böyle boşanma modeli yokkk!!!

jasmindgrsy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
332
6
46
İstanbul
bugün eşimin avukatı aradı , konuyu bılenler bılır de, bılmeyenler ıcın ozet gecıyorum..kendileri bana hıc danısmadan dava acmıslarsı hıc sesını bıle duymadım, annesıyle bırlkte sağolsunlar..neyse benden tazmınat ıstemıs dugun masrafı yapmış anlaşamıyormusuz falan.. tamam ıyı hoş dedık bende saldırdım tazmınat ıstedım onun 5 katı kadar, ve bana yaşattıgı şiddet hakaret herşeyi ortaya doktum ifademde, demekkı anladıllarkı davayı kay edıcez paşamın avukatı aradı davayı geri çekelim anlaşmalı bitsin bu iş diye,,, yanlız dıkkat hala esımle bırkez bıle konusmadık.. sımdı buna mı takıldın dıceksın de, ınsanın bukadar kotu tepkıler sınırını bozuo,, bende avukatımla konustum ve davanın peşini bırakmıycaz dedı,, evet brakmıyorum...gozyaslarımın acılarımın bedelını soruyorum... 2 ay agladım hıc susmadan, artık ağlamıyorum da, dogru adam degılmıs, yazıkkkk!!!!! yazıkkk !!!! bugun ona ılk defa mesaj attım dedımkı senın derdın cebınden cıkacak para bende hala ofkelısın duzelır falan sanıodum salakmısım bu ıs bole bıtebılır umrumda degıl dedım, ancak dedım unutma senın de bırgun kızın olursa o da yuzustu kalırsa anlarsın, hakkımı helal etmıyorum yansın ıcı ya,, sadece benım kadar dunyası yıkılsın, guvenecek dal bulamasın dıyorum kıZgınım cok!!!! işste bukadarmış benciller bunlar hani her zorlukta yanyana olucaz ya yalan yalan!!!! dilerim ben yada burda başka canı yanan herkes hakettiği mutluluğu bulsun, tecrubelerime gelince aslaaaaa bır erkeğe muhtac olmayın, asla bır erkeğe guvenıp hayatınızı karartmayın, işinize sahip cıkın, bunları yapamıyorsanız zaten guvenınız yoktur ve ne olsa susarsınız ve aılenızın de gucsuzluğunu asla kımse bılmesın,,,, eşim demeyın arkadaslar , guvenmeyın, dusmanınızın yapmayacgını yapıo bunlar, adam hevesını aldı gıdıo sağolsun, ben 29 yıl evlenmedım , evlilik nıyetımde de yoktu, benım dış gorunuşum ıyıdır benı cok ısteyen oldu, ben allahtan hayırlısıııstedım, ama nısanlıyken gordum bunun manyaklığını, asıgım dedım evlenınce gecer dedım, gecmezmıs bılemedım, evladım olsun ıstedım, hamıleyken sıddet gordum, evladım 2 gun sonra dustu, annelığı de yasayamadım, evliliği de,,, ama Alllah bana daha guzellerını verır ınanıyorum ama ona okadar ah edıyorum ki,,, hergun gozyası doksee anca rahatlarım, kötü birimiyim suan evet , artık kötüyüm, düşürdüğüm evladım duacım olsun, erkekti biliyordum, hissedıyordum,oğlum rabbımın katında yediği dayaktan düştüyse rabbime verilecek buyuk hesabı var onun, ben anne olursam bırgun herzaman bir evladımın daha oldugunu unutmıycam, suan cok ağlıyorum sankı dolmuşum dolmuşum susamıyorum, gözlerimize bakıp soledikleri sözler bukadar basit olamaz, heryer kız dolu, gitsin evlensin ya, verdiğim sevgiyi degeri bır kişiden görür umarım, görmesse acımam, zaten o zamana da gecer kızgınlığım,,, dua edın bana yıkılan hayallerım en yakın zamanda hayırlısıyla kurulsun

