böyle bisey yasicagim aklima gelmezdi...öylesine yazayim dedim...

canevimden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
52
0
26
Almanya
arkadaslar, ben yeni birinden ayrildim ve isim geregi (medya) cok insan taniyorum...sanatci politikaci vs. yani bu dünyada insanin nasil harcanabilecegini bilyiorum cünki yillardir bunu icinde bulundum...yinede cok fazla samimi olmadim öyle kimseyle. Hayran oldugum sanatcilarda var ama bazilarinin nasil tipler oldugunu biliyorum ve sirf sarkilarini dinlerim. Arkadaslik sitemde bircok sanatci eklidir...bir gün yine bi program yapan türkücüden yaptigim is icin bir tesekkür geldi ve beni ekledi, bende aldim.canli yayinda size tsk edecegim bide türkü yollaycagim ne istersiniz diynce bende ona tsk edip gerek olmadigini zaten tsk ettigini söyledim. yinede canli yayinda bi jest yapti...programlardan gelince hep bana yazardi nasil gectigini anlatirdi vs.bu sanatci evlidir ve benim kadar kizi var. aklimdan kötü bisey gecirmedim hem babam da taniyor, bilyiorda konusdugunu benimle ona söyledim...öyle böyle derken (hic samimi konusmamiz olmadigini belirtmek isterim) bana asilmaya basladi. hep aklimdasiniz szi aklimdan cikaramiyorum vsler basladi...hep beni düsünüyormus...genc ve alimli bir kizim ama evli bir adamin bu derece de yakinlasmasini istemedigimi dedim. numarami isteyincede vermedim ama bu sefer daha bir pesimi birakmadi. simdi ögrenmis bi tanidikdan ve hep arayip duruyor...babam yasinda adam ya...yine konsuayim sununla diye düsündüm ve ona umut vermek istemedigimi söyledim...yeni tanisiyoruz ama yoo sadece samimi olmak istiyorum gibisinden biseyler söyledi...inkar etti yani benden böle biseyi istedigini ve ruhunun hep genc kaldigini ve karisindan ayri oldugunu söyledi. kagit üstünde evliymis falan fistan sanki cok umrumda ya...bende ynede umut vermek istemedigimi belirttim ve bu sekilde sohbet ilerlerse onunlabidaha konusmayacagimi da belirttim...benim sanatci olduguma bakma lütfen gercekten cok dogal bi insanim ve sizi de aklimdan cikaramadim dedi...ben ise onu hayrani gibi sevdigimi belirttim...

insanin hayatta ne tuhaf seyler geliyor ya...ama gercekten bi insan sirf meslegi sayesinde herkezi tavliyabilceni saniyorsa kusura kalmasin ben kendimi kimseye kullandrtmam kim olursa olsun...isterse cumhurbaskanini oglu olsun cokkkk ta tinnnn

Son düzenleme:
canli yayinda bikackez ismimi söyledi sonra da gönlüm ataslara yandi gidiyor u söyledi...bide gözüme girmek icin herkeze beni övüyo cok yardim ediyor mesela bi isim oldugunda hep arka planda onun parmagi cikio yardim edip gözüme gircek

Son düzenleme:

Bu konuyu neden actin peki. Oylesine mi, yoksa tavsiye filan mi istiyorsun.

Eger bir daha sizi rahatsiz ederse savciliga sikayet edin.Bu kisi taninan bir unlumu merak ettim sadece

Bu konuyu neden actin peki. Oylesine mi, yoksa tavsiye filan mi istiyorsun.

biraz zoruma gitti rahatlamak istedim...utanmadan bide evliyim ama ayri yasiyorum falan diyo ya...sanki metresi olmami bekliomus gibi tövbe tövbe ...sinirime gitti bide neden BEN diye düsündüm...tabii tavsiyelere de acigim

Son düzenleme:
Eger bir daha sizi rahatsiz ederse savciliga sikayet edin.Bu kisi taninan bir unlumu merak ettim sadece

evet herkez tarafindan taninan ünlü bir türkücü..evdeki ilk CDmiz ona aitti:) severek dinlerdim...simdi büyüdük basimiza bela oldu hic aklima gelmezdi...

Son düzenleme:
evet herkez tarafindan taninan ünlü bir türkücü..evdeki ilk CDmiz ona aitti:) severek dinlerdim...simdi büyüdük basimiza bela oldu hic aklima gelmezdi...

Yapacagin basit canim seni rahatsiz etmeye devam ederse sikayet edeceksin.

Kim olduğunu merak ettim ya.
Onun dışında da kesinlikle muhattap olmayın derim ben.

Vay kart zampara! Çok rahatsız ederse babanıza söyleyin.. Usulünce,etkili şekilde uyarır...

Bir de şu ucuz numaralar yok mu! Yok kağıt üstünde evliymiş de yok ayrıymış da...

Son düzenleme:
Kimmiş bu yaa ben de merak ettim
Bence şikayet et gitsin ya da buradan açıkla herkes biilsin rezil olsunn

Konu sahibi onceki bir konusunda devlet memuru oldugunu soylemis, profilinde de Almanya'da yasadigi ve serbest meslek (esnaf) oldugu yazili.
Bu konuda ise organizator gibi bir isi oldugunu ima ediyor.
Ben pek anlam veremedim - sanirim bir kimlik bunalimi yasiyor.

biraz zoruma gitti rahatlamak istedim...utanmadan bide evliyim ama ayri yasiyorum falan diyo ya...sanki metresi olmami bekliomus gibi tövbe tövbe ...sinirime gitti bide neden BEN diye düsündüm...tabii tavsiyelere de acigim
bir daha rahatsız ederse lütfen rahatsız etmeyin,erkek arkadaşım var deyin. etmez bir daha..

kimlik bunalimi diye direkt hakaret edicenize bi önce sorun neden öyle yazmisim? evet bircok isim var ve yurtdisinda calisiyorum. memur maasi malum az aliyorum yoksa gecincemicem. satis yapiyorum vaktim oldukcada medya isiyle ugrasiyorum...bilip bilmeden yorum yapmak kolay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…