Böyle birşey olsa nasıl olur?

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
Kızlar burda hepimiz dertlerimizi paylaşıp akıl alıp akıl veryioruz,tecrübelerimiz paylaşıyoruz ama nihayetinde hepimiz bayanın aynı düşünyoruz.keşke sitenin belli bi kaç erkek üyesi olsada bu aşk meşk gönül işlerine onlarda yorum yapsa,erkekleri bizden daha iyi tanıdıkları için daha faydalı olurdu diye düşüdündüm.siz ne diyorsunuz bayanlar böyle birşey olsa iyi olmazmıydı?

Son düzenleme:
sen kavgaları atışmaları gör o zaman.:1::1:Birbirine yazan da olur bence kesin :34:

geçenlerdede konuşulmuştu böyle bişey ama çok detaylandırılması lazım bunun :kkk:

kızlar sitede tek erkek Kazen varya öyle olsa yani,aklı başında biri öyle ona buna yazcak ,laubali biri değil. şahsen ben çok isterdim

sen kavgaları atışmaları gör o zaman.:1::1:Birbirine yazan da olur bence kesin :34:

asıl erkekler öyle asıl kızlar şöyle muhabbetine döner diyorsun yani :) bunu düşündüm ama benim dediğim öyle değil işte kesinlikle kız erkek münakaşasına girmiycek herkes kendi fikrini beyan edicek:40:

Seçkin olursa olur bence de güzel olur ama nereden bulacaklar acaba öylesini :26:

Son düzenleme:
sanırım iyi olabilirdi.
bak yine erkeklere ihtiyacımız olduğunu belli ettik gördün mü?

yok yok en iyisi aşk doktoru bulmak lazım bu siteye. hani su erkek olanından :))

bence erkek olmasın .... kadın-erkeklerin bir arada olduğu forumlarda var ..bu forum kadın formu olarak kalsın ... hepimiz aynı yönde düşünmüyoruz ki .. bir sürü tartışma çıkıyor zaten burda .. herkes aynı şeyi düşünse tartışma çıkmazdı ... ayrıca erkeklerin oturuo gönül ilşkilerine bu kadar kafa patlatması imkansız ...

evet evet bu işi kazen üstlensin :1:
hatta benim konuma da bir el atıverse keşke.
o bir erkek gözüyle ne düşünür çok merak ediyorum :)))

Seçkin olursa olur bence de güzel olur ama nereden bulacaklar acaba öylesini :26:

çok uğraşılması lazım bence baş edilmez.siteye erkek üye alınmazken neler oluyo bide sahte hesapla üye olan erkeklerin açtığı sorunlar vs. zaten adı kadınlar kulubü yaw iyi böyle

evet hayatım sitedeki tek erkek üye :) bayada ayrıcalıklı :1:

bilmiyodum ben şaşırdım açıkçası:15:

sanırım iyi olabilirdi.

yok yok en iyisi aşk doktoru bulmak lazım bu siteye. hani su erkek olanından :))

tatlım zaten en son senin konunu okuduktan sonra bu fikre vardım. çünkü onlar daha iyibilir. fakat yanlızca bir tane erkek değil en azından 3 tane olsa daha net çözümler bulunurdu gibi geliyor

Belki de psikolog lazım siteye 2 3 tane erkek ya da bayan farketmez ama mutlaka birisi erkek olsa tabi daha iyi olur.Bence profesyonel bir yaklaşım çok çok daha güzel olur.Değil mi ama :26: Bir tane doktorumuz var zaten onun gibi ama konulara girip yorum yapsa böyle olmaz mı ki

sanırım iyi olabilirdi.

:1::1: aşk doktoru iyi fikirmiş öyle bi yer olsa olurdu bak oraya iki üç yönetici alacaklar erkek.ve erkek üye alınsa bile sadece oraya yorum yapacaklar bizim dertlerimizle iligili konulara fikir söyleyecekler bizim çalışacaklar hahahaa:ssz::ssz: :1::1::1:

bu tip bi site var zaten,ekeklere danışmak isteyenler ordan destek alabilirler,bence kadınlar kulübü böyle çok güzeliaraya sahte hesaplarla erkekler de kaynıyodur ancak en azından biz bilmyoruz ve böyle rahatız,kadınlar kulübünün ayrıcalığı bu...yazılanlar olucak,saçma sapan muhabbet yapanlar olucak.Bir arkadaşın da dediği gibi biz kızkıza zaman zaman bocaLıyoruz,defalarca uyarılar alıyoruz site yönetiminden bi de erkekler gelirse hiç çekilmez :kkk:

Belki de psikolog lazım siteye 2 3 tane erkek ya da bayan farketmez ama mutlaka birisi erkek olsa tabi daha iyi olur.Bence profesyonel bir yaklaşım çok çok daha güzel olur.Değil mi ama :26: Bir tane doktorumuz var zaten onun gibi ama konulara girip yorum yapsa böyle olmaz mı ki

yokya doktorlar olaya çok açık yaklaşmaz kendi karakterleri ön plana çıkmasın diye. benim demek istediğim böyle erkek muhabbetlerini iyi bilen ,hakkımda yanlış mı düşünür derdi olmadan direk lafı söyleyen tiplerden bi erkek olsun isterdim . fakat asla kızlarla öyle münakaşaya girmiyecek kızlarda laf sokmayacak.

Aman ne olcaklar be
Hemen dırdırcılar sizi diye söylenip anlayış anlayış diye başımızın etini yiyecekler :)
Bizi anlasaydılar bu kadar kadın formu yerine en azından bir kaç tane erkek formu olurdu.
Onlarda bizim gibi dertlenirdi:37:

:1::1: aşk doktoru iyi fikirmiş öyle bi yer olsa olurdu bak oraya iki üç yönetici alacaklar erkek.ve erkek üye alınsa bile sadece oraya yorum yapacaklar bizim dertlerimizle iligili konulara fikir söyleyecekler bizim çalışacaklar hahahaa:ssz::ssz: :1::1::1:

hayatım valla bu daha iyiymiş bi site olsa böyle erkeklerin yönetici ve üye olduğu kadınlar sadece derdini yazıp gelicek yorumları beklese :1:

bu tip bi site var zaten,ekeklere danışmak isteyenler ordan destek alabilirler,bence kadınlar kulübü böyle çok güzeliaraya sahte hesaplarla erkekler de kaynıyodur ancak en azından biz bilmyoruz ve böyle rahatız,kadınlar kulübünün ayrıcalığı bu...yazılanlar olucak,saçma sapan muhabbet yapanlar olucak.Bir arkadaşın da dediği gibi biz kızkıza zaman zaman bocaLıyoruz,defalarca uyarılar alıyoruz site yönetiminden bi de erkekler gelirse hiç çekilmez :kkk:

sana hak veriyorum çünkü herkes yanlış kullanır bu durumu ama benim dediğim kazen gibi 3 erkek üye daha olsa sadece onlar yorum yapsa :1: bence harika olurdu.

Back
X