Bende aynen senın yasadıgını yasadım ben en kısa surede yenı evlı ıken boşanacağımı bile bile çocuk aldırdım ya ben ne yapayım bana dedıler çocuğu aldırdın günahı sıze dıye ama ben şiddet gordum sorumsuz bır eş mutlu etmeyen psikolojik sorunu olan bir eş ben buna guvenıp nasıl bır hamılelık donemı geçirecektim korktum şiddetten ondan aldırdım.Gunahıda ona herşeyi ona Rabbım gordu gozyasşlarımı çabamı emeğimi o para peşinde koşup iftiralar attı davamda ben gerçekleri yadım davamda o diretti ben yıpranmaya başladım kestirip attım onlar gibi çirkefleşip acılarıma acı katamazdım daha fazla zaten aylarca ağlamıştım ve Allahıma havale ettım beddua etmedim işin ucunda kendı istikbalım vardı Allaha bıraktım ve gün yüzüne çıktım.Onlar ettiğini bulacak bir yetimin hayatıyla oynadılar.Allah çok büyük Allah doğru kulunun yanında olur bunu unutmam.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ZARARDAN DÖNDÜK RABBİM GÜZEL KAPILAR AÇACAK BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM BAŞKA ÇARE BIRAKMADILAR.HERŞEY GÜZEL OLACAK KADRIMIZI KIYMETIMIZI OLAN SEVGMIZI BILECEK ANLAYACAK TAŞIYACAK BİRİ ÇIKACAK İNŞALLAH ..RABBİM ÇOK BÜYÜK

Benim burdan yeni evleneceklere tavsiyem son ıkı uc senedir yapılan evliliklerde çok çabuk annenın evıne git eşyalarını tıpla git hadı boşanalım diyen koca şiddete başvuran koca hastalık gıbı dolaşıyo erkeklerde bız kadınlarda ağlaya ağlaya istemeye istemeye boşanıyoruz verilmiş sadakamız varmıs dıyoruz belkı bızze ders oluyor gerçekleri gosterıyor hayat..sakın evlenmeyın iyi tartın rol yapmayın tavrınızı koyun sevgı için isteklerini ertelemeyın olmuyorsa olmuyordur işine gelirse seviyorum diye mantığınızı öldürmeyin sevmek acı çektirmek değil uyum olmalı önce .erkekler bu kalıptan çıkmamamıs bakıyorum herşesın boşanma sebebı ve evlilik süresı aynı herkes aynı seyi yasıyor veba gibi birşey olmus kımsenın kımseye tahammulu yok özellıkle erkeklerde ve erkek aılesınde ben duygusu ego çok hakım hep her zamankı gibi cefakar kadın gözü yaşlı olan kadın.evlenmeyın arkadaşlar kendı hayatınızın sultanı olun

3 ayda 5 ayda boşananlar o kadar arttı ki artık 2-3 yıllık evlilikler bana uzun gibi gelmeye başladı, dün 6 ay oldu benimde, vay be dedim 6 ay çok geldi gözüme, yazık, annem 28 senedir evli teyzem 33, 50 yıl devirenler var, bu sosyolojik bi problem araştırma konusu olur,kadının çalışma hayatına daha çok katılması mıdır, annelerin oğullarını ağam paşam diye pohpohlamaları mıdır, erkeklerin evliliğe elverişli olmayan bünyeleri midir sıkıntı bilemiyorum, sanırım hepsi, kadınlara düşen kaçarak evlenme işinden vazgeçmek, birlikte oturmayı gündeme bile almamak, ondan kısayım bundan kısayıp diyip hevesli görünmemek,evlilikte erkeğin sorumluluklarını da sırtlamamak

Allah sabır versin evlat ister bi günlük olsun ister 30 yaşında acısını Allah yaşatmasın kimseye çok üzüldüm durumunuza Rabbim inşallah tek celsede kurtarır o kişiliksizden sizi...
şiddet gördüğünüze dair rapor felan vardır umarım elinizde dava esnasında yardımcı olur

boşanma her geçen yıl artıyor tüm dünyada. benim lisans tez konumda boşanmaydı. ve araştırmalarımda görmüştüm ki, çağcıl insanların en büyük zaaflarından biri "tahammülsüzlük". kadın da erkek de eskiden olduğu gibi tahammül sahibi değil. kadının çalışma hayatına girmesi boşanmanın nedeni değil sadece hızlandırıcısı. yani bana göre işi olmadığı için evliliğini sürdürmeye çalışan ancak ruhu ve bedeni evlilikte olmayan kadınlarla, boşanmış kadın arasında hiçbir fark yok. işin içine şiddet, hakaret, çok eşlilik girince diyecek bir şey kalmıyor elbette...ancak insanlar kolay vazgeçer oldu her şeyden. bir de son zamanlardaki gözlemlerimde şunu farkettim. çiftler evlenirken kafalarında soru işaretleri olduğu halde evleniyor ve evlenince geçer gibi saçma bir görüşe kapılıyorlar. halbuki kişilik denen yapılanma asla değişmez. ufak esnemeler olabilir ama değişme olmaz. benim burdan evlenmek üzere olanlara bir tavsiyem var. lütfen kafanızda soru işaretleri varsa evlenmeyin. çünkü o soru işaretleri evlendikten sonra şiddete, hakarete, aldatmalara, kayınvalide dertlerine dönüşüyor. sevgiler..

