peki sizi aramayacakmış o aramayacağına göre görüşmeyeceksiniz konu kapanmış. siz neyi merak ediyorsunuz pekiSiz benim neyi merak ettigimi en basta anlamamissiniz ki ben mesaj atcak mi atmicak mi diye merak etmiyorum ki bu kadar dusmanca davranan biri zaten mesaj atmaz onu da gayet iyi biliyorum
1 ay arayıp sormayan insana mesaj atmanız saçma olmuş ayrıca tutup neden kampüste onun önünden geçiyorsunuz ki özelliklr egoist bir tip belli ki niye dert ediyorsunuz bitmiş gitmiş işte istese mesaja öyle cevap vermezdi silin umursamayın gitsin hayatınıza bakın
peki sizi aramayacakmış o aramayacağına göre görüşmeyeceksiniz konu kapanmış. siz neyi merak ediyorsunuz peki
Hepsi aynı diyorsunuz yani :)Baya değişik, görmediğim bi erkek fotoğrafı göreceğim diye geldim... Gidiyorum.
Sevecek olan insan öyle de seviyorum. Senin o mesafeli yapının arkasını da görebiliyor. Sen kendin ol.Evet bak bunu daha once baskasi da soyledi bana. Mesafeli bi yapim var insanlar bunu ego zannediyo halbuki alakasi yok. Keske daha sicak bi insan olabilseydim
manas destani gibi uzun ve karmasik sanirim o yuzden anlamadim neyse fikir veren olur muhakkak bol sans
tesekkur ederim ama gercekten o kadar uzun ve karmasik ki sonunu okurken basini unutuyor insan o yuzden yorumu siz guzek hatunlara biraktimHahaha çok güldüm ya çok içtensiniz
Amaan ne kafa yoruyorsun klasik dengesiz erkek modeli işte.
İlişki istemiyorum demeler
Sonra siz ordan geçerken laf atmaya çalışmalar
Bakmalar ama umursamaz haller
Böylesine kafa yoracağıma oturur ajdar klibi izlerdim daha dolu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?