Böyle estetikli burun bi kendimde görüyorum.(resimli)

merhaba burnunuzun resmini bana özelden atabilir misiniz ? sanırım ben de de aynı sorun var::/

Kardes,
Sirti cok oymamis cok sukur. Sirt yuksekligin iyi.ama ortasinda ice dogru hafif kirilma var. Onden ozellikle isik vurunca ters v deformasyonu olusur. Cunku burda kemik zorlanmis fazla alinmis.
uca dokunmamis.
doktora avulatlik yapanlara ve de yapamadigini kabul etmeyip bizi salak yerine koyan tacir doktorlara ifrit oluyorum.olasi "ne yaptigini sen nerden bilceksin doktor musun " serzenisleri icin bir de soyle ifade edeyim.
Tip bilmesem de gozumuz goruyor. Sırt ve uc arasinda seviye farki var. Burun ortasinda ice giriyor. Iyi bir estetik cerrah sirt kemigine dokunmadan;
1.ucun derisini inceltecek
2.ucu kaldiracak
3.delikleri kucultecek
4. Belki belki cok mahirse yandan orta olusan o ice cukuru dolduracak sirt gozden uca dumduz inecek
Sen de mutlu olacaksin.cenen dudagin guzel masallah.
Allah yardincin olsun.
(Uzunca oldu cunku ben de doktorumsulardan sille yedim dayanamiyorum☺)

Son düzenleme:
Estetik cerrah değilmiş ki kbb doktoru ücretsiz yapmaya kalkmış .deneyim olsun diye heralde kendine tecrübe olsun diye.sorsan arastırsan acaba kac tane estetik yaptı şu ana kadar kimbilir.azdır sayısı yani

Ben beğendim ama siz bilirsiniz yeniden ameliyat olmaya değmez önceki halinden bin kat iyi duruyor

Benimde ameliyatmn üzerinden 5 ay geçti ve 3. ayımla arasnda inanlmaz bir fark yok seninde burun ucun şuan şiş ve bundan 2 ay sonra biraz daha iyi hissedeceksin kendimi fakat üzmek istemem ama şekil budur ve üst kısmı bu yükseklikte kalacak benim burnumda gayet güzel oldu fakat benim yüzümün bütününe uygunluğu açısından istediğim bir sonuçla karşılaşmadm güzel olabilir fakat kişinin kendinde ne istedği daha önemli

Resmini görebilir miyim merak ettim senin ne sıkıntın vardı

Duzeldimi burnunuz özelden resim atarmisiniz son halini rica etsem bende 20 gün oldu ameliyat olalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…