acil bir durum olsa veya birkaç defa ulasamasalar eşimi arıyorlar çünkü.her ailenin dinamiği farklıdır bence.
ama sizin telefonunuz çaldığında neden bakmıyor, acil bir durum olabilir sonuçta.
Bende buraya takılmadan önce öyle düşünüyordum fakat herkesin eşi karışınca anormallik varmi acaba diye dusunmekten kendimi alikoyamadimNe guzel iste birbirinizin hayatina sayginiz var..sahsen herseyimi karistiran bi koca istemezdim ben
Bizim de böyle ama eşim arkadaşlarımı tanır ve geç kalmışsam sorgulamak için değil de merak edip arar. Geç kaldığında filan aramıyor mu eşin?Selam kızlar. Başlıkla uyumsuz olabilir belki ama fikirlerinizi almak istedim. 3 buçuk yıllık evliyim öncesi 8 yıllık bir sevgililik dönemimiz var.Şimdi soruma gelince biz birbirimizin özeline hiç müdahale etmiyoruz burada okudukça acaba bu sorunmu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ne eşim benim nede ben eşimin telefonuma bakmiyoruz ben olmadığım zaman çalsa bile almaz eline aynı şekilde bende almam. Acaba biz cokmu soğuk oluyoruz. Ayrıca ben bi yere gitsem arkadaşlarımı tanımaz ama onlar var diye aramaz da rahatsız etmemek için bi gariplik varmı sizce.
acil bir durum olsa veya birkaç defa ulasamasalar eşimi arıyorlar çünkü.
Bence anormallik karistiran kocada varBende buraya takılmadan önce öyle düşünüyordum fakat herkesin eşi karışınca anormallik varmi acaba diye dusunmekten kendimi alikoyamadim
inşallah o aşırı modernin içine girmiyoruzdur..Karşılıklı aynı özelliklere sahipsiniz bence modern bir evlilik. Ne güzel işte önemli olan karakter çatışması yaşamamak zaten.
Not: Aşırı modern evlilikler de aşırı sapkın evlilikler kadar tuhaf gelir bana
Hiç geç kalmadım eşim eve gelmeden ben evde olurum zaten ama geldinmi gittinmi diye aramaz akşam sorar nasıldı diye okadar.Bizim de böyle ama eşim arkadaşlarımı tanır ve geç kalmışsam sorgulamak için değil de merak edip arar. Geç kaldığında filan aramıyor mu eşin?
Selam kızlar. Başlıkla uyumsuz olabilir belki ama fikirlerinizi almak istedim. 3 buçuk yıllık evliyim öncesi 8 yıllık bir sevgililik dönemimiz var.Şimdi soruma gelince biz birbirimizin özeline hiç müdahale etmiyoruz burada okudukça acaba bu sorunmu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ne eşim benim nede ben eşimin telefonuma bakmiyoruz ben olmadığım zaman çalsa bile almaz eline aynı şekilde bende almam. Acaba biz cokmu soğuk oluyoruz. Ayrıca ben bi yere gitsem arkadaşlarımı tanımaz ama onlar var diye aramaz da rahatsız etmemek için bi gariplik varmı sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?