- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
Rainy yaşını merak ettim ya, kaçtı?Bildirim gelmedi ben oyle kolay beğenmiyorum bakma canim cok istedigime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rainy yaşını merak ettim ya, kaçtı?Bildirim gelmedi ben oyle kolay beğenmiyorum bakma canim cok istedigime
Obur konuda dalga gecmeyin dedimCiddiyim, dün baya düşündum rainyy nerde diye. Az once de paylasimi gorunce keske baska sey isteseydim dedim)))
23.Rainy yaşını merak ettim ya, kaçtı?
Sorun?Ne guzel sorun etmemis
Sizin derdiniz sanırım sevgili adayınızın sizi eski sevgilisiyle kıyaslaması. Gereksiz bi kıskançlık yapıyorsunuz. Herkesin sevgilileri olabilir ama geçmiş geçmişte kaldı sonuçta, eğer aklı eski sevgilisinde değilse kıyaslama falan olmaz.Kizlar daha onceden sevgilisi olmus biriyle olur mu sizce kiskanclik olabilir diye dusunuyorum onunla bir cok seyi yasamis olucak sonucta
Olmayan sevgili adayının derdine dustum issizlik zor tabiTahmin ettim zaten, canın sıkıldı konu açtın değil miSenin içinde zor hayat tabi haklısın.
Ben de karsilastigimiza sevindim. Eskiden kizardim konulariniza, sizi ozluyecegim hic aklima gelmezdi)))Obur konuda dalga gecmeyin dedimengelleniyorum canim ben arada. Karsilastigimiza sevindim ama :)
:)))Ben de karsilastigimiza sevindim. Eskiden kizardim konulariniza, sizi ozluyecegim hic aklima gelmezdi)))
Zaten öyle biri yokmuş, canı sıkılmış konu açmış.Sorun?
Niye sorun olsun?
Bir insanın kalbi, başka biri için ekstra hızlı atınca, buna aşk deniyor.
Sorun değil...
Ahah buldum birakir miyim birde dimiZaten öyle biri yokmuş, canı sıkılmış konu açmış.Gerçekte olsa eski sevgili falan dert edeceğini sanmıyorum zaten
![]()
rainyy sen şu an şu soruyla kendini bile aştınKizlar daha onceden sevgilisi olmus biriyle olur mu sizce kiskanclik olabilir diye dusunuyorum onunla bir cok seyi yasamis olucak sonucta
Okul var canim arada okula gidip geliyorumKötü niyetle sormuyorum sen üniversite falan okuyor musun sosyal hayatın ne durumda kısacası evden hiç çıkıyor musun?
Siz dalga mı geçiyorsunuz hiç sevgilisi olmaması yeter mi? Benim sevgilim benden önce evden dışarı bile çıkmaz, yanına dişi sinek bile yaklaştırmazmışBen de dün rainyy nerde diye dusunyordum kendi kendime. Rainyy kendine arkadas buldu my, sevgili buldu mu uzun uzun dusunuyordum.
Uzun zamandir konu acmiyordunuz, merak ediyordum nerdesiniz diye.
Tabii ki, olmaz.
Mesela esimin hic sevgilisi olmadi, olsa evlenmezdim zaten.
Burdaki kadinlarin da eşlerinin hic sevgilisi olmadi.
Disardaki ciftler de sevgili degil zaten.
Kizlar daha onceden sevgilisi olmus biriyle olur mu sizce kiskanclik olabilir diye dusunuyorum onunla bir cok seyi yasamis olucak sonucta
Niyeki abla :)rainyy sen şu an şu soruyla kendini bile aştın![]()
![]()