Böyle estetikli burun bi kendimde görüyorum.(resimli)

Sura Efsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
75
36
3
34
Merhaba arkadaşlar. 15 mayıs 2018 tarihinde Devlet Hastanesinde kbb doktoruna estetik ameliyat oldum. Fiyatı görüştüğümde ise zaten sağ tarafta kemik eğriliğin var ücret almayacağım senden dedi. Üzerine basa basa para vermek istediğimi,sırf para vermedim diye kötü bir burunla karşılaşmak istemediğimi söyledim sen merak etme bana bırak dedi. Peki dedim,güvendim. Daha önceki hastalarını canlı olarak gördüm. Hepsi çook güzel olmuştu. Özellikle o kişileri gördüğüm için bulunduğum yerden 1,5 saat uzaklıktaki bu doktoru tercih etmiştim. Önceki burnumda çok az kemer vardı ama burun ucum çook düşüktü. Şimdiki halini ise görüyorsunuz. Çok tuhaf duruyor sanki burnumun ortasında bi çöküntü var gibi ucu derseniz gaga burun şeklini alıyor. Lütfen bi bakın sizce de mi öyle. Çok üzülüyorum. Çok tuhaf duruyor. Zamanla oturur diyeceğim ama 3 ay olacak bu düzelir mi ?

Burnunuz gayet iyi sizi rahatsız eden neresi ki?
Sanırım siz dik bir burun istediniz?

Sadece uç kısmında şişlik hissediyorum diğer yerlerde şişlik yok gibi. Kavisli kısımda bir sıkıntı var çöküklük gibi bir de uç kısmının gelişi bir değişik geliyor yan yana geldiğim hiç kimse beğenmedi burnumu

Ucu düsük sanki. Ama çöküklügü farketmedim. Kavis cöküklük gibi geliyodur size. Banada kendi burnum öyle geliyor çünkü.

Üzmek istemem ama buradaki arkadaşlar çok Polyanna .. burun sırtınız çökmüş gibi ve ters v var .. benim de burnum ters v ve burun sırtı Yok 9.aydayım gram düzelme olmadı aksine bozuldu da .. samimi bi arkadaşımla en son 1aylıkken görüşmüştük ayrı şehirlerde olunca dün buluştuk ilk tepkisi ne olmuş burnuna oldu ...yan kemiklerin kaymış resmen dedi.. ve düzeltilmesi o kadar Zor görünüyor ki ...2. Bi ameliyat riskini nasıl alıcam hem maddi hem manevi çöktüm..revizyon düşünüyor Musun?

Tşk ederim yorumun için. Evet benim de gözüme gelen bir tuhaflık var ve sanırım aynen senin yorumladığın gibi düşünüyorum. Revizyon olmak isterim ama revizyonun çok maliyetli olduğunu biliyorum yeni bir ameliyatı da dersen inan hiçç gözüm almıyor ne yapacağım bilmiyorum

Size özelden yazdım bir bakar msınız

Moralini bozmak istemem ama canım ya değişik bir burun yapılmış cidden.
burda genelde güzel moral verici yorumlar yaparım ben ama.
ucu mu düşmüş şekli mi öyle tam çözemedim normal durmuyor.yada sırtı çökmüş.ilk günden itibaren sekli böyle miydi hep
ilk foto eski halin mi oda yeni halin mi?

Bide burun deliklerini hiç küçültmemiş.bence estetik KBB nin değil plastik cerrahinin işi.
3 ayda değişmediyse daha da hiç değişmez.
olsun korkma 2.ameliyatı olursun. Ben 2 kez oldum ikisinde cok güzel agrısız cok güzel hafif gecti

Son düzenleme:
Eski fotom yok hiç hepsi yeni estetikli hali ne yazık ki Önden olan da estetikli hali. İlk atel çıktığından beri böyle malesef

Burun ucuna müdahale edilmemiş az bişey kalkması lazımdı bence.
Cok kotu degıl ama olmuşken daha iyisi olalir bu kadar zahmeti cekilmezdi.kolay degil her süreç

Polly beak dedikleri soruna benziyor. Ya burun ortasındaki kıkırdağı fazla almış ya da burun ucu derisi iyileşirken fazla et oluşturmuş.
Deriyle ilgili bir sorunsa streoid iğnesiyle çözmeye çalışıyorlar. Diğer türlü revizyon gerekiyor. Yine de zaman verin, 6. ayda daha iyi görünebilir.

Son düzenleme:
Burun kemigi fazla alınırsa bu görüntü ortaya cıkıyor. Malesef benimde kemigim fazla alındı ama ikinci ameliyat ta revizyon da yani . Şimdi caresi varmı bilmiyorum cünkü yoruldum arastırmaktan soktorlardan vs. Size tavsiyem revizyon olacaksanız cok cok dikkatli olun dürüst doktor bulun aksi halde benim gibi bu burnuzu bile ararsınız benim şuan revizyon oncesi burnum olsa şükrederdim.

Cnm resmin var mı özelden görebilir miyim lütfen merak ettim

merhaba acaba revizyon olmafan önceki hali var mı burnunuzun bana özelden msj atabilir misniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…