Böyle de bi saçmalık işte!

enigmas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
151
0
46
İstanbul
merabalarkızlar! bunc dertli insanın arasında benim sorunum belki hafif kaçacak ama fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdi şöyle ki 6 senelik sevgilim biz tanıştıgımızda çok fit spor salonlarından çıkmayan kendine bakan biriydi.Hatta bununla övünürdüm benim sevgilim bakımlı diye.Ama son 2 senedir sporu bıraktı cok kilo aldı göbek yaptı.Saldı iyice yani.bu durumun o da farkında.İnanın agzımdan cıkacak herşeye bozuluyo.onu sararken elim yanlışlıkla göbegine gidiyo okşuyorum hemen geri çekiliyo sen göbeğimle mi oynuyosun dalga geçer gib falan.Birtişört deniyo yüzü asılıyo yakısmadı eritmem lazım su göbei falan diye bütün gün surat asıyo ama bakıyorum aynı gün hapur hupur iskenderler hamburgerler götürüyor.Suratı az önce denediği şey yüzünden asık ama önnde iskender bi güzel yiyo.Anlamıyorum.Ona aylardır anlaştırmaya çalışıyorum diyorum ki hayatım 2 sene önce bayılıyodum senin vücüduna ya kasların falan harika görünüyodun falan.He evet ya öyleydi di mi diyo.Ben de hevesleniyorum niye spora gitmiyosun ki diyorum diyo ki aşkım durumumuz yok gidemem ee baban gidiyo yıllardır diyorum onun yerine sen git diyorum babam yıllardır gidiyo aşkım orayı bırakamaz.Ben de ağzıma geleni saydım zaten ailelerinde bu benimki baba babası evin şımarık çocugu.Düşünün durumları yok sadecde bi kişi spora gidebiliyo ama babası gidiyo evin oglu gidemiyo bu ne saçmalık ya ne dengesizlik ben daha ne diyim bildiğin eski x i istiyorum ben dedim adama yani kendine gel eskisi gibi ol dedim adam biraz olsun umursamıyo bu kız beni artık begenmiyo demekki harekete gecmem lazım demiyo.Sizce ne yapmalıyım?

göbeksiz erkek balkonsuz eve benzermiş canım tabi şaka bi yanada neden bu kadar göbegini takıyorsun çokmu kilolu oldu sevgilin valla ben kocişimi göbekli seviyorum

:) aslında hayır rahatsız edecek kadar göbeği yok ama artık bu mesele onun kilo verme meselesi halini almaktan çıktı ben onun kendisi için hiç bişey yapmamasından ve kararlı olmamasından sıkıldım.Yani o bana saçını şöyle yap çok yakışıyo dedi diye aylarca aynı saçı bıkmadan yapan insanım ama ondan bişey istedim ya gidip biraz forma girmesini o hep bahane buluyo ama bu son söylediği gerçekten sinirimi bozdu babam bırakamaz orayı hayatım yıllardır gidiyo kendisine para veriyorsa yıllardır sana gelince durumumuz yok demiycek dedim.Biraz kararlı ol istikrarlı ol ya!

erkek arkadaşın çalışmıyor mu

derdinde haklısın hepimiz yanmızdaki adam bakımlı olsun istiyoruz ama erkek arkadaşının göbeğini de babasına bağlaman çok garip değil mi? adam çalışmış,kendi parasıyla sporuna gidiyor yıllardır, en doğal hakkı bu :) kimse de karışamaz buna... arkadaşında yarım günlük,onu çok yormayacak bir iş bulup spor parasını çıkarabilir.birçok öğrenci böyle yapıyor.bence parasızlık onun bahanesi..o zaman spora gidemiyorsa senin rahatsızlığını fark edip yemesini azaltabilir. yaş ilerledikçe bazı insanlar kendini salar,sizde de öyle olmuş.

