- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
çok zor Allah kimsenin başına vermesin böyle durumları Allah yardımcınız olsun tez zamanda bu durumdan kurtulursunuz inş. üzülmeyin sadece Allah a sığının bol dua edin dunyaya geliş amacınızı hiç birzaman unutmayın doğru yolda ilerleyinki Allah ın izniyle Rabbimde size hayırlı kapılar açsın inşallah.. sabrın sonu selamettir..
Icim doldu okurken,su anda ne yasadiklarini ,nasil bir ruh halinde oldugunu cok iyi tahmin edebiliyorum..anlattiklarinin benzer olaylarini 8 yil once yasadim ben,,ah ah keske okumasaydim eskilere gittim birden,hele bebek olayi,aynisini bende yasadim,,halen aklima gelir icim burkulur kahrolurum..bu serefsizler rabbime ve o gunahsiz yavrulara ne hesap verecekler...hepsini allahim bildigi gibi yapsin,,ah be arkadasim aglattin beni ...kib
merhaba tatlım..gercekten yasadıkların cok acı..allahım sana sabırr ve karsına senı gercekten sevecek bırını cıkarsın ınsalah...
ama once sakın oll hayatını bır duzene koyy..esın denılen adamda elbet cezasını bulurr sen merak etmee...
Sen bir gün aglayacaksin o hep aglayacak, cünkü büyüdkce olgunlasdikca anlicak yapigi hatalari....
Sen dur ve izle...
Bosver ne kadar üzülsende kurtulduguna sükr et gercekden ...
Allah kolaylik ve bol kazanc versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?