Böyle birşey var mı yaaa

icetea17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
427
34
73
İstanbul
daha 4 aylık evliyiz yaa
gurbete gelni geldim birtek bayramda gittik memlekete ve ailemi aşırı derecede çok özledim bunu eşimede beyan ettim. Tamam seni göndereyim dedi bir aydır bilet almayı sürekli erteliyor.
Burada ciddi derecede çok yalnızım ikimizinde akrabalarından kimse yok daha doğrusu onun var
görümcelerim nişanlıyken ben yalnız kalma dolayısıyla ilk bu evliliği istemediğim zaman bana " aaa olur mu bizim orada amcalarımız var, eşimin işte evli arkadaşları var sen orada yalnız kalmazsın" diye ballandıra ballandıra anlattıkları öz amcası bile düğüne gelmediği gibi evlendikten sonra bir kere bile aramadı, avli arkadaşlar desen iki tanesi evli ikiside karşıda oturuyor ve iki ayda bir anca görüşüyoruz

Misafir gelmesine misafirliğe gitmeye hepsini geçtim bir insanla iki çift oturup laflamayı insan bu denli özler mi yaa

belki çok erken bunlar için
arkadaşta olur komşuda olur bunları aslında çok dert ettiğim yok, bu ara çok sıkıldım ve depresyona girdim sanırım
gündüz ağlama nöbetleri evden ekmek almaya bile gitmek istemiyorum.
İşin kötü yanı ise şu
Eşimde anladı bu durumu ama bir kere bile insan sormaz mı yaa
neyin var neden böylesin diye. Sıkıldığımı bunalabileceğimi biliyor, hiç bir çaba göstermez mi yaa. Ne bileyim benim arkadaşımı ben bu halde görsem birşeyler yaparım onu mutlu etmek için. En azından al bi yere götür ama yok.
Dün gece kalktım yanından gittim içeride ağladım hatta bir ara öyle bırakmışım ki sesli ağlamaya başladım sabahın 4 üne kadar ağladımda ne yanından kalktığımı farketti nede ağladığımı
hadi uyuyordu
sabah işe giderken eşim nerede,yanımda yok birşey mi oldu,diye merak edip siz eve bakmazmısınız. yok öylece bırakıp gitti

ya ben mi çok büyütüyorum çok önemsiyorum değer veriyorum ne bileyim yoksa herkes mi böyle. Gece lavaboya kalksa farkediyorum yatağa gelene kadar bekliyorum

Öyle bunaldım ki şeytan diyor al bavulunu git.

aman daha çok erken evliliğin naptınnn bizim 2 snee oldu bak daha tam oturmuş değill..eşinle açık açık konuşsan maddi açıdan belki yetrli değildir ondan alamıyordur

ah be canım ah be canım seni o kadar iyi anlıyorumki bende 6 aylık evliyim ve başka şehire gelin geldim ailemden kimse yok ne bir arkadaş ne bir dost ne tanıdık bir yüz bunalımını benim kadar anlayan olmamaz eşimin ailesi burda ama ayrılar ruh hastası bir kayınvalidem var beni öldürmeye bile kalktı oglunu gaza getirip beni dövdürdü benim yaşadıklarım senden çok daha vahim sakin ol erkeklerin hepsi vurdumduymazdır sakın taviz verme kararlı ol ki senin ona muhtaç olmadıgını anlasın

Esın sana özellikle sormuyor çünkü alacağı cevabı bildigi için görmezden geliyor.

Hangi ulkedesin bilmiyorum ama 4 ay, bu kadar yoğunlaşman için cok kısa geldi bana.