Son düzenleme:

haklısınız ama bu gerçekten ilk değil yani mesela sevgilim kendine telefon alıcak telefonunu yenileyecek hayatım babamınki kırılmıs da o alcak simdi ben sonra aılırım sevgilim kışlık bot alck kendine canım anneminki çok eskidi önce o alsın boşver ben daha kullanırım daha bir sürü şey yetti artık bu kadar fedakar olması onlar da demiyo ki yahu çocugumuza alalım ona yapalım önce diyorum ya çocuk evin babası baba evin çocugu anne de ortada bişey onu anlayamadım. Bahane konusuna gelince evet bence de o hep gitmemek için bahane yaratıyo zaten bu canımı sıkıyo niye benim düşündüklerime isteklerime saygı duymuyo.Ben de bırakıyım o zaman kendimi saçımı yıkamıyım yaglı kafayla geziyim 10 gün.Ama yok ben özenicem hep bakımlı olcam o salıcak gezicek

sevgilin fazla düşünceli ailesine karşı,bu güzel birşey aslında..canm sen kendine saygından dolayı özenli ol,onun için değil.

niye sevgilinin herşeyine karışıyorsun.kendi ihtiyacını kendi düşünemeyecek birisi mi:26:

Sen bu çocuktan sıkılmışsın :)

Herkesin dönem dönem kendini bıraktığı olur.
Sevgilin öğrenciymiş.Öğrencilik döneminde sınav veya stres zamanlarında salıvermeler çok olur.
Ama o yaşlarda toparlanmak da kolaydır.İstese yürüyüş yapar,evde ağırlık çalışır,yine bir forma girer.
Belki bu ara böyle takılmak istiyor.
Zorlarsan ters tepebileceğini düşünüyorum.

Ailesi ile ilgili konular ise onların bileceği iş.Anne babalar önce evlatlarını düşünürler.
Anlattıklarının bir sebebi olabilir veya mazeret olarak söylüyordur.Belki telefon alacak durumları hiç yoktur.
O yüzden önce babam alsın diyordur.Aslında babası da almayacak belki.Evin içinde olanları bilemezsin.
Belki babası spor salonuna yıllık kampanyalı,indirimli üye olmuştur.
Herşeyi sana açıkça anlatamaz ki...

çevremde de görüyorum.anne babalar çocukları için hayattan vazgeçsin isteniyor
yok efendim onlar yaşlışmış paraya ne ihtiyacı varmış,yok efendim onlar yaşlanmış eskilerle de idare edebilirmiş.zaten o yaşlara kadar çocukları için çoğu şeyden mahrum kalıyor.bırakında çocuklar büyüdüğünde kendilerine baksınlar

koskoca adam olmuş sevgilisi bile var, bi de spor parasınıda mı babası versin
tabii ki kendi gidecek adam, sanki yiyecek yemekleri yokmuşta babası kendi yemiş oğluna hiç vermemiş gibi konuşmuşsun
bi zahmet sabahları koşsun, mekik çeksin, illaki spor salonuna mı gitmek lazım
oğluna cep harçlığı verdiğine dua et, bu sayede gezip dışarıda yemek yiyebiliyosunuz, cep harçlığıda vermeyebilirdi gezmesi için, vermek zorunda kesinlikle değil, hem okuyup hem çalışan bi sürü genç var
valla yarın bi gün evlenmeye kalkarsanız olacakları merak ettim, şimdiden böyleysen

Son düzenleme:

Düşüncelerimi mi okudun ne sonuna kadar katılıyorum bu yoruma . . . Spor sadece spor salonunda olan bir şey değildir arkadaşlar illa para bayılacak bir şey değildir hea sen kas istiyorsan o ayrı konu. ama kilo vermek basittir. boğaza dur demek yeterli . birde neden babası versin onun spor parasını koskoca adam olmuş bence de ya da çok istiyorsan sen yardım et maddi olarak şaşırdım doğrusu

memnunda olmuyolar ki egemcim yine eksikler yine memuniyetsizler, şehirli modern aileler ataerkil değil çocuk erkil olmuş malesef