merhaba tatlım..gercekten yasadıkların cok acı..allahım sana sabırr ve karsına senı gercekten sevecek bırını cıkarsın ınsalah...
ama once sakın oll hayatını bır duzene koyy..esın denılen adamda elbet cezasını bulurr sen merak etmee...

bende çok üzüldüm yaşadıklarınıza allah yardımcınız olsun, bir an önce toparlanıp hayatınıza devem edersiniz inşallah

Çok doğru söylediklerin
Yaşayan birinden bu öğütleri duymak daha etkili olmalı genç kızlarımız için
Az önce bi konu okudum tepem attı

Ailesi okutmuş öğretmen olmuş
Ama nişanlısı çalışma deyince 'tamam' demiş hanım kızımız
Eee o zaman niye okudun ki ?

Çalışmak kadar güzel birşey yok
Özellikle kaıdnlar çalışmalı ki kimseye boyun eğmek zorunda kalmasınlar
Herkesin ailesi babası vs. sağ ya da arkasında olmuyor ama istersek kendimiz brişeyler başarabiliriz
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok..
Artık devir değişti erkeklerden de bi farkımız yok, hatta fazlamız var eksiğimiz yok..
Şu erkekleri tepenize çıkarmaktan vazgeçin bi gözünüzü seveyim..

Allah yardımcın olsun canım aynı hisleri paylaşıyoruz. Açtığın başlığa itiraz ediyorum bu yüzden aynı modelden bende de var. İnsan birşey yapamayınca böyle 1-2 aylık evlilik için günahıma girdi diye içi içini yiyor.. Ama senin bir durumun daha var ki çocuğunun da günahına girmiş adam.. Ben de yıllarca hep hayırlısını istedim, sen de istemişin. Demek ki Allah böyle takdir etmiş, hayırlısı buymuş diye düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. He yediremedim hala ama Allah görüyor. Sen de sık dişini, gitsin anasının dizinin dibinde otursun sana koca olmaz ondan belli. İçini rahatlatır mı bilmem ama, Firavun'un hayatı boyunca hiç başı ağırmamış. Allah duasını yani sesini duymak istemediği kuluna sıkıntı vermezmiş. Bizi duymak istedi demek ki :) Kalk ayağa yoluna bak. Allah karşına daha iyisini çıkarır inşallah sen de mutlu olursun.

Bu arada çalışmakla ev hanımlığıyla bunun alakası olduğunu zannetmiyorum. Bizim görevimiz evle ilgilenmek, çocuk büyütmek. Onların görevi de bize bakmak. Evlenirken emanet diye alıyorlar bizi. Canları çıka çıka da olsa bakmak zorundalar. Akşam eve geldiğnzde ikiniz de ayaklarınızı uzatıp dinlenmiyorsunuz sonuçta. Siz hem dışarısı hem içerisi hem çocuk hem koca hem kaynanası bilmem neysi.. Haksızlık bu. Bu yüzden olduğunu zannetmiyorum yani.

Bu arada devlet bu işe bi el atsın ya. Test yapsın bu erkekleri. Anacı olan erkeklerin kordonlarını kesmesinler..

Icim doldu okurken,su anda ne yasadiklarini ,nasil bir ruh halinde oldugunu cok iyi tahmin edebiliyorum..anlattiklarinin benzer olaylarini 8 yil once yasadim ben,,ah ah keske okumasaydim eskilere gittim birden,hele bebek olayi,aynisini bende yasadim,,halen aklima gelir icim burkulur kahrolurum..bu serefsizler rabbime ve o gunahsiz yavrulara ne hesap verecekler...hepsini allahim bildigi gibi yapsin,,ah be arkadasim aglattin beni ...kib

paçası tutuştu tabı....baktı paralar elden gıdecek..hadı bakalım..sakın gerı adım atma
bu arada bır daha mesaj atma. o mesajları bıle aleyhınde kullanabılır boylelerı...aman dıkkat arkadaşım