Eşini karsına alıp, ağlamadan güzel güzel derdini anlat bence.

inanamıyorum ya manyak mı bunların hepsi ne kadar ayıpppppkıyamam hem de daha 6 ay olmuş kpeder falan müdahale etmezmii.gerçi bnm kvalidem gbi baskın karakterse sennki de kpeder napsın oda pasiftir aynı bnmki gbi

daha çok yeni evliliğin hemen böyle şeyler düşünme...
evlilikte beklentiyi fazla yüksek tutmamak lazım...
tek senin eşin böyle değil canım...
erkekler hep böyle...
ben 1,5 yıllık evliyim eşimde zaman zaman bu hale gelebiliyo...
inşallah en kısa zamanda oturur evliliğin......

ANKESENAMON

inanamıyorum ya manyak mı bunların hepsi ne kadar ayıpppppkıyamam hem de daha 6 ay olmuş kpeder falan müdahale etmezmii.gerçi bnm kvalidem gbi baskın karakterse sennki de kpeder napsın oda pasiftir aynı bnmki gbi

evet canım manyak işte kayınbabamla ayrılar adam başgelemiyo kendi bile onun şerrinden kaçacak yer arıyo

Evliliğin oturmamasını anlarımda
daha 4 aylıkken bu kadar mı değersizleşiyor bu evlilikler yaa demekki bir iki yıl sonra birbirimizi hiç umursamayacağız

ama evliliğimn oturamamasının sebepleri başka dış müdahale benimbn de hep sadece eşim ve ben herkesten uzak bişehirde yaşasaydım en iyisiydi dediğim anlar olmştr biliomsnhepimz aynı şehirdeyiz biz,kvalidemler ve benm ailem...herşey bukadar mı sorun olur ben kendi aileme istediğim zman gidebilmeliyim dimi eşimin ailesine de haftada 2 defa gidiyorz o bile sorun oldu yok kendi ailesine bukadar gdıo bize bukadar gelio.arayıp kontorl ediyorlardı sabah beni akşam eşimi mesela.sbah aradıklarında ben ailemde olduğumu söylediysem akşam eşim de orda olduğumuzu söylediğinde bak bizde bukadar duruyorlar orda sabahtan akşama falan falan..kvalidenler nerde ailenle aynı şehirdemi...sennkilerde böyle sorun etmesinler yok geldi annesinde kalıo falan.maddi sorun da yokmuş ben acaba ondanmı demiştim değil..söyle madem sen almayacaksan ben alayım biletimi diye çokmu sert olur...yalnız kalmak istemiyor olabilirmi izni yokmu yakın zamanda beraber gideriz diye düşünüyodr belki eşin..ama böyle isede bunu söylemesi lazım öte yandan ...

canım sen alamazmısın biletini filan. madem eşin almıyo anlamaya çalışmıyo sen al kendin biletini. sonra da 1 aydır senin alamadığın bileti ben aldım gidiyorum biraz kafamı dağıttıktan sonra dönerim de. git güzelce ailenle hasret gider. eşin de yalnız kalsın da biraz değerini anlasın senin. çok kızıyorum böyle insanlara çok. herşey kızı alana kadar elde edene kadar. hiç kendini bunalımlara sokma git kafanı dağıt yalnız kalmayı anlasın eşin de.

bence eşin senin neden üzüldüğünün farkında,neden üzüldüğünü de biliyor ve görmezden geliyor
1 aydır da biletini almamış olmasından belli zaten
sanırım ailene gitmeni istemiyor ve hatta içten içe bu duruma kızıyor gibi geldi bana
mümkünse ailen seni ziyarete gelsin yada annen..biraz özlem giderirsiniz

canim ben tam anlayamadim sen baska bir ulkeyemi gelin gittin .oyleyse ve uzak bir ulkeyse zaten zor gidip gelmesi .biz 4 yili gecdik.ben evlenip amerikaya gitiim yakalasik 3 senede ailemin yanina 1 kere gidebildik.para pul meslesi degil ama cok uzak br ikincisi de sadece 2haftaa gidip geldigine degmiyo.

ama yani siz siz olun kocanizizn yaninda aglamayin.hic gerek .yok.herkez ailesinden ayri.sana boyle diyorum diye bakma aslinda bende cok zorluk cektim.ama sagolsun esim anlasiliydi bunalmyim diye cok ugrasdi.bende atlattim.hala yurt disindayim bende hasaretim aileme ama biraz daa yakin bi ulkdeyiz 6 ayda bir gidiyoruz 1 haftada olsa yetiyo.

sikma canini bir iki arkadas edin benn edindim bu ulkde bir k ac taned olsa yetiyo inanki.Alla yardimcin olsun zor ama goze almamz gerekirdi baska sehir ulke vs giderken.