Son düzenleme:
memnunda olmuyolar ki egemcim yine eksikler yine memuniyetsizler, şehirli modern aileler ataerkil değil çocuk erkil olmuş malesef

daha hamilelikte başlıyoruz çocuk için yaşamaya.doğduktan sonra da her şeyimizden kesip o yesin,içsin büyüsün diye uğraşıyoruz.
o kadar çok kişi var ki sadece çocuğu için yiyecek ve meyve alıp kendileri kuru ekmekle de olsa karın doyuran,aman ondan mahrum kalmasın ,aman bundan mahrum kalmasın diye hayatımızdan vazgeçiyoruz neredeyse
ama yaranılmıyor işte.aslında kendimiz üzüleceğimize biraz çocuklarımızı üzmemiz gerekiyor galiba.biraz yokluğu öğrenmeleri gerekiyor

benim bir arkadaşım var.2 kız 2 erkekler,kızlar evlenmiş,erkekler içinde bahçeleri içine 2 tane çok büyük olmasada 2 oda salon evler yapmışlar.oğlanları evlendirip oraya yerleştirdiler.kendi evlerinin üstüde müsait.dediler ki,isteyen üstümüze kat çıksın otursun.....bu anne baba emekli olunca önce hacca gittiler.daha sonra da turlara falan katılıp gezmeye başladılar.arkadaşım annesine babasına kızmaya başladı.gezeceklerine neden üstlerine kat çıkmıyorlar diye.arkadaşımın bu davranışı bana yanlış geldi.zaten evlatlarını evlendirmiş,iyi kötü başlarını sokacak evde vermiş.daha neydi bu yaptığı anlamadım.sanki yapılanların çok kıymetini biliyorlar da

öyle malesef, 40 dedinmi ölsün zaten anne baba çok bile yaşamışlar, hele gelindi damattı torundu, aileye sonradan katılanların ana babanın parasınına gezmesine cartına curtuna karışması yok mu!!! allah başımıza vermesin diyelim egemcim
:13:

allah iyilerle,iyi düşüncelilerle karşılaştırsın hepimizi inşallah

Koca adam olmuş sürekli babasına gidip beni spor salonuna yazdır, bana telefon al, bana ayakkabı al mı diyecek? Küçük çocuk mu o? Bide erkek adam gururuna dokunmaz mı böyle şeyler hiç düşünmedin mi bunu.. Para konusuna sen karışma bence o evin içini bilemezsin sonuçta. Durumları yoksa part time çalışması lazım erkek arkadaşının öğrenci diye her şeyi babasından bekleyemez o yaşta.

Genç insanın kilo vermek için spor salonuna ihtiyacı yoktur ki. Abur cuburu kessin düzenli beslensin hemen kilo verebilir. Bence sizin biraz anlayışlı olmanız lazım ona karşı. 6 senedir birlikteymişsiniz, çok güzel. Ama artık ondan sıkılmaya mı başladınız ne?

Spor yapmak için illa spor salonuna gitmek gerekmiyor,evde de yapabilir... Ayrıca her bütçeden insanın gideceği salonlar var.Kendine göre günlük çalışabileceği bir yer bulabilir isterse..Gitsin dolaşsın..

Belki başka sorunları var kafasına taktığı o yüzden salmıştır..

Ooooo sen cok erken baslamissin.

Yahu adamin kendi kazandigi parayla kendine ya da karisina aldigi telefonun hesabini mi soruyorsun.

Sana mi soracak koskoca adam parasini nasil harcayacagini?

Kazik kadar adam olmus sevgilin de gitsin calissin .

Hem bunu dert eden de o degil sensin ne garip.

Git bi de lokmalarini say; anasi babasi yiyip seninkini ac birakiyorlardir belki.

Üffff valla cok yapmacik duruyor; su adamlara annelik yapmaya soyunmayin; herkesin bir annesi var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…