Daha Bayramın 1. günü taze bir olay yaşadım. Saat 22.00'da bir yol kenarında minibüs bekliyorum. İşlek bir yer ama yol kenarı olduğu için insan yok benden ve bir çocuktan başka, saatte geç. Yanlış güzergahta bekliyormuşum benim aracıma binmem için 100 metre ileride beklemem lazımmış. 5 Dakika oldu bekledim, minibüsler geçiyor bir benimki yok. Araçlar habire bana korna çalıyor rahatsız oluyorum, kulağımda kulaklık var kimse bana bulaşmasın diye o strateji, geç saatte tek başımayken daha dikkatliyim etrafa, her şeyi duyuyor görmeye çalışıyorum, üzerimde diz altında oldukça dikkat çeken elbise ve topuklu var, saç baş çok özenli, bir arkadaşımın yanından geliyorum. En sonunda 40 ların sonunda bir amca tam önümde aracıyla durdu bana baktı, bana bakınca gayriihtiyari 2 saniye bende ona bakmış bulundum. Hemen kafamı çevirdim, korna çaldı sapık sonra. Benden tepki gelmeyince arabayı 3-4 metre ileri park etti kenara. Aşağı indi sonra sigara içiyor bana bakarak, çocuktan başka kimse olmadığı için dikkatliyim, yan gözle bana bakarak yaptığını görüyorum. O bakışlardan o kadar rahatsız oldum ki, boydan boya süzüyor bayağı. Ben anlamadım ayağına yattım bir süre, sonra bir çocuk daha geçti yanımdan hemen güzergahı sordum 100 metre yürü dedi. Oh kurtuldum buradan diye adamın yanından geçerek geçmek zorunda kaldım. Bu da demesin mi güzelim gel seni bırakayım diye, bende kulaklık var bir de ama ses yok o bilmiyor, buna rağmen. Gerizekalı dedim duyacağı şekilde bakmadan. Hızlıca yürümeye başladım, pişt pişt diye peşimden geliyor baksana diye, elimi kolumu tutacak diye korktum o an çünkü çarparım cidden. Sonrası kötü olurdu ama eminim, erkek sonuçta. Taciz olayları her kadın gibi benim başıma da çok geldi, carladığım çok olmuştur. Neyse ki hızlıca koştum, bu da bir yerden sonra gelmedi peşimden ama o adrenalin yetti.
Öğrenciyken bulunduğum şehirde sabah kız arkadaşımla sahile gittik. O saatte kimse yok orada, Dönüşte çalıların arasından birisi bize pişt pişt diyor. Kafamı çevirdim istemsiz. Bir adam yüzüme bakıyor ben de yüzüne odaklanmışım,ki Allah'tan. Sonra arkadaşım koooş diye bana bağırdı :) Gerizekalı sapık cinsel organını çıkarmış bize sallıyormuş, ben adamın yüzüne o kadar odaklanmışım ki ne diyecek diye, ne yaptığını anlayamadım o an. Nasıl kaçtığımız bilmiyorum, peşimizden geliyor diye. Yaş 19 ve en paspal halimleyim bu arada hayatımın da en kilolu dönemi, koşamıyorum :) Arkadaşım benden 200 metre önde düşünün.
Daha neler sayarım neler, özellikle benim başıma çok geldi galiba. Bu 2 örneği vermemin sebebi kesinlikle tiple alakası yok. En çirkin halimle de tacize uğradım, en güzel halimle de. Kadın olmak zor, çözüm sunamıyorum, dikkatli olmakta buldum çareyi sadece. Çoook büyük bir olay yaşamadım ama hep temkinli davranmaktan diye düşünüyorum. Kalabalık ortamlarda mutlaka tepkimi koydum, 2 kere otobüsten adam attırdım ama yalnız başımayken kaçmakta buldum çareyi, kız başına bir erkeğe ne kadar güç yetebilir ki.