Boyle evlilik olur mu

Biz de böyleyiz ama bunun bir sorun olduğunu hiç düşünmemiştim ki değil de zaten :)
Tek fark ben odada yokken telefonum çalarsa eşim seslenir ve muhtemelen duymam.
Bunun üzerine alır telefonu bana getirir veya eğer onun ailesinden biri arıyorsa cevap verir.
Ben de aynı şekilde...
 
Bunu yaşamak isteyen
Bunu yaşamak isteyen kaç kadın var biliyo musun sen
 
Biz de aynen böyleyiz. Telefonlar bilgisayar vs. ortadadır zaten. Kiminle yazışmışız, kiminle konuşmuşuz, merak etmeyiz. Şifrelerimiz ortaktır zaten. Arada bir ekstereye bakmak için mailimi açar sadece o maili okur kapatır. Ben de aynı şekilde.

Whatsapp facebooka zaten bakmaz ki arkadaşlarımla bazen kadınsal şeyler konuşabiliyoruz. O konuşmalara rastlamamak için de karıştırmıyor. Başka bir kadının özeli yani. Eşi telefonunu karıştıran arkadaşlarımla da yazışmıyorum şahsen.

Bunun soğuklukla alakası yok. Evliliğin saygı, sevgi ve güven üzerine kurulduğunun göstergesidir ve gayet huzurlu bir evliliktir.
 
Son düzenleme:
ordan bakılınca öyle gibi mi görünüyor ayrıca birbirimizi uyarmadik bakma demedik kasilacak bir yaşam olarak değil bence annemse onu arar ki benim arayanim genelde arkadaşlarım olur ailemden uzağım zaten

Ben yokken telefonum çalıyosa eline bile almaz dediğiniz için öyle anlaşılıyor.
Bu uyarmakla olmaz zaten,bazı konularda konuşmadan anlaşılır.

Her boş bulduğunda karısının telefonunu kurcalayan insanları normalleştirdiğimiz için size tuhaf gelmiş.

Ben eşinin telefonunu karıştırdığını bildiğim bi arkadaşıma yazmam,görümceme bu yüzden facebooktan mesajlaşmayalım dedim,adam okuyo biliyorum çünkü.


Yeri geliyo kadınsal şeyler konuşuyoruz,atıyorum eşimin ablamla sohbetimi okuyup özelini öğrenmesi hoş değil.
Kendini bilen adam zaten oraya buraya dalmaz.
 
olması gereken bu zaten canım bizde birbirimizin hiçbişeyini kurcalamayız
 
Demekki güven var saygı var. Kuruntu yapmayın en büyük derdiniz bu olsun ne güzel
 
Konu sahibi arkadaşım biz de senin gibiyiz.
Hatta eşim de kıskançlığın k si bile yoktur. Kimle konuştum, ne yaptım, nereye gittim hiç sorgulamaz. Sadece merak etmemek için haber vermemi ister o kadar.
Böyle olmak bana göre güzel. Diğer türlüsüne katlanamazdım sanırım.
 
nişanlıyım biz de nişanlımla birbirimizin özel alanlarına hiç girmeyiz. bugüne kadar sorun olarak görmedim. neden olsun ki? birbirimizin telefonunu elimize alıp kurcalamayız. eğer arkadaşlarımızla çıktığımızı biliyorsak zırt pırt arayıp rahatsız etmeyiz. ailelerimizle özel zaman geçiriyorsak yine rahatsız etmeyiz. bence bu saygıdır, güvendir.
 
Swinger içeren evlilikler bile varken, neden kendi evliliğini bu konuda sorguladın anlamadım
 
Evlilikte eşler birbirinin cebini, sosyal medya hesabını karıştırmaya, defalarca arayıp nerdesin diye sorgulamaya başladı mı, o zaman irdelemek lazım güven olmayan bir evlilik yürür mü diye bence.
 
Bence en doğrusu da bu zaten biz de aynı şekildeyiz fakat eşimin telefonu çalınca duşta falan olursa ben bakarım belki ailesidir önemli birşeydir diye. Tanımadığım biriyse açmam telefonunu.
 
Bence en güzeli. Burda yazıyorlar ya şuraya baktım şunu yakaladım geçmişe baktım porno yakaladım gibi. Ben diyorum zor değil mi bu iş sürekli takip etmek. Biz de öyleyiz ama teli falan açıyoruz ortak tanıdığımız arıyorsa
 
Bence en güzeli karşılıklı olarak özele müdahale etmeme.
Ama daha da güzeli ben onun özeline karışayım o bana hiç ellemesin
 
Bunu soguklukla bi alakası yok canım demekki yeteri kadar güven vermissiniz birbirinize ama sen çaktırmadan arada al erkek sonuçta çabuk kanar
 
Ben de 5 aylik evliyim ama 7 sene sevgililik donemimiz oldu evli gibiydik zaten. Gunde 1 defa konusuruz gece kizlarla cikar gece 2 lere kadar egleniriz esim sadece askim kapinin arkasindan anahtari cektim ben yatiyorum fazla gec kalma der pek aramaz asla telefonlarimizi kurcalamayiz facebook sifrelerimizi bilmeyiz tabi bu evlendikten sonra oldu bence rahata bagladik gibi geliyor bana veya guven duygusu daha fazla yogunlasiyor sanirim.kiskanmalar falan yok eskisi gibi belkide artik ebedi benimsin dusunceside onlari rahatlatmis umursamaz yapmis olabilir .
 

8 yilin getirdigi bir oturaklilik, guven; saygi uzerine kurulu bir evliliginiz var. gariplik ne yazik ki bunlara vakif olamayanlarda. mutlulugunu yasayin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…