Yemin ederim ben mi abartıyorum diye düşünüyorum. 6 senede kocamı bir kere görmüştür ama bazen içten içe gerçekten gözün mü var diye lafı yapıştırasım geliyor. Birkaç gün önce bir durum oldu. Konu açıp içimi dökecektim. Büyük kızımın sağlık durumundan dolayı 2,5-3 ayda bir İstanbul'a gidiyorum. Biliyor neden gittiğimi ama sürekli altında bir şey arıyor, iyi misiniz diye soruyor. Abimle memlekete gidiyorum, kocan nasıl izin veriyor? Eşim yurtdışına gidiyor, ben de anneme gidiyorum haberi oluyor, nasıl izin veriyorsun? Eşimin maddi imkânı var, her gidişimde para muhabbeti geçiyor. Ben öyle eşim zengin diye marka marka giyen biri değilim, bu yüzden kocam cimri oluyor. Marka giysem, tabii zengin olunca oluyor. Evlendim ilk dört sene arabam yoktu, o kadar zenginler neden araba almıyorlar? Ortaklar eşim vs özel olarak araba alınmıyor, bana alınırsa diğer eltilerime de araba alınması gerek veya parası verilmeli diye açıklıyorum, ee onlaranda alsınlar, parasını versinler ama zenginler cimri olur diyor. Araba alıyorlar, oha o kadar zenginler ala ala 60 bin liralık araba mı aldılar oluyor. Zaten bu yaz artık sondu. Ablamlara da anneme de anlattım, kız çocukluk arkadaşım dört yaşından beri hayatımda ama annemlerde artık kesin bir çizgi çek dedi. Normalde susmam yapıştırırım lafı ama sırf 20 yılın hatırına sineye çeke çeke fobim oldu artık.