Kirada otursaydiniz da cebinizden bir mebla cikacakti ama.
işte bu zamana kadar baya biriktirmiş olurduk.
Gucunuz ev almaya yetiyordu da almayip kv evinde oturduysaniz o esinizin tercihi elbette. Ama kiralik evler de beles degil yani. Yarin kv sizi cikarir diger oglunu oturtturursa da kiraya cikarsiniz. Tipki onceden yapmaniz gerektigi gibi.
kocamın niyeti benle beraber biriktirmeyi düşünmüyor ki çok saçma ama bendekini babasına vermeyi düşünüyor.kocam sanki hiç çıkarmayacaklar zannediyor.
Siz yemeginizi yapin oturun yiyin yine her zamanki gibi. Bebeginiz olacakmis,esiniz de gelmiyorsa yemiyorsa yemesin.
evet yavrum daha bir düzen getirecek evime
Hayvancilik yapilan durumda da esiniz kakip gidiyorsa kendi sorunu. Sizi goturmuyor ya. Sizlik bir durum yok. Kocaman adam,cani istemediginde ben gelmiyorum diyebilir agzini acip
babası tehdit ediyor annesi babana acı şeker hastası acı işini gör diyor.kocamda iradesiz tavırlar içinde kaynım çıkıp der gelmem diye kaynımda gider şuan sesini çıkarmıyorsa gelirlerini bundan sağladığını düşündüğü için okulu bitsin evlensin kocam gibi bir oraya bir buraya isredikleri gibi çekiştireceklerini hiç sanmıyorum.kayınvalidem kendi aile düzeni görmemiş tam bir cehalet o yüzden de uzak durmak istiyorum.biraz onlardaki cahil işlerine gelmez hallerini görüp daha gıcık olup kötü olmak istemiyorum bi kavga vs bişey yaparsam hayatta bakmam suratlarına ben kocam gibi biri de değilim.