- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi canevimden
-
kimlik bunalimi diye direkt hakaret edicenize bi önce sorun neden öyle yazmisim? evet bircok isim var ve yurtdisinda calisiyorum. memur maasi malum az aliyorum yoksa gecincemicem. satis yapiyorum vaktim oldukcada medya isiyle ugrasiyorum...bilip bilmeden yorum yapmak kolay
arkadaslar, ben yeni birinden ayrildim ve isim geregi (medya) cok insan taniyorum...sanatci politikaci vs. yani bu dünyada insanin nasil harcanabilecegini bilyiorum cünki yillardir bunu icinde bulundum...yinede cok fazla samimi olmadim öyle kimseyle. Hayran oldugum sanatcilarda var ama bazilarinin nasil tipler oldugunu biliyorum ve sirf sarkilarini dinlerim. Arkadaslik sitemde bircok sanatci eklidir...bir gün yine bi program yapan türkücüden yaptigim is icin bir tesekkür geldi ve beni ekledi, bende aldim.canli yayinda size tsk edecegim bide türkü yollaycagim ne istersiniz diynce bende ona tsk edip gerek olmadigini zaten tsk ettigini söyledim. yinede canli yayinda bi jest yapti...programlardan gelince hep bana yazardi nasil gectigini anlatirdi vs.bu sanatci evlidir ve benim kadar kizi var. aklimdan kötü bisey gecirmedim hem babam da taniyor, bilyiorda konusdugunu benimle ona söyledim...öyle böyle derken (hic samimi konusmamiz olmadigini belirtmek isterim) bana asilmaya basladi. hep aklimdasiniz szi aklimdan cikaramiyorum vsler basladi...hep beni düsünüyormus...genc ve alimli bir kizim ama evli bir adamin bu derece de yakinlasmasini istemedigimi dedim. numarami isteyincede vermedim ama bu sefer daha bir pesimi birakmadi. simdi ögrenmis bi tanidikdan ve hep arayip duruyor...babam yasinda adam ya...yine konsuayim sununla diye düsündüm ve ona umut vermek istemedigimi söyledim...yeni tanisiyoruz ama yoo sadece samimi olmak istiyorum gibisinden biseyler söyledi...inkar etti yani benden böle biseyi istedigini ve ruhunun hep genc kaldigini ve karisindan ayri oldugunu söyledi. kagit üstünde evliymis falan fistan sanki cok umrumda ya...bende ynede umut vermek istemedigimi belirttim ve bu sekilde sohbet ilerlerse onunlabidaha konusmayacagimi da belirttim...benim sanatci olduguma bakma lütfen gercekten cok dogal bi insanim ve sizi de aklimdan cikaramadim dedi...ben ise onu hayrani gibi sevdigimi belirttim...
insanin hayatta ne tuhaf seyler geliyor ya...ama gercekten bi insan sirf meslegi sayesinde herkezi tavliyabilceni saniyorsa kusura kalmasin ben kendimi kimseye kullandrtmam kim olursa olsun...isterse cumhurbaskanini oglu olsun cokkkk ta tinnnn
konu sahibesi attın ortaya bi iddia meraktan öldürdün burda kaçımızı birden
hayır gelip cevap da yazmıyosun yok o değil gibi havada kalıyo bizim tahminler
dilberay ablanın parmaklıklı bi programı var ordaki krolardan biri mi?
benımde aklıma o geldı
Ver elini dostum
Aslında esprı olsun diye yazmıştım.
O amca çok yaşlı ya öyle internetten felan anlamaz.
Anlar mı ki:2: :2: :2:
Benimde aklıma Mahmut Tuncer geldi
Ya böylede olmuyor konu sahibi yaa insanları zan altında bırakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?