- 16 Ekim 2022
- 21
- -29
- 16
- 36
- Konu Sahibi Ummuu Salih
Eşimle mantık evliliği yaptik ,ilk başlarda nasıl farklı düşuncelere sahip olduğumuzu biliyorduk. Lakin dinimiz,inancımiz açisindan bir olduğumuzu duşündük . Her ikimizin ailesi dinden uzak olduğu için. Zamanla dini bakışlarda da farklılik oluştu. Bazı konularda ben kendi fikrimi soylerken ona karshi ciktigimi, asi olduğumu söyledi hep. Sanki bunun için bana kinli hale geldi. Nə dersem ne yaparsam yaptigim hər şeyde bir ayriştirma içerisindedir. Hatta 3 çocugumuz olduğu için ,4 cü çocuk olmasını istemem dedi bir keresində. Halbuki, bir kadının fitrati bunu talep eder,hele hic bir problem yoksa doğurmasi ən dogal hakkıdır. Benim onun çocuk istememesi değil de, sanki asıl niyyetini benden gizliyor gibi geliyor bana. Sanki, içinden bir ses buna imanı yetiyor,lakin benden olmasını istemiyor. Çünki, defalarca tartismamizda Allah bizim aramızı ayırsın diye beddua etmişligi vardır . Ve korunmamiza rağmen şimdi hamileyim. Ona söylemek bile içimden gelmiyor....ilk günlerde ben de istemedim ögrendigimde,lakin sonradan tevbe ettim. Sonuçta onun imansız yanaşmasina ortak olmak istemedim...