- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Peki kaşlarda falan sizde de agrı oluyor musunBende sinüzit var, belirtileri hemen hemen aynı.
Burun akıntısı olduğunda sinüsler boşalıyor, rahatlıyor zaten insan. Akıntı olmadığı için ağrı oluyor.Benim arkadaşımda da sinüzit vardı kaşım ağrıyor diyip dururdu bana da ilginç gelirdi. Ama onun burun akıntısı da pek olmazdı.
Ben nörolojiye randevu aldım. Kulak burun bogaza mı alayımOlmaz mı, benim alnım kaşlarım ağrır.
Ben nörolojiye randevu aldım. Acaba kulak burun bogaza mı alsaydımBurun akıntısı olduğunda sinüsler boşalıyor, rahatlıyor zaten insan. Akıntı olmadığı için ağrı oluyor.
Evet dediginiz gibi yapacagım. Çok teşekkür ederimBence kulak burun boğaza da randevu alın, hatta daha erken bir tarihte varsa önce ona gidin. Nörolojik bir durumsa o yönlendirir diye düşünüyorum.
Hava sıcak diye şuan hiç kurutmuyorum.Ondan mı arttı acabaSinüzit vardir. Once ilac tedavisi uygulaniyor. Sonrasinda yaz kış farketmeden dustan sonra saçlarınızı kuruttugunuz takdirde bir daha sinuzit yasamiyorsunuz.
Hava sicakken bile kurutmak gerekiyorHava sıcak diye şuan hiç kurutmuyorum.Ondan mı arttı acaba
Oraya da gösterin zararı olmaz, ama belirtiler sinüzit gibi.Ben nörolojiye randevu aldım. Kulak burun bogaza mı alayım
Çok teşekkür ederimAllahım acil şifalar versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?