böyle bişey duydunuzmu

nexsxemi istiyorum

ben artık anneyim
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
154
1
96
43
Diğer
Ben kan pıhtılaşması nedeniyle haftada bir kan tahlili yapıyorum ve yanında BHCG testini yeniliyorum. bugün transferin 23. günü bugüne kadar herşey güzüldi. 6 gün önce bhcg 4150 çıkmıştı 6 gün aradan sonra ortalama 32000 cıvarı olmalıydı. teste baktığımda 10000 yazıyordu. ben 2 saat aralıksız ağladım artık bhcg dumuş katlamamış ve bebeğimi kaybetmiştim. kendime gelince doktorumu (il dışında) aradım.meğerse bazı hastaneler 10000 den sonra sonuç kaç olursa olsun ölçüm yapmıyormuş ve ben boşuna ağlamışım. yarın keseyi görmeyee gidiyoruz inşallah güzel haberlerle dönerim. Bu durumu yaşayan başka biri varmıdır bilmiyorum ama tecrübe olsun diye yazdım

ay cnm kıyamam.bende haftaya görmeye gidicem.... ne zamandı transferin....ben enson kan tahlilini 12-14 gün yaptırdım daha yaptırmadım.bazen korkuyorum inş.kötü birşey olmaz.bebişimi görürüm.....sende yarın burdan yaz merak ediyorum.....

Kardeşciğim öncelikle tebrikler Allah en hayırlısıyla tamamına erdirsin. Hakikaten çok tatsız bir şey yaşamışsın. Bize de tecrübe oldu. Ben senin yerinde olsaydım o hastaneyi yerinden oynatırdım. Hadi makinalarının teknolojisinin eski ya da farklı olmasını kabul edelim, oradaki hemşireler doktorlar sormaz mı "kan testini ne amaçla istiyorsun" diye? Sen elbette "benim şu sebeple sürekli bHCG tahlili yaptırmam gerekiyor" diye belirtmeyi düşünemeyebilirdin, bunlar hastanenin düşünmesi gereken konular, onların sorması gerekirdi, gebelik var mı biliyor musunuz, ne sebeple tahlil yaptırıyorsunuz diye. Bu yanılgının kötü sonuçları da olabilirdi sonuçta. Umarım arkadaşım en kısa zamanda bebeğinin kesesini de ultrasonda kendisini de sağlıkla görürsün.

kanda pıhtılaşma faktörü olup olmadığını genetik testlerle anlarsın. bende sorun varmış kanı cıvıtmak için iğne yapıyoruz kanımın ne kadar cıvıdığını görmek için PT , APTT ,FıBRONOJEN gibi basit testlerle takip ediyoruz.genetik testi 2 kez düşük yapanlara uygulanıyor. DERYAHMET canım inşallah iyi haberlerle dönerim

haymatlos canım ben güneydoğunun küçük bir ilçesinde görev yapıyorum.gebelik dolayısıyla tatile bile gidemedim. burdaki devlet hastanesini anlatmama gerek yok herhalde.ben kendim tahlillerimi yaptırıp doktoruma telefonla haber verip ona göre iğnelerimi oluyorum. ama haklısın böyle bir durum olduğunu belirtmeleri lazımdı

neşemi istiyorum......selam arkadaşım........inşallah sağlıkla,sıhhatle yavrunu kucağına alırsın.........yazını okurken ilgimi çekti.....bendede kan pıhtılaşması çıktı....bu denememde bende iğne kullanıcam.....senin iğnenin adı ne? yanında coraspirin kullanıyormusun????

Benim de kan pihtilasmasi gibi bir sorunum var ..

Fraxiparin 0,4 ml igne kullaniyorum . Tedavide oldugum dönemde ..

Claxine adli ilaclarda üretim hatasi oldugu iddia edilyorr ..

Doktorunuza danismanizi tavsiye ederim.

bu testin adi kardiyovasküler risk panelimi arkadaslar.bende iki düsükten sonra bu testi istedi doktorum.sonuç hala çikmadi.çok korkuyorum bisey çikicak diye.

bende de pıhtılaşma var doktor tronbofili paneli diye bi test yaptırmıştı ve pıhtılaşma olduğu anlaşıldı hemen iğnelere başladık yanında günde bi tane coraspin hap alıyorum ve doğuma kadarda devam edicem iğnelere ama kanın sulandığına dair o testleri hiç yapmadık ve doktorumuzda önermedi sadece fıraxsiparin 06ml diye iğneyi vuruyorum onun yan etk,lerimi bilmem ama göbeğim çok tüylendi inşallah sonradan dökülür.allah yardımcı nız olsun

cuma günü keseyi görmeye gittik ve göördüm ikizlerimi. ama eve geldiğimde kanamam başladı .sonra 1 gün durdu bu gece önce bir parca düştü sonra şiddetli bir kanama başladı ve ben büyük ihtimalle bebeğimi ikizlerimi kaybettim bugün pazar doktor yok. kendimi kaderine terk edilmiş hiç birzaman mutlu olamayacağını bilen bir insan gibi hissediyorum. artık gücüm bitti

cuma günü keseyi görmeye gittik ve göördüm ikizlerimi. ama eve geldiğimde kanamam başladı .sonra 1 gün durdu bu gece önce bir parca düştü sonra şiddetli bir kanama başladı ve ben büyük ihtimalle bebeğimi ikizlerimi kaybettim bugün pazar doktor yok. kendimi kaderine terk edilmiş hiç birzaman mutlu olamayacağını bilen bir insan gibi hissediyorum. artık gücüm bitti

tatlım bu şekilde düşünme belkide hiçbirşey yoktur ve sen bu ruhsal durumun nedeniyle bebeklerine zarar veriyor olabilirsin biraz dirayetli ol ve yüce Allaha dua et bol bol rabbim hakkında hayırlısını versin.... Bende transferimim 5. günündeyim ve aynı senin gibi ne olacağını bilmeden bekliyorum canını sıkma.... moral motivasyon çok önemli çünkü

Back
X