böyle bisey yasicagim aklima gelmezdi...öylesine yazayim dedim...

Kesin Bolulu Ramazan Çelik'tir

Zaten o adamı gördüğüm yerde vurucam demiştim, bir kurşun da senin için sıkabilirim

Memurken almanyada yaşayabilip magazincilik yapabiliyorsunuz demek??
Kızlar konu ve karakter "fake"! Haberinîz olsun

Zampara erkeklerin hepsi de kağıt üzerinde evli olurlar zaten.Hikayeleri hiç değişmiyor Mesafenizi korumanız iyi olmuş .

Kızlar bu arada cidden bir çok şarkıcı/türkücünün medya arkası yaşantıları çok rezil.Medya da ciddi ün yapmış kişilerin medya arkasında takıldıkları hatunlar ,sokak da dönüp de bakılacak tipler değil .cidden çok paçoz,kalitesiz kadınlarla takılıyorlar . Sanat camiasının erkeklerinin geneli zaten çapkın ve günübirlik ilişkiler yaşıyorlar ,bunu biliyoruz.Ama o gecelik takıldıkları kadınların ben bu kadar da kalitesiz olduğunu bilmezdim şahsen benim de bir arkadaşım medya da çalışıyor .Medyadan ünlü birinin metresiyle olan fotolarını göndermişti ,resmen şoka girmiştim .Kadının kendisi çok tipsiz , giyim kuşamından zevksizlık akacak kadar ruküş.o kadar kalitesiz ,paçoz birşey ki ister istemez düşünüyorsun " o kadar ün yapmışsın takıla takıla bunla mı takıldın "diye
Neyse... konu sahibi arkadaşım mesafeni koruman iyi olmuş .

Son düzenleme:

ünlüsü ünsüzü 7si 70i erkek sonuçta işte:=) evli birde pislik ya! zaten sen tavrını yapmıssın bizden tavsiye beklemeni gerektircek pek bişey yok aslında:)

Kimmiş kızlar bu adam ya. Kesin Flash TV de çıkan birileri.. her akşam bir programları var. Dünya umrumda değil tarzında..

Erol parlak??
Hem yasli hem evli, tek cocuk babasi. Almanyada da yasamis.. Ve bu turkuyu cok soyler:)))

Cok komik yaa:)) bu yasta biri bana asilicak, valla rezil ederim elaleme. Burda boyle zevk almis havasina hic girmem

Yurtdışında yaşayan kaç tane türkücü var hem de kız babası babamız yaşında??
İsmail YK mı yoksa diyecem de adam genç yaniii
Ama benim aklıma da izzet altınmeşe geldi
Bir de hakkı bulut'un biraz çapkın olduğunu duymuşluğum varr hiç ummam amaaa :26::26:

konu sahibesi attın ortaya bi iddia meraktan öldürdün burda kaçımızı birden
hayır gelip cevap da yazmıyosun yok o değil gibi havada kalıyo bizim tahminler
dilberay ablanın parmaklıklı bi programı var ordaki krolardan biri mi?

Çok bilinen ünlü bir türkücü diyor kesin bildiğimiz biri bence o flaştakiler gibi değil. Benim aklıma ilk Mahmur Tuncer geldi sonra Latif Doğan, Mustafa Keser, Orhan Hakalmaz çıkıyor o türküyü yazınca googlea, başka da İzzet Altınmeşe, İzzet Yıldızhan yani başka da şu ara öyle çok meşhur olup tvlerde kim var ki türkücü, yaşı geçkin olan.

Son düzenleme:
Ver elini dostum
Aslında esprı olsun diye yazmıştım.
O amca çok yaşlı ya öyle internetten felan anlamaz.
Anlar mı ki:2: :2: :2:

ayy kımse okısı cok merak ettım ama yorumlardakı tahmınler cok komık ya senınkınde koptum zaten canımmm hıc bellı olmuyorkı kımden ne cıkacagı ...

Aklima niyeyse kahtali amca geldi ama aynen yorumlar cok komik.
Bu konu sayesinde tanimadigim erkek turkucu kalmayacak

Benimde aklıma Mahmut Tuncer geldi
Ya böylede olmuyor konu sahibi yaa insanları zan altında bırakıyoruz

sanatcilarin cogu pislik. kendilerini bisey sanip yasina basina bakmadan tüm kadinlarin onlara ilgi duydugunu zanneder cogu. gercekten de hele ki medyada calisan biriseniz isiniz zor cünki sürekli bu tiplerle ugrasirsiniz. hele ki cok güzel ve alimli bi bayansaniz pesinizi birakmazlar. arkadas isim vermemis cünki bu karalama kampanyasi zannedilebilinirdi. bence iyi yapmis isim vermemekle. evet belki merakta kaliyoruz ama tüm sanatcilardan bekledigim bi davranis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…