Yurt dışına değil İStanbula geldim fakat annemlerin şehri uzak
Sadece annemlere göndermese belki anlarım ama kayınvalidemlerde annemlerle aynı şehirdeler.
Eşim on yıldır İstanbulda yalnız kalmış okul iş vs. daha gitmek istememiş
Beni sever çok bağlandığı için göndermek istemiyor biliyorum yalnız kalmak işine gelmiyor.

Biletimi kendim alamam yaaa
biliyorum kendim alır gidersem eğer çok daha büyük sorunlar çıkar Ailemin yanındada birşey anlamam

bence de biletini kendin alıp gitme
tatlı dille eşini ikna et canım
olmadı işinden izin alabiliyorsa kısa bir süreliğine birlikte gidin
hem o da ailesini görmüş olur
hem sizden de ayrı kalmamış olur

İnan hiç göze alamadım
ben çok girişken bir insanım her sınıftan her insanla konuşacak birşeyler bulurum ama gurbette öyle olmuyormuş
Bu kadar yalnız kalacağımı göze alsaydım evlenmezdim ki

Evliliğin oturmamasını anlarımda
daha 4 aylıkken bu kadar mı değersizleşiyor bu evlilikler yaa demekki bir iki yıl sonra birbirimizi hiç umursamayacağız

İnanın bana yanlış düşünüyorsunuz, doğal olarak hassas davranıyorsunuz..
Yeni evli olduğunuz için hemen hemen her kadında bu psikoloji yaşanır ama bazıları çok uzatır, bazıları kontrolu ele alır.

Sizde bu duygularınızı kontrol altına almalısınız..
Bu şekilde devam ederseniz eşinizde çok bunalır.Unutmayın, oda yeni evli ve birbirinize, yuvanın sorumluluğuna alışmaya çalışıyorsunuz.

Dolayısıyla yoğun yaşamaya hakkımız olan bazı duyguları dizginlemek zorundayız..

Bileti almaması sizi umursamadığını göstermez.. Ağladığınızı görüp sormaması yine keza öyle.

Oda bunalmış olabilir..

Elbet görmeye gidersiniz, onlarda gelir, zamanla evlilik oturur ama bu günleriniz bir daha gelmez.
Elinizden geldiği kadar unutulmaz geçirmeye bakın.

yakın zmanda izin alamazmı ozman geriye bitek o kalıyor...evet aranız kötü olur bi de kaş yaparken göz oymak olur..yalnız kalmak istemıyormuş işte...bzde başka şehirde olsaydık benm eşim de göndermezdi gerçi tek başıma...bekle bakalım ağlayıp üzülme daha fazla

bence de biletini kendin alıp gitme
tatlı dille eşini ikna et canım
olmadı işinden izin alabiliyorsa kısa bir süreliğine birlikte gidin
hem o da ailesini görmüş olur
hem sizden de ayrı kalmamış olur

Hiç izni yok zaten onunla gitmemde
Benim ailemde kalmak istemiyor bayramda gittik 3 gün burnumdan geldi. Bayram önceside bir hafta sterisin yaşadım ben ne yapacam orada diye. Kendi annesigilde orada olunca zor oluyor
Benim ailemle güzel stressiz vakit geçirmem lazım

Bir haftadır çok fazlasıyla bunalıyorum fakat onun gelmesine yakın kendimi toparlıyorum.
Duygularımın bir çoğunu ona belli etmemeye çalışırım
Bir tek dün gece bıraktım kendimi ondada birşey olmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…