böyle bişi yaşayan var mı?

bnde cevabı anca gordum sende kusura bakma canım:) bu arada ufakta olsa korkuorum cunku daha onceden bu kadar hastane ıslerıyle yakınlasmamıstım umuorum bole buyk selerle ugrasmam cunku psıkolojısı cokuo tamamen ınsanın ılac tedavısıyle flan hallolur ıns dıorum yanı su asamada antıboytık falan kullanma dedı bklıorum onumuzdekı hafta gıdıp baktrcam ıste umarım bı sonuca varılır cunku hıc bısı yapmadan beklemekte cok acı

canım sanada cok gecmıs olsun yaa gercektende korkunc bısı bole bısıyle karsılasmak bnm kndılıgınden gelmıo ancak sıktıgımda bı ıkı damla gelıo hergun denesem her gun gelıo doktr sıkmamamı soledıgı ıcın zorlamıorum ama aklım hep orda gelırmı yogunlastımı falan dıye banada kotu huylu bısı yok dedı yalnız hasta gogusumun uzerınde daha onceden hıc olmayan svılce gıbı bısıler cıkıo sıktıgımdada sadece kan gelıo sımdı benı buda ayrıca meraklandrmaya basladı daha 23 yasında oldugum ıcınde farklı selerede sokmak ıstemıyolar regl donemınde tas gıbı oluyo goguslerım agrısına dayanamıorum dıyebılırım zaten goguslerım 90 ve cok sert tamamen patlıcak gıbı damarlarım cıkıo snınde boyle sıkayetlerın oluyomuydu?

bahsettiklerinin hiçbirini yaşamadım...benim kendiliğinden de akıyordu,sıkınca da...geçti şükür...yaşımdan dolayı beni de mr-mamografiye sokmadılar...adet döneminde yaşadığın dolgunluk hissi normal ama...dr bişey yok dediyse için rahat olsun,onlar daha elle muayenede teşhis koyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…