Böyle birşey yaşayan var mı ?

vuslat5

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
412
17
318
İçel Mersin
Merhaba kızlar,uzun zamandır ara sıra konuştuğum bi arkadaşım vardı yani pek samimi değildik.. dün gece onu rüyamda gördüm ona aşık olmuşum güya ve sabahtan beri aklımdan çıkmıyor profiline bakıp bakıp duruyorum.. Böyle bi şey yaşayan varmı acaba

Tamm da böyle başlamıştı her şey,6 sene önce ve 5,5 seneden fazladır birlikteyiz :)

Bir günde aşık olmamışsındır bence. Belki de aşık olmak istediğin için böyle diyorsun, onu değil de aşık olmayı seviyorsun.

Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin :) Benimde böyle olur mu acaba:26:

Teşekkür ederizz :) Kim bilir, belki de olur :) Eğer o rüyadan sonra her sabah uyandığınızda aklınıza gelen şey yine "O"ysa, belki de gerçekten aşık oldunuz

evet bana da olur oyle seyler
hatta bir keresinde ruyamda i. tatlisesi gormustum ondan etlilenmisim guya iyyyyyyyyyyyyyyyyy
neyseki bir iki gun sonra normale dondum

Bence siz şu sıra sevmek sevilmek aşık olmak istiyorsunuz , bu konudaki açlığınızla bilinçaltınız çevrenizde aşık olabilceğiniz onu seçmiş eğer o da şuan yalnızsa bu fırsatı kaçırma inş mutlu olursunuz
bizide haberdar et ama meraktan çatlarız

canım merak etme bu durum bana çok olur mesela rüyamda kimleri görmedim ki; rüyamda tan"a,tarkana,gökhan özene,arka sıradakiler iboyadaha ismini unuttuğum birçok sanatçıyı görüp aşık olduğumu bilirim.hatta tanımadığım birini görmüştüm bir keresinde rüyamda onu çok seviyorum aşığım faalan uyandım acayip etkisindeyim ama geçecek biliyorum.böle bi kaç gün leyla gibi dolaşmıştım hep onu düşünüyorumöle biri varmı acaba falan gibi.. tarkanı mesela o kadar gerçekçi idi ki gerçekten birbirmizi sevmişiz öpüşüyoruz falanrüyamda uyandığımda onu bulmaya gidecektim istanbula nerdeysegeldim aşkııımm die şimdi gülüyorum evet çok etkisinde kalıyo insan ama inan bana iki üç gün sonra geçiyor aklına bile gelmiyor aklına gelirsede başka şeylerle ilgilen ama inan bana geçici br his bu duyduğun sanal bir aşk.rüyaların böle etkileri vardır bzen insanı etkisi altına alır kötü rüalar da böledir mesela..ama anlıyorum seni çok normal üstünde durma geçecek sadece bir rüya ve duygu yanılsaması

Çok fazla rüya görmemle birlikte bu rüyaların bilinçaltımdaki yada gün içersinde gördüğüm duyduğum şeylerden etkilendiğim doğrultusunda olduğunu bildiğimden (çok karışık oldu sanırm) kısacası yaşamak istediğin şey buu bence ve rüyanda gördün :))

rüyaların çoğu zaman gerçekle ilgisi yoktur ilk anda çok etki yaptığını biliyorum ama o psikolojiden çıkmaya çalış bence

bilmiyorum ki cnm ben hala o hisin içerisindeyim

Kızlar inanamıyacaksınız ama dün gece sabaha kadar konuştuk telefonumuz birbirimizde yoktu verdi numarasını arayabilirsin her zaman dedi..Seninle muhabbet etmek çok güzeldi falan filan bayağı konuştuk =) Yani bilmiyorum ya eğer sonu iyiye giderse kendimden korkucam

Bende bi kac defa boyle ruyamda gordugum kisilerden etkilenmistim. sonucta bisey olmadi ama. etkilendigimle kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…