Siz benim neyi merak ettigimi en basta anlamamissiniz ki ben mesaj atcak mi atmicak mi diye merak etmiyorum ki bu kadar dusmanca davranan biri zaten mesaj atmaz onu da gayet iyi biliyorum
1 ay arayıp sormayan insana mesaj atmanız saçma olmuş ayrıca tutup neden kampüste onun önünden geçiyorsunuz ki özelliklr egoist bir tip belli ki niye dert ediyorsunuz bitmiş gitmiş işte istese mesaja öyle cevap vermezdi silin umursamayın gitsin hayatınıza bakın
1 ay arayıp sormayan insana mesaj atmanız saçma olmuş ayrıca tutup neden kampüste onun önünden geçiyorsunuz ki özelliklr egoist bir tip belli ki niye dert ediyorsunuz bitmiş gitmiş işte istese mesaja öyle cevap vermezdi silin umursamayın gitsin hayatınıza bakın
Bende insanim yani tabi ki merak ediyorum niye dusman gibi davrandigini. Aramizda kotu bisey yasanip bitmiş olsa bu davranisinin nedenini bildiğim icin merak etmem ama bi insan durup dururken dusman olmussa ki normal bi arkadasimsa bile merak ederim
Sürekli sebebini merak ediyorsan o çocukla senin iletişim tarzından hoşlanmamış olabilir. Seni seven çocukla yani. Belki hakkında "aman her erkeğe yüz veriyormuş kalsın" diye bile düşünüyor olabilir.
Bunun dışında da olgunluktan uzak dengesiz ne istediğini bilmeyen bir erkek olabilir. Başka da ihtimal yok bence.
Evet bak bunu daha once baskasi da soyledi bana. Mesafeli bi yapim var insanlar bunu ego zannediyo halbuki alakasi yok. Keske daha sicak bi insan olabilseydim
Amaan ne kafa yoruyorsun klasik dengesiz erkek modeli işte.
İlişki istemiyorum demeler
Sonra siz ordan geçerken laf atmaya çalışmalar
Bakmalar ama umursamaz haller
Böylesine kafa yoracağıma oturur ajdar klibi izlerdim daha dolu zaman