olsun demis kadin.

Amatem e tedaviye ikna edin ve ayrilin net.

Reis merkez bankasi misin?
Idda oynarken sana sormadiysa parasinida kendi odesin. Hayatini tehlikeye atma elini sallasan ellisi engelle heryerden

Acırsan, acınacak hale düşersin
Bas tekmeyi kıçına

Kendini yakarsın söyliyim intar edip sana resim atması blöf kesinlikle böyle bir insanla görüşme yarın seni satmayı teklif etmeyeceğini bilemezsin kendine yazık etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…