- Konu Sahibi asli89asli
-
doktora gıttım fbrokıst oldugunu soyledı sut kanallarında genısleme var dedı 6mm kadr bısı bunun buyumesını beklememız gerekıo kucuk bı amelıyatla alırız antbytk kullanma bu surecte ve sakın hamıle kalma dedı sımdı 15 gunde bı ultrasnografı cekılıyo buyume kuculme varmı dıye bakılıyo bu bydayken bıyopsı bıle yapamam dedı nolcak cok merk edıyorum
Merhaba!oncelike cok gecmis olsun diyorum.korku ve endiseni anlayabiliyorum.bende hayat boyu bu endiseyi tasidim,tasiyorum.benim goguslerimdede kist ve agri oluyor herzaman.2 kere ameliyat oldum gene tekrarladi. Bende agri ve sertlik oluyordu.hic kan ve akinti gelmemisti.icin rahat olsun diye baska doktorlarinda fikrini al bence.en azindan tedavinin dogrulugundan emin olursun.emzirme isini dert etme.2 ameliyattan sonra 2 kizimi 2 sene emzirdim.icin rahat olsun bu konuda.
sanada gecmıs olsun canım yaa ama tekrarlıyo olması kotu ne zamana kadar devam etcek bu bole allah sıfa versın bakalım benıde bole bı asama beklıo bılıorum pekı merak edıyorum amelıyatı nasıl oluyo agrılımı gecme suresı ne kadar suruyo.. benım dıger doktrlara grunsem bı asama olmucak en azından sımdı kasım 1inde gtcem tkrr ultrsngrafı cekılıcek buyume varmı kıstte dıe ondan snra baska doktrlara grunsem dıyorum yanls mı dusunuorum acaba
mrb kızlar yaklasık 1 aydr sağ gögsumden kan gelıyo 3 yıllık evlıyım ve bebegım yok bılgısı olan var mı?:18:
Biyopsi almasına gerek yok. Doğrudan ameliyata alınabilir. Ameliyat sırasında dokudan parça alınıp patolojiye gönderilir. Frozen denilen tetkik yapılır ve ameliyatın seyri belirlenir.
Önerim bir an önce büyük bir hastanede (bence mutlaka üniversite hastanesi olmalı) meme cerrahisinde yetkin ikinci bir genel cerrah bulmalısın. Şu anda gittiğin öyle bir hekim bile olsa alternatif görüş almak için ikinci bir cerraha daha ulaş lütfen.
Canım yaaa doktora gitmedin mi hiç.Bu anlattığın öyle yutulur vede hafife alınır birşey değil ki.Allah korusun hastalık sahibi olsan bile erken teşhiş çok önemli.Lütfen acilen doktora gidip bizide merakta bırakma.Güzel haberler ver bize.
Amacım seni korkutmak değil ama bu durumda hafife alınacak birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?