çok üzüldüm yaşadıklarına keşke o şiddetten sonra polise verseydin de şimdi hapisteydi deyyus çocuğun düşmesine sebep olmuş Allah belasını versin aşağılık mikrop bir de utanmadan tazminat mı istiyor erkeğin o.... su böyle oluyor işte kurtulduğuna şükret canım daha gençcin kocaman bir ömür var önünde çok mutlu olacaksın

hepinize ayrı ayrı teşekkürler... çok canım yanıyo, ama hayırlısı bu dıyorum... butun hayallerımın ıcıne eden adamın butun hayallerı yıkılsın... ben ne hale geldıgını duyayım sıze de duyurucam burdan... bagırıcam beter olsun dıye... gözyaslarımın hepsi icin tek tek canı yansın dılerım... beni yaktı birdaha kimseyi yakamasn dıye davamı gerı cekmıyorum... surunsun.,. sevıyorum dıye ettıgım cektıgım ezıklıgı bırdaha yasatmam kendıme...

çok zor Allah kimsenin başına vermesin böyle durumları Allah yardımcınız olsun tez zamanda bu durumdan kurtulursunuz inş. üzülmeyin sadece Allah a sığının bol dua edin dunyaya geliş amacınızı hiç birzaman unutmayın doğru yolda ilerleyinki Allah ın izniyle Rabbimde size hayırlı kapılar açsın inşallah.. sabrın sonu selamettir..

sağol cecem duadan başka bişi yapmıyroum...allahımdan gelene amenna... nasip boleymiş ... eminim ki kariıma gerçekten seven biri cıkıcak ve cok mutlu olucam... cok ınanıyorum..cunku cok cıle cektım 5 ayda...Allahımdan başka kimsem yok.. aielm dostlarımda var cok sukur... en onemlısı yenı bi işim varvartık... hayalini kurdugum gerçek oluyor... cafemm var benım artık..temızlığını yaptım bugun:))) bıtık durumdayım..:))pzt açılış...rabbım bı kapıyı kapayıp diğerini açıyor, çok şükür,, çok hırslıyım..kımsenın elıne bakmam artık...

aglama hayat bu sınav ıste,, hepimizin gideceği bir karış toprak. orda alırız hesabını aglama sen...bebeğim olur umarım bigün en çok ona yanıo ıcım. anneydım ıste en sonunda..cok severım ben cocukları.. ama ıyıkı olmamıs rabbım korumus almıs evladımı... onlar bızım duacımız olsun... ıcı yanan sussun... yakan da yanacagı dunu beklesin demiş mevlana... bekliyorum.. sende bekle.. rahat ol..

merak etme canım...arada kotu oluyorum.. işimi kuruyorum şimdi hemde beş kurussuz rabbım yanımda... o calısamıyormus duydum param var dıye hava atıodu ben unıversıte mezunuyum parasını konusuodu.. dur bakalım daha neler olur.. gun gelır devran doner..ben cafe açıcam arkadasım.. bugun teslim aldım temıLıgını yaptım.. inş hayırlısııyla hallederım.. cunku benı ısımden cıkartmıstı.. kıskançlığından.. sana bakarım ben dıye..ole olmuyormus... ınanırmısım bırkez aramadı..CUNKU YUZU YOK ARAYAMAZZZ ne acı dımı.. utanıyosa tabı.. bu dunyada guven verıp yarı yolda bıraktıgın ınsanın sadakasını ıkı dunyada veremessın demişler... helal degıl hakkım..rabbım bana duyursun çektiğini...

Sen bir gün aglayacaksin o hep aglayacak, cünkü büyüdkce olgunlasdikca anlicak yapigi hatalari....
Sen dur ve izle...
Bosver ne kadar üzülsende kurtulduguna sükr et gercekden ...
Allah kolaylik ve bol kazanc versin....

Sen bir gün aglayacaksin o hep aglayacak, cünkü büyüdkce olgunlasdikca anlicak yapigi hatalari....
Sen dur ve izle...
Bosver ne kadar üzülsende kurtulduguna sükr et gercekden ...
Allah kolaylik ve bol kazanc versin....

bırtek bunu ıstıyorum... butun kırılan gururum ozaman kalkacak ayaga..ıste ozaman tekrar ben olucam... asağılandım bır telefon edılmeden bosanıyo benden... ruh hastasıydı onun ıcın uzuluyordum.. ne demısler acıma yetıme :)) dayak yedım gıderken agladı yerlere dustu yapamam sensız dedı parçaladı kendını..ıcım sızladı gunahndedım... o banaa acımadı..ranbımde acımasın..ınşalkah arkadasım bırgun duyucam mutlu olmadığnı... benı arıycak dunyanın bır gunu... ve o gun aglıycam mutlultan... dıcem kı sana demıstım yapma dıye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…